M ascender

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä juoni, 6/4/20.

 1. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  70km takana r-m:llä ja ompas hereän tuntoinen peli vaikka on vielä sisäänajossa. Tekeekö juuri tuo uusi kevyempi kytkin noin paljon:eek:
   
  Fudge, Jarska77, janzka ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Oli näköjään pakoputken jouset muuttunu erilaisiin tässä 2022 jos vertaa 2018 Hardcoreen, ei vissiin enää katkeile. Samaten paisariin on tullut semmonen irtorinkula, mihin tulee y-haaran jouset.
   
  Fudge tykkää tästä.
 3. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Tämä on näköjään meikäläisen yksinpuhelua mutta kysyn silti. Onko kukaan vaihdellut jäykempiä vietereitä alustaan, ja jos on niin mistä hommattu, löytyykö jotain taulukkoa yms?
   
 4. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Minkälaista tavoittelet jos jäykempiä tarvii? Omasta oon pyörittänyt esarit nollille, simmissä vois käyttää kepit, vaan jousille en oo ajatellu tarvetta päivittää.
   
 5. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Juu esarit tottakai pienellä itelläkin, muutenhan katoaa kaikki herkkyys jousituksesta.

  Historian saatossa olen noita telastoja paskonut vaikka en omasta mielestä hirveästi rymyyttele. Toki aina joskus tulee ylläri tilanteita, mutta harvemmin tulee varsinaisesti patikkoa hakattua. 800sks:stä katkesi etupukki noin 2000km kohdalla. 162hc:stä katkesi etupukin etupuolelta liukurungot 3500km kohdalla justiin siitä, mihin vahvikkeet loppui. Mountain maxista halkesi monorail 800km kohdalla kärjestä, sai korjattua vielä vahvikkeilla. Tästä r-m:stä meni monorail poikki etupukin ja etupukin iskarin alapään kiinnitysten välistä 800km kohdalla.

  IMG_20220419_104722.jpg

  Mopopuolelta on tullut aikojen saatossa havainto, että oikeat jouset on toimivan alustan a ja o. Niillä saa säädettyä pyörän kulkuasennon oikeaksi. Esareita kirimällä saa periaatteessa aikaan saman, mutta kaikki muu jousituksen toiminta menee samalla vituiksi.

  Aloin mietiskellä, kun itsellä painoa keskivertokuskia enemmän, ja monesti vielä varabensaa ym. tavaraa tarakalla, että meneekö nuo vehkeet vaan niin lintassa koko ajan, että sen takia sitten hajoaa aina. Pelkkä keppien simmaus ois tietysti yksi vaihtoehto myös, mutta siirtymillä olen etupukin klikkeriä pitänyt 3lla näissä qs3-iskareissa, eikä se pelkästään näytä auttavan tähän ongelmaan. Onko se 3-asentokin sitten liian löysä, ei kuitenkaan mielestäni pohjaile jos ei vasiten paukuta. Voihan ne toki simmata kivireeksi, mutta siinä menee taas muut ominaisuudet.

  Varmaan oikeat jouset ja niille sopiva simmi olisi paras ratkaisu seuraavaksi kokeiluun, mutta keneen se pitäs ottaa tämmösestä yhteyttä? Pääosin taitaa tehdä nuo iskari sepät enska/Rossipuolelle keppejä, kuka on perehtynyt umpisen keppeihin? Ja aina parempi jos ämmäläisiin ja niiden foxeihin.
   
 6. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Kyllä redsvenin Jarnolla on hyvä tuntuma umpispeli puolellekki ja foxeihi
   
 7. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Lapin akkumaailmassa rautionaho osas myydä mulle jäykemmän etupukin jousen, itelläkin painoa 120km kamppeet päälä niin ei tahdo vakio riittää millään. Nyt on 1600km ajettu ja eipä oo turhaa pohjaillut. 2 asennossa etupukin klikkeri kokoajan
   
  Rautane tykkää tästä.
 8. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Suurin piirtein saman verran painoa itelläkin, pitääpä kysästä sieltä
   
 9. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  On myös kärkkäiseltä vahvikkeet liukurunkoon ihan varmuuden vuoksi
   
 10. juoni

  juoni -22 R-M8000 // water rev mod

  Joko on kuin kokemuksia vm 22 alphan tehtaan ohjelma päivityksistä
   

Suosittele tätä sivua