Metsästyskortin omaavat kelkkailijat!

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä PG, 22/7/06.

 1. antiboy

  antiboy Polaris IQ dragon 700 cfi 365

  Itellä tuli just uus kortti eikä oo vielä maksettu Eikä oo sitä suoravelotus hommaa On se tosi helppo nykynen hirvimerkki ainaski Ennen oli paljon vaikeempi... Vaan eikö ne perustele sen sillä että tulis vähemmän haavakkoja kun ihmiset ei ammu juoksevaa hirveä ???
   
 2. janne t

  janne t RX-1 ER -04

  Kyllä se on toi muutos kokeen ammuntaan on , kun alkaa hirvestäjät olla suurinosa aika ikääntynyttä kun eivät meinanneet saada ammuttua koetta läpi , niin jäi noi liikkuvat pois . Kyllä jos ei juoksevaa ammu , niin kyl ei ole lihaa pakastimessa .
   
 3. antiboy

  antiboy Polaris IQ dragon 700 cfi 365

  Niinhän se on Mutta joku perusteli sen minulle sillai koska nykysin tulee niin paljon haavakkoja yms... :)
   
 4. 250

  250 Well-Known Member

  koirat on keksitty...
   
 5. kääpä

  kääpä ski-doo

  Joo suora veloituksella on ja 2007 lukee taka kannessa..
  mutta jos se on vain paino virhe ja siitä ei ole mitään haittaa niin se asia on sit selvä.. :)
   
 6. Olli

  Olli Well-Known Member

  Joo on kortti, ei vielä maksettuna eikä ole suoraveloituksessa. Parina viime vuonna ollut tuo into ja aika vähän kortilla, viime vuonna en tainnut saada eläintä ensinkään. Mutta väliäkös sillä, kiva se on kuusikossa kulkia ja välissä vaikka tulet tekassa ;) Eiköhän sitä taas paria havusorsaa lähdetä hakemaan, vesilinnuista ei niin väliksi.

  Katellaanpa jos tuo seisoja (unkarinvizsla) tulee tässä joskus tulevaisuudessa hankittua, voisi ihan kaverin mieliksi innostua taas enemmänkin lintujen perässä kävelemisestä.
   
 7. Olli

  Olli Well-Known Member

  Niin ja Diisselin viisaudet ja siihen liittyvät kommentit siivottu poijes.
   
 8. janne t

  janne t RX-1 ER -04

  Juu on niitä koiria kolme hirvestykseen , muta kun ne hirvet eivät jää haukkuun , vaan lähtevät juoksemaan vauhkona koiran nähtyään . Suset peloitelleet hirvet vauhkoiksi . Ei viimme hirvestys kautena kuultu yhtään koiran haukkua vaan ne hirvet tuli passiin yllättäen ja ties mistä ilmansuunnasta milloinkin , että silleen .
   
 9. ehe

  ehe zr 136 02 / snopro 440 05

  Pirullisia elukoita nuo sudet... :mad: ei oo onneks vielä täällä meijän alueella pahemmin pyöriny... pahoin pelkään että ei kovin kauaa vie ku ne leviää tänne jäädäkseen... :-\
   
 10. RK

  RK Well-Known Member

  Uutisoitiinhan niistä männä talvena Rovaniemi-Ranua akselillakin. Kuulemma useita havaintoja, vai olikohan ihan vaan joku uutisankka.
   
 11. Kortti on maksettu perinteisellä tyylillä, päiväys ok.  ;) Odotetaan sormi syyhyten että pääsis teurastaan lintuja ja kauriita, sitten kun lumet tulee on latvalinnustuksen aika  :eek:, minulla tulee käytyä tuolla rakkaan naapurimme metsissä samoilemassa, siellä on paljon vapaampaa tuo kanalintujen ja kauriiden metsästys kuin suomessa ei ole ihmeempiä rajoituksia. Jonkin verran tulee myös samoiltua suomenkin puolella.  8) 8)   
  :eek: Niin ja onhan täällä Kemi/Tornio akselillakin nähty susia toivottavasti on vain väliaikaista, ei niiden tarvitsisi jäädä tänne asustelemaan!  :eek:
   
 12. 250

  250 Well-Known Member

  no onneksi ei oo meidän alueella vielä ollu onkelmaa susista... koputtaa puuta
   
 13. sampsa78

  sampsa78 Guest

  Meillä oli toissa syksynä pari aikusta ja pari pentu karhua pyörimässä hirven pyyntialueella! Sai aina passissa vähän jännitellä että mitä sieltä ajosta tulee!!!
   
 14. janne t

  janne t RX-1 ER -04

  Meidän hirvestys alueen ympäristössä on viiden seurojen alueita ja niitten kans on sopimus jos on susi havaintoja ja mahdollisuus , niin jokainen päättäköön itse tämän lukenut mikä on mahdollinen kohtalo sudella . Niistä on tosi riesa koko metsästys kauden . Kaverilta sudet vei saman reissun aikana kaksi koiraa . Voi ainaskin koirien omistajat tietää miltä se tuntuu , kun parhaat metsästys kaverit raadellaan . Onneksi ei ole vielä omat mennyt , mut sitä ei tiedä milloin se sattuu omalle kohdalle.
   
 15. skidoo500mxz

  skidoo500mxz "-10 Puhku Rave"

  Muita vesilinnustavia kelkkamiehiä?Reilu pari kuukautta ootella ja sit pääsee.
   
 16. The way out

  The way out myyty

  Kyllä ootellaan kovasti jo kyyhkyjahtia, mut erityisesti sorsan mehtuuta.
   
 17. XC-

  XC- Rave 600

  Meikäläisellä pääpaino maalinnun- ja hirvenmetästyksessä.. vesilinnut ei oikeen jaksa kiinnostaa.
   
 18. HooÄr

  HooÄr Well-Known Member

  Ai joko se alkaa seki :eek: täytyy kai lähteä kaivamaan haulikko esille jostain ;D
   
 19. Tico

  Tico Pro RMK -19

  Kyllä sitä koiraa pitää käyttää, voi olla ettei muuten tulis käytyäkään.
  Hirviä tulee ammuskeltua ja siinähän sitä ohjelmaa riittääki, kelkkakauteen asti tai ainakin melkein, mutta vähintään kerran syksyssä kanalintu kantaaki harvennetaan.
   
 20. Grazy

  Grazy Guest

  Molempia koiria pitää käyttää sorsa/kanalintu jahdissa ja sitten kun lumet tulee niin pääsee latvalinnustuksen makuun marras-tammikuun välillä :p
   

Suosittele tätä sivua