Mikä työkelkka reitin lanaukseen ja puun vetoon?

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä TT 5900, 8/3/18.

 1. FFoxi

  FFoxi Viper Mtx 162" LE & 5900 GLX lts

  Ei mitään kokemuksia laitteesta, mutta koneen uskon olevan työkäyttöön kuin nyrkki silmään. Voimaa ja vääntöä riittää. Iso beari olisi ehdottomasti listalla jos uutta työkelkkaa haaveilisin. Toki Lynxin acet myös vahvasti mukana kuvioissa, helkatin hyviä ovat.
   
 2. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Kuorman vetoon RS Viikinki Prof, nuottamiehillä tuota käytössä, työkäytössä massasta on hyötyä, runko kestää ja moottorissa on VOIMAA....
   
 3. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

   
 4. Juha88

  Juha88 8000 RR

  Reitin lanausta:D
   
 5. vectoori

  vectoori Well-Known Member

  Oli talliin jäänyt proactionin osia ja iskareita niin piruilessaan laitoin tuohon Viikingin telastoon huollettavat iskarit, etupukkiin Foxi ja takapukkiin 46 Öhlins, käyttö kun on satunnaisen työn lomassa kakspäällä törryyttelyä makkaranpaistoon reittejä pitkin ja omat pumput oli käytännössä vain jouset mitkä ei kestänyt minkäänlaista epätasaisuutta reitillä kakspäällä ajaessa.. Alkuperäinen iskari on about 43 cm pitkä ja haisuliViperistä jäänyt Öhlins 47cm. Neulalaakeroidut reaktiotangot laitoin ysäri veemaxista. Tuo pitempi iskari menee ihan heittämällä paikoilleen vaikka alkuun epäilin ja zoomailin. Lisäsäiliön takia pikkurullat (mitkä estää maton lyömisen iskarin korvakkeeseen takapukissa) joutuu laittamaan toiselle puolelle korvakkoa pelkästään. Etupukin iskari menee heittämällä myös näistä sporttimallin ProActioneista ja omat rajoitinremmit riittää. Jo paikallaan perää painaessa huomasi että järkäleeseen tuli jousitus. Testilenkin ensimetrit jo kertoi että norsuun tuli oikea iskunvaimennus, ei lyö etupukki pohjaan pienessä ojassa tai tienylityksessä ja takapukki hoitaa hommansa. Saihan sen pohjaamaan mutta tourinkikäyttöön tuli napakymppi ja klikkereitten napsuja ei napsuteltu vielä. Sukseniskarit vaihtuu vielä kunnollisiin kunhan jouset tulee.. Sitten Gianttiin treenaamaan :D
   
  Viimeksi muokattu: 21/3/18
  Jukkis ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 6. make k

  make k Well-Known Member

  Kaverilla on Rs Viking professional ja mulla on Ranger alpine 1200, Ei kahta puhetta kumpi on parempi ainaki näissä hommissa, (kalastushommissa).
  Lynx vie voiton suvereenisti... Aiko kaveri hävittää Vikingin kunhan saa pörssin kuntoon ja laittaa Ranger Alpinen.
  Voimaa on rotaxissakin ja muuten käyttöominaisuuksiltaan Lynx on aivan eri sarjassa, Pitoa ja vetoa piisaa ohjattavuuden kärsimättä, kun on kantava tuplajousitus takana telastossa. Tämmösiä tuumailuja.
   
  vectoori tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua