Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, 5900GLX, IQ600 Wt

  Joka viikko tamppari+lana liikkuu reittiverkostolla, ei tietenkään koko 3sataa kilometriä mutta sopivalla rytmityksellä (jos kalusto pysyy nipussa). Esim eilen lanattu Pudis-Yk ja vkolla muitakin pätkiä.
   
 2. Ahkera

  Ahkera Xrs 800

  Kiiminki-Yk välillä joella ihan runsaasti liikennettä. Muutama jännempi kohta koskien kohdalla, missä jäät tippuneet. Tuiskut nyt peittelee nuita reikiä.
   
 3. Arwid Käkivaara

  Arwid Käkivaara Well-Known Member

  Reilu viikko sitten oli 98E kyllä tarjolla Satumaassa, dieselin lisäksi. Uskoisin yrittäjän näin sesongilla pitävän kelekkalaatua tankissa visusti tarjolla. Hinta on viimevuosina heillä ollut hyvinkin kilpailukykyistä Ouluntulliin ja Muhoksen Nesteeseen verrattuna.
   
 4. Vandrare

  Vandrare Member

  Onko tampparista havaintoja missä liikkunut tai mitä etappeja tälle viikolle huollettu? Perhe kelkkailua ajatellen ei pattiränni oikein kiinnosta.
   
 5. Beetle

  Beetle Member

  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 6. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Iin ja yli-iin alueella lanaukset käynnissä. Lauantaina lanattu kaisun kahvila>kierrikki väli ja maantaina vuornos>raasakka. Lana liikku näillä näkymin tän ja ens viikon aika iiseudun kelkkailijoiden vastuulla olevilla urilla.
   

  Lisätyt liitteet:

  Arwid Käkivaara ja F3 tykkäävät tästä.
 7. Mekatsu

  Mekatsu rave 600 -09

  Eli onko tämä se kone joka ajelee myös esim. Oulu- Ylikiiminki reitillä?
  Hiihtolomat alkaa ens. Viikolla ( vko10) ja reitit melko huonossa kunnossa
   
 8. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Ei oo sama. Ja se Otulli-Muhos-Yki on niin kovalla käytöllä, että son melkeen aina huonona. Sama ku Rukan ympyrä vaikka joka yö hinkataan
   
 9. gontso

  gontso Well-Known Member

  Totta, varmaan sitäkin pätkää aina välillä kannattaa kuitenkin yrittää tasoitella. Onhan tuo monena talvena pysynyt ihan kohtalaisessa kunnossa. Pattiahan siellä on kesälläkin joten turha ihan Levi baanaa odotella.
  Nythän on ollut hyviä kelejä tasoitella ennen pakkasia
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 10. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Siis lanataahan sitä, mutta kulutus on vaan niin kovaa
   
 11. Kartte

  Kartte Pro RMK

  Pysyisiköhän pitempään kunnossa jos kesällä tasoitettaisi pohjat...
   
 12. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Joo ei tosiaan oo sama kone. Tää oon iiseudun kelkkailijoiden oma kone joka huolehtii vaan kerhon vastuulla olevista urista.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 13. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  Moi. Mikäs se olis hyvä reissu lähtä ajamaan Oulun reiteillä? Toin kelkan pohjoisesta kotio ja ajattelin kattella oulunkin väyliä välistä, eilen kävin pikku mutkan tutkimassa ylikiimingissä päin ja reitit todella hyvässä kunnossa kun vertaa kemi-keminmaa reitteihin,. Mutta ei siitä sen enempää. Mutta tosiaan laavuja sais olla matkan varrella? Tänään aamu päivästä tarkoitus lähtä kiimingistä?
   
 14. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  Noniin. Ajetuksi tuli kiimingistä - yli iihin (toiste en aja tätä väliä) yli iistä - iihin (hymy oli korvia hivelevä, reitin pittää olla juuri tuommoinen, aloin miettimään jo muuttoa iihin isot plussat reitin ylläpitäjille, nyt tuiskutti luntakin ja näkyvyys huono ja kartan mukaan tuli eteen järvi, ja aloin miettimään että takasko pittää kääntyä, näkyvyys siis oli tosi huono kun tuiskutti, vaan rantaan/laavulle kun lipui niin olipa ihan naurun saattelema hymy ja kihelmöinti, järven ylitys oli kepitetty, aivan mahtavaa, mahtava ura. Aion höylätä uraa niin pitkään kun sinne pääsen Ellen ehdi muuttaa iihin. . Iistä - Kiiminkiin Kiiminki jokea pitkin, viimeinen pätkä iistä Kiiminki joelle ihan perseestä, mutta sitä ei taideta hoitaakkaan? Kiiminki joki ihan hyvä mutta kovia kohtia paljon, pittää ajjaa tarkasti. Kaikin puolin mukava reissu. n6h ja kolme palkkia bensaa.
  Kuvat Iin baanalta. 1615034308688.jpg 1615034312490.jpg
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 15. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Kiva kuulla et reitit oli mieleiset. Talkoilla touhutaan nii tahtoo väkisellä jäähä taukoja lanaukseen. Mut parhaamme yritetään.

  Harri
  Iiseudun kelkkailijat
   
 16. Greppe

  Greppe Indy 600 SP -14

  Onko Oulun reiteillä lana liikkeellä tällä viikolla ja missä päin?
   
 17. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, 5900GLX, IQ600 Wt

 18. gontso

  gontso Well-Known Member

  En tiedä onko lanauskalusto muuttunut esim: parinvuoden takaisesta, kun nyt vaikuttaa että reitillä ei juurikaan näy onko se lanattu vai eikö. Ilma FB päivitystä olisi vakaasti epäillyt että ei ole lanattu pariin viikkoon OT-Muhos pätkää. Nyt kun oikein miettii muutama patti saattoi olla vähän madaltunut.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 19. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Minusta kai nuo on paikoin liiankin tasaisia, tosin nyt ei oo pariin viikkoon tullut käytyä. Paras kun jättäisivät lanaamatta tuon ot-muhos välin kun hyvä kuplavolkkari mennyt piloille ja tilalle tullut rasittavaa pikku pattia.
   
 20. Vandrare

  Vandrare Member

  Samaa miettinyt kans, terävät patit ja mutkien kourut ihan kuin ei ois koko talvena huollettu! Eikö puskulevyä käytetä, vedetään vain lanaa perässä?
   

Suosittele tätä sivua