Polaris 2022

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 16/2/21.

 1. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Oman kelkan toimitus ajaksi varmistui tänään 17.2
   
  Qeedu tykkää tästä.
 2. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  5.1 on ameriikasta laiva lähetynyt ja mulle tosiaan luovutus 17.2
   
  Qeedu tykkää tästä.
 3. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Kovasti tuntuu nopeelta aikatauluta että olisi laivalla tullut, varsinkaan kun ei varmaan sama laiva tule härmään saakka vaan jossakin Rotterdamissa laivan vaihto tai loppumatko rekan kyydissä.

  Mitään faktaa ei minulla ole mutta jos laskisi että tulisi rekalla Rotterdamista Tanskan ja Ruotsin läpi niin ei 1vrk riitä olisi Suomessa ja siitä toinen vuorokausi että on jälleenmyyjällä ja kolmantena päivänä luovutus. Silloin atlantin yli tulisi yhdeksässä päivässä ja sisältäisi Rotterdamissa kontin purun ja lastauksen rekkaan.

  Vaihtoehtoisesti purku ja lastaus toiseen laivaan joka tulisi härmään saakka ja sen purku ja rekalle laiikkeeseen ja luovutus niin ei sen nopeempi ole varmaankaan. Joten arvelen että lähtöpäivä ei pidä paikkaansa tai tullut lentorahtina. Jäsen @Fiiberi voisi osata sanoa tarkemmin kuinka laivat kulkee noin karkeasti.

  Mutta pääasia kuiteskin on hyvä että olet saanut laitteen viimein.
   
 4. kikoske

  kikoske Khaos Slash 155

  1,5 kuukautta ;)
   
 5. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Kyllä siittä tälläiset tiedot on tullut maahantuojalta. tuskin niitä on kenenkään tarve vääristellä
   
 6. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  No lähden tästä silmälääkäriin ja ala-asteelle opettelemaan numerot uusiksi. Katoin että 17.1 ollut luovutus, kiitos ja anteeksi.
   
  Viimeksi muokattu: 22/1/22
  osku1619 ja jussi 77 tykkäävät tästä.
 7. wille86

  wille86 Well-Known Member

  Miten muilla onnistuu tankkaus? saatteko tankin täyteen? kun itse nyt kaks kertaa yrittänyt täyteen tankata niin prosentiksi näyttää sitten 80%. Nyt toisella kerralla eilen tankkasin kärryssä täyteen perää nostaen ja vielä tänä aamulla kävin kokeilemassa meneekö sinne yhtään lisää niin sain sinne vielä 2L mahtumaan vaan sitten se tulee yli ja edelleenkin näyttää vaan 80% :confused:
   
 8. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Paha sanoa ku ei oo vielä tankkia näkyny:(kuulemma ainakin kuukausi vielä menee ja muutamista malleista sanottu että huhtikuussa on toimitukseto_O
   
 9. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Tankkihan kyllä tulee täyteen, mut mittari jostain syystä haluaa näyttää 80%. Eilen testasin tallissa kun tankkasin niin nous kyllä 100%, mut aamulla ajamaan lähtiessä näytti taas 80%. Tämä siis 7s mittarilla
   
 10. wille86

  wille86 Well-Known Member

  Onko se sitten vaan pugi mittaristossa....
   
 11. jumo

  jumo Well-Known Member

  Jaa sekö pittää jo toimitetuillaki 2022 malleilla ajaminen lopettaa ?

  Varmaan ne toimittamattomatkin pitää korjata, onkhan osia tarpeeksi: Number of affected vehicles: approximately 13,300 units globally

  Takaisinkutsu kaasun turvakytkimestö ja lisäkis RMK väärin vedetty kaasuvaijeri: Number of affected vehicles: approximately 6,700 units globally

  https://www.polaris.com/en-us/recal...y-switchback-voyageur-nordic-pro-snowmobiles/
   
 12. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Tämähän oli piristävä tieto! se kun luuli että kaikki on mennyt päin persettä mutta kun ei...
   
 13. Tome

  Tome Member

  Ite tännään soittelin huoltoon ja kyselin tuosta takaisinkutsusta, niin ei ollu tullu maahantuojalta mitään ohjeita vaikka oli ollu yhteydessä maahantuojaan. Olivat kuulema kattoneet parista kelkasta eikä ollut kuulema mitään vikaa turvakytkimessä eikä kaasuvaijerissa. Sano että soitella ens viikon puolivälissä jos sillon olis tullut maahantuojalta ohjeita mustaa valkosella.
   
 14. Cadaveri

  Cadaveri Member

  SBA:n toimitus olisi Suomessa maaliskuun alulla, hohhoijaa.. melkein tekisi mieli käytetty ostaa ja perua koko homma
   
 15. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Mielenkiinnosta maahantuojan asenteeseen, kuinka he suhtautuvat toimitusajankohdan venymiseen kelkkakauden loppuvaiheeseen. Onko maahantuoja tullut mitenkään vastaan rahallisesti, eli onko uuden kelkan hinta tippunut?
   
 16. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Tuotahan voi verrata jo melkeen ylivuotisen ostoon.
   
 17. Juikee

  Juikee Member

  Eikö ole tarjottu muita vaihtoehtoja? Mulla lime-harmaa SBA tilattu, maaliskuusta porisi myyjä muutama viikko sitten, mutta tarjosi hieman erilaisella värityksellä (mustat liukurungot jne) muuten samanlaista jonka piti tulla 21. pv. tätä kuuta. Eipä ole näkynyt, mutta taas lupasivat tälle viikolle...
   
 18. FRH

  FRH Active Member

  Mulla kans tekkee saman homman. Tankkaat täyttöputken alapään tasalle täyteen ja lähet ajamaan niin näyttää 80-90% tankkausta. En tiiä sitten onko kuten brp n kelkoissa että pittää olla perä vähän alaspäin enneko saapi täyteen. Muutenki pa näyttö vaihtaa nopeasti lukemia ajaessa vajaalla tankilla. Muuten on toiminu kelkka kyllä. Nuo raapijat ovat tehokkaat mutta luvattoman heikot. Toinen poikki ja ajettu vasta alle 600km. Eikä tarvi väittää että ois peruutettu raapijat alhaalla! Muuten tykkään kyllä tuolla ajella pitkän summit jakson jälkeen.
   
 19. Cadaveri

  Cadaveri Member

  Jep jep

  Ei ne mitään rahallisesti tule vastaan

  Joo kyllä pistää miettimään että onko järkeä maksaa täyttä hintaa kun ei pääse tällä kaudella edes ajamaan
   
 20. Erikoismies

  Erikoismies Well-Known Member

  23.2 tuloo mulle Puustinen.
  Saattaa se kannattaa odotella kelkat.. ens vuoden hinnastot mahtaa olla karua katsottavaa..
   
  petes88 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua