Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. xtreme12

  xtreme12 polaris 900 fusion -05

  Vs: Oulun reitit

  muhos rokua reitti on vielä hyvässä kunnossa. jos joku tarvii reittitietoja niin https://www.facebook.com/groups/Oulujokilaaksonkelkkareitit/ kysyy tuolta niin neuvoja kyllä tulee vaikka kartan kera.

  Tuumaille Xtreme
   
 2. jones-

  jones- Nytro SE

  Vs: Oulun reitit

  Joo näin täytyy tehdä.

  Tietääkö kukaan saako Satumaasta varmasti bensaa ja meneekö sinne minkälainen reitti? Ei ole tuolla tullut vielä käytyä. Huomenna tarkoitus lähteä YK:n Seolta eteenpäin Rokuaa kohti. Seura toki kelpaa, mutta vauhti on mallia rauhallinen. :) YV:ta kehiin jos kiinnostaa.
   
 3. joelm

  joelm Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Pari viikkoa takaperin ot-nesteeltä lähdin ja oli jo niin mullalla että käännyin takas 2km jälkeen ja läksin kotiin ::) Missä kunnossa kiekonmajalta ylikiiminkiin päin jos sieltä lähtisi? Tai ehdotuksia otetaan vastaan tämänhetkisestä parhaasta reitistä jotta vaimokin pysyisi kyydissä ;)
   
 4. Hra XC

  Hra XC Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  No sen verran voin kommentoida, että jos ite lähtisin niin varmaan muhokselta tai rokualta... Siis jos etelä-puolelta on lähdössä.
  Tai sit ajaa vaalan abc:lle ja sieltä kohti puolankaa, luulis sielä vielä lunta olevan? Mitä kauemmas rannikosta niin sen parempi...
   
 5. polar

  polar Active Member

  Vs: Oulun reitit

  Aika tasata oli joku päivä sitten yk-utajärvi väli alku pätkä hieman patilla mutta pystyy hyvin kaks päälläkin ajamaan varmasti kun oli niin tasasta kunhan jättää taaksen nuo alku pätkän patit
   
 6. Kartte

  Kartte Pro RMK

  Vs: Oulun reitit

  Tänään Jääli-OT-Muhos-Utajärvi-YK-Jääli. OT - Muhos melko ikävä ajaa, vähän lunta, suot jäässä ja Muhoksen päässä paljon aurattua reittiä. Utajärvelle ja Ylikiiminkiin hyvä reitti. Jos huomenna lähtisin niin YK:sta Utajärvi/Rokua suuntaan tai Pudasjärvelle. Eteläpuolelta tosiaan kärryllä esim. Utajärvelle tai Vaalaan ja siitä eteenpäin.
   
 7. mp71

  mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

  Vs: Oulun reitit

  Viime viikonloppuna ajoin ohi. Sinne oli tehty pisto reitiltä ja pieni opaskyltti. Eli jos Oulusta päin tuut niin Kylmälänkylässä Muhokselta Pelsolle menevän tien ylityksen jälkeen melkein heti kyltti vasemmalla ja käännytään vasemmalle. Rokualta Ouluun påin on matkaa muistaakseni 13 kilsaa Ja sieltä päin tullessa kyltin tekstit ei näy - ykspuolinen kyltti. Mainostivat kyltissä erikseen 98-bensaa. On auki myös sunnuntaina, mutta en muista aikoja - oisko ollut su klo 15 asti Ja muina päivinä pidempään. Kävin aiemmin talvella siellä kahvilla ja pyysin tekeen opaskyltin ja ehdotin piston tekoa reitiltä - nyt se oli siellä ☺.

  Käväsin tänään Ouluntullista mutkan Muhoksella ja kyllähän tuolla oli ihan hyvä ajaa aurattuja mettäautoienpätkiä lukuunottamatta. Niissä tahtoo olla pohjamaat näkyvilla . Samoten oli kohtuu vähänä lumet Rokualle päin mentäessä jo viime viikonloppuna suonylitysten kohilla, mutta sinnelkin vielä hyvin ajelee. Pari sulaa yllärikuoppaa oli joidenkin ojien yli mentäessä.
   
 8. erkka74

  erkka74 Member

  Vs: Oulun reitit

  Jeps, saunalenkki tuli heitettyä jääli- kiekonmaja. PPS patikolla oli toi väli.hiki tuli lihavalle:)
   
 9. Suiza

  Suiza Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Eli pääseekö Muhosjokea reittiä pitkin Yk-Muhos välin? Vai pitääkö ajella tietä pitkin?
   
 10. Jale

  Jale Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Eli ei ollut isompaa kunnollista pattia? ;D
   
 11. ripe24

  ripe24 Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Tulipahan ajettua ty-ot-muhos-satumaa-ty.kyllähän tuolla vielä ajjaa. Sopivasti soseena pinta ja suollaki kostiaa nii jäähtyy.
   
 12. Blower

  Blower Member

  Vs: Oulun reitit

  reitti muhos joen jäällä kestää mut oli vaa aika liukasta.
   
 13. Arichello

  Arichello Member

  Vs: Oulun reitit

  Tänään kahden kelkan voimin Ahmas - Ylikiiminki - Ahmas. 1 vastaantulija. Reitit noin 3 vkon lauhoihin säihin nähden hyvässä kunnossa. Toki pattia piisaa mutta eipä juurikaan puhki mistään. Ja suht tasaistakin paikoin.
   
 14. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Waari kävi kattavasti kiertämässä Oulujokilaakson reittejä myrskyn jälkimainingeissa ja tarkistin ettei ole kaatuneita puita reiteillä.
  Oulu-Yk
  Pattia mutta muuten hyvä ja lunta reilusti sekä irtolunta hyvin reitillä.
  Yk-Utajärvi
  Alussa ojavarressa pattia mutta sitten paranee ja Kivijärven Porokämpän jälkeen erittäin hyvää reittiä. Lunta vielä paljon ja reitillä hyvin irtolunta.
  Utajärvi -Rokua
  Hyvää reittiä ja reilusti lunta sekä hyvin irtolunta reitillä.
  Rokua-Vaala
  Kuten aina kapeaa, mutkaista ja pattista ränniä mutta oikealla asenteella kivaa kuntoilupätkää. Lunta reilusti ja hyvin irtolunta reitillä.
  Rokua-Muhos
  Pääosin hyvää lähempänä Muhosta pattia ja paikoin heikommin lunta mutta vielä hyvin ajettavissa. Hyvin tai kohtuullisesti irtolunta reitillä.
  Muhos- Ouluntulli
  Muhokselta huonoa ja pattista reittiä, Susikaarrolla mennyt jo reitti hiekalle, mutta sitten paranee ja vaihtelevasti kohtuullista ja pattista reittiä, lunta kohtuullisesti tai vähän ja välillä reitillä lunta kohtuullisesti välillä jäätikköä.
  Siinä tiivistetty kelitiedote tältä päivältä.
   
 15. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Lanataanko näitä vielä tälle kautta?
   
 16. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, 5900GLX, IQ600 Wt

  Vs: Oulun reitit

  Waarilta vielä varmistelin ja lunta "sisämaassa" tosiaan hyvin reiteillä ja maastossakin, niinpä vielä kertaalleen lanatamppari tällä vkolla kiertää reiteillä (jollei yllätyksiä ilmene). Ouluntulli-Muhos väli jäinen ja kaljuna ettei sinne kannata enään tampparilla mennä.
   
 17. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  Pudiksen suuntaan on lunta hyvin jos vaan sais sen jeesuksen turistipatin pois siitä.. ::)
   
 18. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Vs: Oulun reitit

  Ajaa turistipatin vieressä. ;D

  Mr Cool
   
 19. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  Vähä liian vahvoja mäntyjä siinä ;D
   
 20. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, 5900GLX, IQ600 Wt

  Vs: Oulun reitit

  Ens vkolle Pudis-pooli lupaili lanausta, saapahan nähä. Meidän reitit, joilla riittävästi lunta on lanattu tällä vkolla.
   

Suosittele tätä sivua