Niskatuki

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Hespe, 6/7/07.

 1. Jamesi

  Jamesi Well-Known Member

  Tere, jos jollain jääny ylimääräseks alpinestar BNS-niskatukeen L-koon sovitepaloja, voisin ostaa pois.
  Nimimerkillä "pikkutälli"
   
 2. VoihanVitalis

  VoihanVitalis Well-Known Member

  Luin kyllä 16 sivua niskatuista juuri äsken, mutta epäselväks jäi mikä olis nyt hinta/laatu ( hyvä ja halpa) niskatuki satunnais kelkkailijalle? Tekvestin ja aviatorin kanssa sellanen minkä kanssa päätä saa käännettyä vähän ja helppo kiinnitys.
   
 3. tmylsy

  tmylsy Well-Known Member

  Mulla on viime talven ollu scott 250 combolla tekvest/terminator. Haalarin hupun kanssa oli aluksi taiteilua mutta saa päätä käännettyä sivuille ihan riittävästi. Ainoastaan kunnolla ylöspäin katsoessa liike rajoittuu mutta se lienee ymmärrettävää.
   
 4. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, 2 x Iron Doggi, FIII CK3

  Scottin niskatukia ei saa enää (ellei jollain vanhoja varastossa). Nehän olivat Leattin valmistamia ja käytännössä aivan samoja tuotteita eri logoilla. Itte ainakin ollut omaan Leattiin tyytyväinen kun tosi siro ja kevyt eikä rajoita liikaa pään liikkeitä. Itellä 6.5 carbon, siinä täyttyy omaan makuun ainakin tuo hyvän kriteeri, mutta ei halvan. 5.5. sama, mutta muovinen ja selkeästi jo halvempi. Pojjaalle ostin Atlaksen tuen ja sekin kyllä vaikutti toimivalta ja tosi kevyeltä. Molemmissa merkeissä helppo ja nopea irroitus/päälle laitto.
   

Suosittele tätä sivua