M ascender

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä juoni, 6/4/20.

 1. pezq^

  pezq^ Fox

  Seki staattori kannattaa tarkastaa myös silmällä, voi olla palanu paskaksi ja ohmit näyttää silti rajojen sisään.
   
  JEV tykkää tästä.
 2. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Ja senki takia kantsii tarkistaa silmällä ennen uuden tilausta kun mulla kans vastaavasti viime reissulla sammui kesken ajon. Oli ruiskukäämin johto katkennut staattorilta ja ostin uuden staattorin ihan turhaa kun vanhan sai kuntoon ihan johdon takas tinaamalla.
   
 3. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Onko menny muilla rullia adaptissa? 1700km ja yksi rulla ihan horo, yhessä pikku väljä ja yks vielä uuden veroinen. Ei mennyt takuuseen, kuulemma kuluvia osia. Otin kaikki 3 rullaa kiinnityshiluineen ja oli noin 150e yhteensä. Olen muutaman sadan kisan välein putsaillu kytkintä paikallaan paineilmalla, ja pari kertaa käyttäny kourassa kunnolla putsauksessa, niin yllättävän nopeasti kyllä omasta mielestä meni. Onneksi helpot vaihtaa tuohon.
   
 4. pezq^

  pezq^ Fox

  Jaa ne kuluvia,
  Ei oo rullia menny vaan lautaset halkes kytkimestä noin 2200km paikkeilla. Lisäksi apv vaijerie kuoret sulanut pois siitä missä ovat lähimpänä pakaria:p
   
  Rautane tykkää tästä.
 5. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Onpa outoa ettei mee takuusee ku kyllä kai Winderissä on aina menny. Kyllä ne nyt sen 5000km vähintää kuuluis tämmösessä vajaatehosessa kestävän.
   
 6. juoni

  juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

  Eri vehkeitä!!
   
 7. JEV

  JEV New Member

  Onko muilla tehny vastaavaa -18 hardcore rätisee ja tuntuu että pätkii tasakaasulla ajettaessa tietyssä nopeudessa, ilmassa ko pyörittää niin ei tehe sitä. Ei sillälailla vaikuta ajoon mutta on pahan kuulonen
   
 8. Jarska77

  Jarska77 Active Member

  Onko Powercommander laitteessa? Minulla teki samanlaista oiretta commanderin kanssa varsinkin silloin kun oli jo jonkun aikaa ajettu. Commanderi lämpesi alkoi räkimään. Toisella ehjällä commanderilla ongelma poistui.
   

Suosittele tätä sivua