Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Mistä kohin te unu ja kimmo11 ajatte sen los ängeslevänjoen yli jos meette reitille? Siis ajatte hirsarin tienlaitaa markkuuntien risteykseen, mihin sitten? Ite en paljoa näillä reiteillä ajele, mutta jos vielä innostuu. Mää oon joskus nähny teidän köörin siitä menevän, ku oon ollu kettujahissa siinä hirsikorventien oikialla puolella. Korjataan nyt vielä, että näille lumille ois tarkotus reitille lähtä ja tuosta kylän kupeesta.... Mutta mistä mennä ettei tuu sanomista. ;D
   
 2. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Ajellaan varoen kun reiteillä on lumikuormasta johtuen runsaasti kaatuneita puita ja vesaikkoa ja ojatkin on pahoja nyt kun vesi on laskenut ja törmät on jyrkät. Waari niitä puita ja vesaikkoa parhaansa mukaan raivailee, mutta se ei käy hetkessä, kuten varmaan ymmärärrätte. Vesistöjen jäätilanteen mittaan myös tulevalla viikolla ja siitä ilmoittelen tänne foorumiin.
   
 3. unu

  unu Polaris

  Vs: Oulun reitit

  Mennään Ängeslevän yli muhostien vartta. Ja sit vasemmalla puolella olevan pellon vierustietä linjan alle, siitä oikealle linjaa pitkin ehkä kilsa. se ura yhtyy reitille ampumaradan takana.
  Kylän kupeesta varmaan ajelet oman harkinnan mukaan, en tiedä mite siel suhtaudutaa tienlaitakelkkailuun. Tuosta tyrnävän laavun kupeessa olevalta sillalta katkoin koivun oksia kun olivat kaartunu reitin päälle. kuusen latvukselle en voinu mitää käsivoimin. Kylläpä sen ohi pääse.
   
 4. Jale

  Jale Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Ajattelin jo että olisin opettanut lapsille hieman suoraselkäistä siviilikäyttäytymistä sekä jäljitystä ja tullut tekemään siviilipidätyksen, mutta meni nyt liian helpoksi. Taidan tyytyä naapurin pentujen mopojen ratsaamiseen... ;)
   
 5. HKa

  HKa Lynx Rave RE 600 E-TEC vm. 2012

  Vs: Oulun reitit

  Juuri tätä tulipaikkaa etsiskelin. Valkoinen hirvitorni löytyi, muttei viittaa laavulle. Hiihtolatujen merkit oli kyllä jo reitillä, muttei latuja. Häätyy käydä katsomassa päivänvalolla josko sinne löytäs. Ja kyllä sinne on männävuosina ihan lanattu pisto menny. Joku joka tietää paikan ja omistaa kelkassaan vaikka GPSin vois tehdä jäljet muille sinne
   
 6. Sakke-Y

  Sakke-Y Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Suuret kiitokset niille kahdelle herrasmiehelle (Ski-Doo ja Polle), jotka lauantaina avuliaasti pysähtyivät auttamaan, kun mamman kanssa retkeillessä PPS:n takapukin iskari porsi. Kyyti Ouluntulliin ajoneuvokaluston ääreen tuli tarpeeseen. Kalustokin saatiin omin voimin nöyrän matalana hiipien kärrylle, kiitos kuitenkin kanssaharrastajien huolenpidosta ja tarjotusta avusta! :)

  Pientä laittoa kuuluu harrastukseen luonteeseen. Nyt vaan kalusto äkkiä kuntoon, että pääsee maistiaisia enemmän harrastamaan!
   
 7. makeeee_

  makeeee_ -13 Boondocker 3900

  Vs: Oulun reitit

  Niin missäpäin kotimettää tämä kyseinen ura mennee?
   
 8. unu

  unu Polaris

  Vs: Oulun reitit

  Kotimetsän eteläpuolella olevilla pelloilla on ura. Omasta pihasta päästään "puron" kautta pellolle vievälle kujalle.
   
 9. Dest

  Dest Switchback Assault 800 -14

  Vs: Oulun reitit

  http://kelkkareitit.fi/?lon=25.6084&lat=64.8984&zoom=13&base=OpenStreetMap&layers=Kelkkareitit,Tulentekopaikat,Laavut%20ja%20kodat
  Tuosta ko katot niin aika helposti löydät perille :) Oulun suunnasta tultaessa siitä hirvitornilta vasemmalle ja sitten suonlaitaa kattelee niin vasemmalle lähtee pisto.
   
 10. vipezu

  vipezu Ski-Doo Freeride 146” 2019

  Vs: Oulun reitit

  Aika mavullaan, jos pitää paikkaansa ;D


  [​IMG]
   
 11. A.Paaaho

  A.Paaaho Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Laittakaahan infoa kun on tietoa että lana on käyny jossain suunnalla.
   
 12. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Vs: Oulun reitit  Täältä löytyy tuo polle kuski. Ja totta kai sitä tarjoudutaan auttamaan, kun ei koskaan tiedä milloin itse on se avun tarvitsija.
   
 13. masap

  masap watercross mxz 600 #171

  Vs: Oulun reitit

  riippyy miltä suunalta kylää oot lähdössä. jokapuolelta taitaa tulla jonkun näkönen jälki johonki. kolmikannasta tulee jälki dallasiin ja sieltä hirsikorventien liepeille ja m-torin taakse... näky facebookisa olevan kitinää jo tuosta puujaakolan tykönä olevasta jälestä pellolla ;D
   
 14. polle-xcr

  polle-xcr Member

  Vs: Oulun reitit

  Ouluntullista menny lana Muhoksen suuntaan :)
   
 15. HKa

  HKa Lynx Rave RE 600 E-TEC vm. 2012

  Vs: Oulun reitit

  Jihaa! Klo 15:00 testaamaan ;-)
   
 16. masap

  masap watercross mxz 600 #171

  Vs: Oulun reitit

  On silijää baanaa nyt
   
 17. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Onko se lana vielä muualla ajellu?
   
 18. A.Paaaho

  A.Paaaho Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Olipa makiata ajella Ouluntulli-Muhos-Ouluntulli kun pääse melkee kokomatkan korkkaamaan lanan jäliltä. Ainakin ylikiimingin suuntaan oli tuosta lana kääntyny vaan ei tietoa mihin asti on ajellu.
   
 19. masap

  masap watercross mxz 600 #171

  Vs: Oulun reitit

  Ouluntulli - ylikiiminki oli lanattu mutta ylikiiminki muhos väliä ei ja on aivan kauhiaa rytkytystä :-X
   
 20. Suiza

  Suiza Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Mukavaa pikku pattia, ei käy aika pitkäksi ;)
   

Suosittele tätä sivua