Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. gontso

  gontso Well-Known Member

  Pahoitteluni jos olen vahingossa kertonut mielipiteeni verorahoilla kustannetuista palvelusta, sellaistahan ei missään tapauksessa saisi tehdä (kaikkea mitä kaupungit tai kunnat meille antaa on otettava aina vastaan kiitollisena). Muistan tästä lähtien vain kehua kaikkea :)

  Yhteiskunta pitäisi pyöriä niinpäin että ihmeiset eivät ole vain kuntia varten, vaan kunnat tuottaa asukkailleen palveluja veroja vastaan. Ei varmaan laki velvoita esim: ajamaan hiihtolatuja joka aamu, vaan ne ajetaan palveluna kuntalaisille.... eikat tämä palvelu pitäisi erota tuostakaan kovin paljoa.
   
  Viimeksi muokattu: 16/3/21
 2. Vandrare

  Vandrare Member

  Onko tällä viikolla lana liikkeellä?
   
 3. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Kiiminki-Seluska-Muhos-Ouluntulli-Madekoski lanattu
   
  Beetle, lucas07 ja F3 tykkäävät tästä.
 4. peranza89

  peranza89 Well-Known Member

  Missä kunnossa Kiiminki joki nyt lauhoilla ilmoilla? Pääseekö iihin asti? Tarkoitus olis ajella lauantaina keminmaahan kelkka, ja päättää tämä ajokausi siihen ja alkaa keskittymään vanhan puu veneen kunnostukseen.
   
 5. mp71

  mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

  Pääseekö Pudasjärvellä vielä joen yli Oulusta/Ylikiimingistä päin tulessa vai onko pahasti sulanu/vettä jäällä?
   
 6. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Moottorikelkkailureitti Kiiminki - Kierikki - Yli-Tannila (48 km) ja Isokangas - Harakkaperä (8 km), on saanut lainvoimaisen hyväksymispäätöksen. Seuraavaksi haetaan MML:selta reittitoimitusta, rakentaminen -23 jollei tule mutkia matkaan.

  Vuotto-Tervolankylä (Utaj.) (32km) moottorikelkkailureitti on nyt reittitoimituksessa, rakentaminen -22 jollei tule mutkia matkaan.
   
  Arwid Käkivaara, mp71, BRP-Lynx ja 7 muut tykkäävät tästä.
 7. JnnU

  JnnU Member

  Vieläkö hailuodossa menee reittejä? Viime talvena siellä kävin ajelemassa ja ainakin silloin vielä oli reitit jotenkuten merkattu. Nyt ei enää kelkkareitit.fi sivustolla näy reittimerkintöjä siellä?
   
 8. Luancci

  Luancci New Member

  Onko joku löytänyt tälle talvea aikataulun milloin Pudasjärven poolin lana kulkee pudikselta Oulun rajalle saakka? Aiempina vuosina muistaakseni mennyt kevät puolen viikoille ennen kuin ensimmäisen (ja ainoan) kerran ovat sen pätkän tasanneet.
   
 9. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Oulujokilaakson lanuri jo vuosia alkutalven kaks ensimmäistä lanausta (Yk-Pudis) hoitanut ja Pudis-pooli sitte 2×keväällä. Näin varmaankin tälläkin kaudella kun lumitilanne sen sallii
   
 10. Luancci

  Luancci New Member

  Okei, kiitoksia. Oon ollut ilmeisen virheellisessä käsityksessä että hoitavat rajalle asti ja pudiksen puolelta alkaisivat hoitamaan sitä vasta keväällä. Mut tämähän selkiyttää, kysymällä oppii :D
   
 11. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Lanausurakoitsija vaihtui tälle kaudelle JT-Serviceen. Lanauksia käynnistellään ens.vkon loppupuolella/seuraavalla vkolla. Lisää lunta ennusteissa ens vkolla, mikä jeesaa tilannetta. Osalla reittejä vielä puuta nurin ja näistä tieto mennyt kuntiin. Oulun osalta raivaukset loppusuoralla ja reiteistä pääsee läpi tampparillakin.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 12. kemis72

  kemis72 Well-Known Member

  Onkohan se lana missäänpäin liikkunu tälle viikolle?
   
 13. Arsi

  Arsi '22 Rave RE 850

  Ei ainakaan OT - Muhos Neste väliä oltu lanattu vielä. Melko karseessa kunnossa paikoin ja risuja/puitahan siellä on reitin päällä jossain määrin.
   
 14. Arsi

  Arsi '22 Rave RE 850

  Onko Ylikiimingistä Pudasjärvelle päin porukka ajanut ja mikä tämän päivän reittien kunto?
  (Onkohan tämä oikea lanka YK..?)
   
 15. Arsi

  Arsi '22 Rave RE 850

  Juustolasta Pudasjärvelle oli ihan ajettavaa pätkää. Kapea uraa, kun ei ole vielä lanattu.
   
 16. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Lanaukset käynnistyy pelkällä "nupilla" näinä päivinä, reittiosuuksilla missä ei kivikot paista eikä puuta ole nurin. Lana jää vielä varikolle odottaan lunta ja pelkällä tampparilla pusketaan polannetta ja ojia täytetään.
   
  Arwid Käkivaara, K.J.P, Golfster ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 17. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Ouluntulli-Muhos-Rokua lanattu (tamppari+lana) ja samalla raivattu auki Paula myrskyn rist.ronkkeliin kaatamista puista.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 18. Arwid Käkivaara

  Arwid Käkivaara Well-Known Member

  Hieno homma, ku ojat täytelty.
   
 19. Skippa

  Skippa Lynx rave re 850 -20

  Missä kunnossa pudasjärvi-ylikiiminki? Onko siellä lanattu tälle talvea? Tai onko ylläri paikkoja siellä? Nimimerkillä patti ei haittaa
   
 20. Arsi

  Arsi '22 Rave RE 850

  Eipä viime vklpuna ollut ainakaan vielä lanattu ja sitä pientä nypytystä siellä metsäosuuksilla kyllä on odotettavissa. Juustolan ja Pudasjärven välillä on yksi paksumpi mänty reitin yli pään korkeudella tien ylityksen jälkeen. Se on pitkällä suoralla, joten sen näkee hyvin ja ali pääsee hitaasti, pimeällä tarkkana.
   
  Skippa tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua