Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. Lupe-81

  Lupe-81 2 jammua

  Joo olihan mahtavassa kunnossa Kalimeenlampi-Seluskajärvi-Muhos välinen pätkä. Jopa tuommosella vuosituhannenvaihteen kivireellä pystyy painamaan kohtuullista matkavauhtia. :eek::D
   
 2. Arwid Käkivaara

  Arwid Käkivaara Well-Known Member

  Pyhäntää en tiedä, mutta muista pääsee hyvin liikkeelle, vaikka jammulla.
   
 3. Heksii

  Heksii New Member

  Tuli ajettua Ylikiiminki - Pudasjärvi - Niemitalo juustola - Ylikiiminki about 170km. Kohtalaisessa kunnossa reitti pikku kiharaa enimmäkseen, mutta paikoitellen löyty myös kunnon pattia. Juustolalle menevä pisto oli aivan järkyttävässä kunnossa kuplavolkkarin kokosta pattia, vaikka ei oo ku about 4km nii meinas kahavit jäähä juomatta.
   
 4. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Pysykäähän Oulun seudulla pois jokien jäiltä.. poikkimaantiensillan kuppeessakin komeasti jo vesi virtaa..
  Ettei tartte lukia Kalevasta ikäviä uutisia
   
  Waari ja Japsteri tykkäävät tästä.
 5. Japsteri

  Japsteri Active Member

  Vaan olipahan mahtava pistää yk-utis-yk....
   
  Waari tykkää tästä.
 6. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vielä on talvea jäljellä. Reitit hyvässä kunnossa, Ouluntulli-Muhos tietenkin vaatii hyvän peruskunnon mutta muuten ihan mukavaa baanaa Oulujokilaaksossa. Isokankaan ojakin on vielä tukevasti ummessa ja Oulu Yk reitti paranee Kalimenlammen jälkeen huomattavasti. Ouluntullista ei enää kannata lähteä Yk suuntaan kun Oulujoen ylityksessä joutuu ikävästi pikitietä ajamaan, mutta pääsee siitä vielä jos ei kärryllä saa tai viitsi Kiekonparkkiin siirtyä.
   

  Lisätyt liitteet:

 7. -norppa-

  -norppa- Active Member

  Eilen tuli tosiaan tehtyä uukkari Madekoskella. Tarkoituksena ajella OT-Kiiminki, mutta joki näytti märältä ja sillan kiertoreitti liian kesäiseltä. Tänään uus yritys. Kiekonmajalta Kiiminkiin ja jonkun matkaa Ylikiimingin suuntaan Kalimenlammelta makkaranpaiston jälkeen. Kiekonmajalta Kiiminginsuoralle melkosta patikkoa, YK-reitin alkupätkä Kalimenlammelle ihan hirveällä patikolla, mutta sen jälkeen tosiaan parani huomattavasti.
   
 8. jones-

  jones- Nytro SE

  Ajoin Yk-Utaj-Rok ja takas. Mukava ajaa, mutta reitit luonnollisesti terästä. Utaj-Rok välillä muutamassa kohdassa lumet hakusessa, muuten lentokenttää. Lämmöt nousi parikertaa, mutta tauko ja taas mentiin. Kaiken kaikkiaan mukava reissu.

  20170331_121750.jpg  20170331_143710.jpg
   
 9. Ande

  Ande Lynx Re 800 E-etec 2015, 1/2 600 sdi 2008 summit,

  Ajatus oli huomenna ajella Kalimenlampi-yk-pudasjärvi kurenalus-yk-kalimenlampi. Onko tuolla yk-pudasjärvi suunnalla nuo reitit minkälaisessa kunnossa?
   
 10. kisane

  kisane Member

  Jaa hevosia tuli vastaan reitillä aikalain jäälin järven kohilla.. ja matka tyssäs sanginjoentien varteen :D
   

  Lisätyt liitteet:

 11. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Joku turasi lauantaina iltasella Sankivaarassa latuja ja pitkin Sanginsuun tiestöä ja pätkän pellollakin, kiellettyä ajosuuntaa, moottoriajoneuvolla ajo kielletty, tämmöisiä merkkejä oli matkalla. Paljastui Sanginsuun omaksi pojaksi kun pikkaisen selvittelin jälkiä. Miten meni, noin niin kuin omasta mielestä. :mad:
  Reitistö oli tänään hyvässä kunnossa ja irtolunta reippaasti joten kausi jatkuu vielä toistaiseksi ihan hyvillä reiteillä, joten eiköhän ajella niillä...
   
 12. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Kumpi suunta yk:sta paremmassa tikissä, pudis vai Utajärvi?
   
 13. mp71

  mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

  La Pudikselle päin oli ihan hyvässä kunnossa. Juustolalla tuli käytyä. Pisto Juustolalle oli patilla, mutta sitähän ei oo pitkästi.
   
 14. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Kiekonmaja-Ylikiiminki-Muhos, tänään, ihan parasta.
   

  Lisätyt liitteet:

 15. jones-

  jones- Nytro SE

  Onko merellä minkä verran vielä jäätä? Jos lauantaina kävis siellä ajamassa vuosien tauon jälkeen.
   
 16. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

   
 17. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Auto jo uponnut merelle...
   

  Lisätyt liitteet:

 18. F3

  F3 Vaimikäseoli...?

  Ouluntulli-Madekoski-Yki-Muhos-Otulli väli päästelty tänään ja hauskaa riitti :D Ei oo kunnon sohjoralleja voittanutta... Muhoksen päässä lumi käy välillä vähänä, mutta ei ongelma...Menkäähän ajamaan kun keliä vielä riittää !
   
  Japsteri ja Golfster tykkäävät tästä.
 19. AJT

  AJT Member

  Vieläköhän tuola ois kelejä ajella,millä mallilla reitit ouluntulli,muhos,kiiminki? Eilinen päivä/ilta söi aikalailla lunta
   
 20. mp71

  mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

  Veikkailen, että Kiekonmajalta lähtiessä aika paljon parempi lumitilanne esim. Ylikiiminkiin päin vrt. Ouluntullista Muhokselle päin. Su ajeltiin Kiekonmaja-YK-Utajärvi-Rokua ja takasi. Ainoastaan Ihan alussa ja Utajärven kohilla oli lumi vähänä. Vaikka satoikin vettä niin ny on taas tullu vähä lissää.
   

Suosittele tätä sivua