Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. Japsteri

  Japsteri Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Tänään oli joku lenkillä keskellä reittiä! siinä yk-muhos risteyksen lähellä. :eek:
   
 2. eak10

  eak10 Member

  Vs: Oulun reitit

  Eile meinas jonku koira jäähä alle oulun reitillä ja tännää tossa mereltä-haukiputaalle uralla joku sankari ajeli autolla. Vähä meinas hymyä pukata. Hyvin näköjää 25vuotta vanha sunny kulkee hangessaki
   
 3. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Vs: Oulun reitit

  Oli kyllä loistokelit tänään ja reitit sopivasti patilla, paikotellen vähän liikaakin. Mukavaa tuiskupattiakin löyty. Jääli-Yk välillä parissakin kohtaa näky olleen remminräjäytystalkoot ;D
   
 4. Mattipolle

  Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

  Vs: Oulun reitit

  Olipa eilen hieno ilima pulkkailla ja sakkia oli myös samassa suhteessa...harmin paikka kun tuo Ouluntullilta lähtevä reitistö on niin äkkiä aina "kolinkolin" patilla...ei onnaa rouvan ulkoiluttaminen mitenkääs...mite se ois waari...voisko suunnitella mitenskää että lanakeksintö ajais tuolla suunnalla enempikin? Muuten kyllä on reitit iskussa:) Mitenhän tosiaan se pudasjärven reitti...onko ensiviikoksi pukattu kuntoon tai pilalle niinkuin jotkut aattelevat:) itse aina ajelen pitempiä huitasuja joten ihan sikasikapatti ei oo toivomuslistan kärjessä mut se siitä...mukavia kelkkapäiviä kaikille. Huomena taas sorvin ääreen mut vkl. taas täysillä.
   
 5. toripolliisi

  toripolliisi Polaris 600 XC SP -03

  Merikin kestää nyt hyvin ajelua Oritkari-vihiluoto.. alueella. Eilen väännettiin 3h jäällä hiihtolatua, joten kaikki vesipaikat on kävelty ja tarkistettu. Vielä kun olisi hyväksytty reitti Ot:hen. Mut kelpaa kyllä ajella


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 6. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Vs: Oulun reitit

  Kyllä lanatamppari taas tällävkolla kulkee laajasti (jos ei mitään yllätyksiä ilmene), jopa Pudis pätkälläkin kun näytti jäitäkin löytyvän. Ouluntullista lähtöä sais olla koko ajan hinkkaamassa jotta vähänkään pysyis suorana (max. 1krt viikkoon pitää tyytyä).
   
 7. ärär

  ärär Ärär

  Vs: Oulun reitit

  Nyt kun turrannu näitä levin reittejä, ni kaipaa kummasti kunnon patikkoaki. Oikeestaan näihin moottoritiebaanoihin kyllästyy aika nopeasti. ;D

  Omasta mielestä Ot-muhos väli monesti mukavalla patilla.
  Ot-yk taas tympiää kiharaa.
   
 8. pena 89

  pena 89 New Member

  Vs: Oulun reitit

  morjes !! onko kukkaa lähösä huomenna ajelemmaa? ajoseura ois mukavata ;D suunnalla ja matkalla ei nii väliä. paiskaa yv:llä jos kiinnostaa :)
   
 9. Jave

  Jave Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Pistämpä tännekin tiedoksi, vaikkakin Vaalan päätä koskettaa...

  14.2 kisat lähenee ja reittien osalta poikkeusjärjestelyitä tiedossa. Vaala-Oulujärvi reitti on poikki kisan ajan ja Vaala-Puolanka myös. Rokua-Vaala reitillä myös kilpailijaliikennettä, joten varovaisuutta kiitos. Vaala-Rokua reitiltä on kisayleisölle oma reittiyhteys kisakeskukseen, jossa tapahtuu myös koeajot. Kilpailijat liikennöivät Vaala-Rokua reitiltä kisakeskukseen omaa reittiä pitkin. ABC-Paltamo reitille tehty kiertotie, koska kelkkareitti välillä ampumaradan alitus-Puolangantie on kilpailijoiden käytössä. Kiertotie merkattua maastoon heti alituksesta oikealle ja sähkölinjalla myös opasteet.

  Parhaat katselupaikat ek1 Palolaitoksen pihapiirissä ja ek3 sähkölinjalla. Sähkölinjan katselupaikoille pääsee kelkalla tai suksin/kävellen reippaillen. Älkää kuitenkaan jättäkö autoja parkkiin Puolangantien varteen!

  Polariksien koeajot klo 10-15
   
 10. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Waari puuhasteli tänään Yk-Pudis reitillä ja päätin että en sieltä palaa ennen kuin se on esteetön lanalle niin saan niitä puitakin laavuille toimitettua ennen viikonloppua. Pitkä päivä ja ihan finaalissa palailin Ylikiiminkiin alkuillasta, mutta reitti on raivattu ja vesistöt mitattu. En myöskään lopettanut kunnanrajalle vaan samalla vaudilla vetäisin Juustolaan asti kun näytti olevan reitti tukossa siihen suuntaan, mittasin samalla myös Kallaojan jäät lanalle. Itajumppana tehin kun en vesijumppaan enää olisi kerinnyt (kyennyt ;D) ja sen sijaan vietin kairassa pikku vesuri/saha session. Laskua siitä ei lähde vaan harrastuksen piikkiin menee, jos jotakin harrastajaa pelottaa että Waari rikastuu näin ylityökieltojen aikaan, kun eihän tuo ole minun palkisiakaan. MikaPukin soitteli ja kertoi hyviä uutisia Oulunseudun kelkkailijoille, sillä lana liikkuu kattavasti reiteillä ja saattaa se silitä tuokin kohtuullisen pattinen Pudiksensuuntakin ;)
  Tuumii Waari
   
 11. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  Joo sieltä kun tuli viime viikolla ja lähti samoin tein työntää just lanattu yk-ot reittiä niin meinas hieman paleltaa, yk-juustola välillä ei palella ;D
  Mut ihan ajettavaa pattia siellä on ja ainakin lunta ettei joka kantoa löydä..
   
 12. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Vs: Oulun reitit

  Se on hieno homma kun löytyy asialleen omistautuneita tekijöitä jalon harrastuksen hyväksi!
   
 13. kääntöpyörä

  kääntöpyörä Kelkkailua vuodesta -85

  Vs: Oulun reitit

  Nostaisin hattua waarille ja kaikille muillekkin puuhamiehille, jos mulla olisi hattu...
  Iso kiitos!
   
 14. audi96

  audi96 Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Tarkoitus olisi ajella lauantaina oulu-kajaani väli niin ilmeisemmin tuo kisa ei siihen reittiin vaikuta?ajan ojärven etelä puolelta.
  Vaala-ojärvi suljettu , ilmeisesti tuo on se pikku pätkä?
   
 15. Jave

  Jave Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Kyseessä tosiaankin Vaalan ABC-Oulujärvi väli mikä on poikki, olisiko noin 3km pätkä kyseessä. Ojärven eteläpuolen reiteillä ei ole kisatoimintaa...
   
 16. xtreme12

  xtreme12 polaris 900 fusion -05

  Vs: Oulun reitit

  Tais olla waari lanan kyydissä tänään rokualla? eli onkohan nyt muhos- rokua väli lanattu? rokua-utajärvi välille ei ollut lana lähteny mutta ihan ajettavaa pätkäähän tuo oli.
   
 17. jones-

  jones- Nytro SE

  Vs: Oulun reitit

  Eilen ajoin Jääli-OT-Muhos-Jääli. Alkuun pompotti mutta loppumatkasta seluskan kohdalla alkoi reitti näyttämään ameriikalta. On se vaan makeaa olla eka kelkkana tampparin jälkeen.

  [​IMG]

  Ojasta johon Waari rakensi sillan oli osittain jäät romahtaneet. Lumetin sitä mitä kenttälapiolla saatoin, mutta tarkkana kannattaa olla.

  YK-Utaj ja YK-Pudis oli tänään vielä patilla, mutta eiköhän nekin siitä tasotu.
   
 18. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Juttelin hiihtäjän kanssa joka oli löytänyt kelkan laukun Kiekonmajan läheltä. Varmaan joskus viikko sitten, ei tarttunut tarkempi aika mielensopukoihin. Jos joku kaipaa laukkuaan niin Waarin kautta löytyy tiedot mistä voi noutaa tuntomerkkejä vastaan.
  Ai saakeli kun porukka säästäisi nyt ajot perjantaihin ja pakkaseen niin olisi reitit kunnossa pitkään. Tällä suvella joka loppuu torstaina illansuussa ne ehdittänee kuitenkin ajaa taas siihen kuntoon että sitä jääpattia ei lanalla tasotella. Pikku tiimi kun hoitaa näitä reittejä niin sen työn nollaamiseen riittää myös pieni porukka mutta on se niinkin että on ajettava silloin kun siihen on mahdollisuus, ei kaikki ole viikonloppuina vapaalla ja sekin pitää hyväksyä ja ymmärtää.
  Pohtii Waari.
   
 19. Shape

  Shape Nettikelkkailija

  Vs: Oulun reitit

  Hyvä muistutus Waarilta!
   
 20. Mattipolle

  Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

  Vs: Oulun reitit

  Waari puhuu asiaa...jos malttas viikolla ajella tasakaasulla :) nii saa vkl. repiä vähä joutavaakin telasto...pysys tosiaa baanat hyvinä. Eli yk-pudasjärvi on vissiin viikonloppuun mennesä laitettu kuosiin? On se tavallaan harmi kun tuo työhomma mikä mahdollistaa koko harrastuksen niin on sitten myös harrastuksen haitolla...voi ei...no vkl. mennään taas. sunnuntaina ot-yk-pudasjärvi and back...

  Mitenhä sen sais tuon reitin taas auki oritkarista ouluntulliin? Mahtanu mennä maan omistajilla remmi jo liian tiukalle että ei enää onnistu? Mite se waari on asian laita? Mistä hiivatin kohtaa se haaroo se reitti sinne hiirosen nesteelle ja maikkulan nesteelle? Jostaki ot-yk pätkän alusta kai se mennee? ei oo osunu silimiin vielä...

  Mut juu hyvää viikkoa kailille:)
   

Suosittele tätä sivua