Polaris AXYS RMK 800 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2015 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 11/4/15.

 1. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Onko kukaan kokeillut pudottaa Proossa etupukkia alempiin reikiin? Muuttuuko käytös mihinkään suuntaan?
   
 2. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  En etupukkia mutta pidennin remmiä kun iskarissa on varaa. Kyllähän se asento muuttuu ja ajettavuus kevenee kun ei ole nokallaan niin paljon. Kannattaa kyllä rullat laittaa liukujen nokkaan jos pudottaa.
   
  Viable tykkää tästä.
 3. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Liekkö niin suurta vaikutusta tuolla parilla sentillä että lävistäisi liukurungot maton, mutta tilasin kuiten pari 70mm pyörää. Akseleita löytyy kotoa erikokoisia niin pitää askarrella varuilta antistabit tuohon.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 4. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Kyllä se aika tympeään kulmaan tulee. Ne rmk:n liukurungot on niin loivalla kaarella. Vakiona ne on melko just samassa kulmassa kuin tela. En ainakaan itse uskaltais ilman niitä pudottaa etupukkia.
   
 5. JJh78

  JJh78 SW-19 M-TX 153" 300+hp stage5

  Kokkeilin joskus axyskoppasessa silloin tuota. Aivan surkea ajaa ja kauhea jyrinä ja jytinä tulee siitä telakulumasta ku menee niin jyrkhän. Ei kannata vaivautua kokkeilemhan. Ei parane milhän osa-alueella.
   
 6. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Se voi olla liikaa jos laittaa alempaan reikään. Mulla ei kyllä jyrise kun pidennin remmiä ja laitoin rullat. Keula on vakiota aika paljon korkeammalla. Viikonloppuna vertailtiin. Väitän että nyt on keveämpi ajella pusikossa kuin ennen. Meno myös vakaampaa kun kelkka ei ole suksien ja takapukin varassa.

  Nythän on kehuttu kuinka paljon keveämpi kaaoksella on ajaa kuin prolla. Sehän on juurikin enempi pystyssä eikä nokka kohti maata. Ei näitä pro:ta varmaan saa ihan samaan asentoon kun liut suoremmat edestä, mutta kyllä se paranee.

  Jos muita hyötyjä niin keulan ja etupukin kepin joustomatka pitenee. Parempi reittisiirtymillä.
   
  Viimeksi muokattu: 12/2/20
 7. Jimmny

  Jimmny Well-Known Member

  Eihän se suomalainen usko jos ei ite kokeile. Eli pudotin jo pukkia ja vielä rullat nokkiin niin sittenpä tuon näkee :D
   
 8. Eikka_

  Eikka_ Well-Known Member

  Ittelä oli edellinen kelkka -18 pro 39" keulalla ja nytten kaaos 36" keulalla niin kyllä sen huomaa että kulkee enemmän telalla tuo kaaos. Viistorinteessä pittää painaa enemmän painoa keulalle ettei kaiva pystöön jumiin, mutta keventään kyllä keulaa erimalliin. Niin että kyllä se pro on helpompi viä viistorinteessä ko kaaos, ainaki minun mielestä. Molemmissa tosiaan remmiveto ja vakio 66 tela.
   
  Viimeksi muokattu: 12/2/20
 9. Aksu92

  Aksu92 Boondocker 4100 -20

  Ymmärtääkseni se aikaisempi max detonation warning saa aikaan sen, että vessit heittää pelaamasta. Eli vissiin suojataan konetta kun ei pääse kiertämään. Korjatkaa jos oon väärässä. Käytin roikan nokassa ja vikakoodi kuitattiin ja kiekat nous pikkusen. Nyt kiertää joku 8100rpm. Mitattiin sylinteristä paineet ja näytti vähän alakanttiin, joten uskon että männät vaihtokunnossa (uudet tilattu). Taidan silti kokeilla vaihtaa nuo mainitsemasi releet kun ei tunnu paljoa maksavan.
   
 10. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Muistelin että joku kirjoitti että ne vessit toimii, mutta ei täysin aukea jos rele on huonossa kunnossa tai siellä on huono kosketus. Kannattaahan se testata että auttaako. Paljonko oli puristuksia? Paljonko näissä pitäisi olla?
   
 11. Hesba

  Hesba Polaris Finland missioner

  Vasta viime viikolla mittasin meän -18 Prosta nin tasan 12,5 oli molemmissa.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.
 12. Tmu

  Tmu Member

  Minkälaiset rullat meinasit nokalle laittaa? Onko näihin muita vaihtoehtoja ku laittaa rajoitinremmin paikalle ja lyhentää liukurunkoja?
   
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Sillä tavalla itse laitoin. Ostin kaksi 25mm remmiä sen yhden leveän tilalle niin sai paremmin mahtumaan. Lyhennin liukuja noin pari senttiä.
   
 14. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Kuulostaa kyllä erikoisen suurelta. Enkai minä oo yhestäkään kelkasta saanu yli kympin lukemia ulos. Miten tuo mittaus on tapahtunut? Omasta näyttää 8.6kiloa tasasesti molemmista ja saman se näytti 0km ajettunakin. Alkanu vaan ihmetyttään että mihin ne mullakin on alkanu kierrokset jäämään kun ennen kiersi samalla voimalinjalla tasasesti 8400 ja nyt on pitänyt punttiakin keventää eikä silti taho jaksaa naulata koko aikaa. Kiertelee kyllä siellä 8tonnin huitteilla ummella, mutta tuon putken kans paras teho saatas ulos 8350 kohilla. Mistä ne nuo releet löyty ja oliko näitä siis useampi mikä voi noihin pakoaukonsäätimiin vaikuttaa?
   
 15. Villemm

  Villemm Summanen

  Mulla vakio proride koppanen teki nuin, voimalinjan puhdistuksella tuli kadonneet kierrokset takas.
   
 16. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Voimalinjaa on kyllä hinkattu ja hierottu kun siellä minäki aluksi oletin ongelman olevan. No sen verran kyllä että kannen pusla alkaa olla vaihtokunnossa. Katotaan onko tuon vaihdolla mitään muutosta ja ajellaan sitten vaikka vajailla tehoilla kun ei ne mäet tuon takia jää nousematta.
   
 17. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Siinä ne pari relettä on heti näkösällä kun muovit ottaa pois. Ne oli veljen -17 mallissa märkiä. -18 mallissa ne on laitettu eri asentoon. Ilmesesti yksi rele vaikuttaa vesseihin. Kolmas on siellä pussissa varisuojan päällä, mutta se ei kastu niin helposti. En ole aivan varma vaikuttiko itellä kierroksiin kun välillä tuntui ettei saa kiertään edes 8100. Nyt kyllä kiertää hyvin ja ehkä käynti hieman parani. Voimalinjaakin on kyllä muokattu mutta olisi sen pitänyt jaksaa kiertää aiemmilla säädöillä. Keli vaikuttaa myös aika paljon näköjään. Tai siis ilman lämpötila..

  Ilmoitteleppa tänne sitte jos se puslan vaihto vaikuttaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13/2/20
 18. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Mittareissa on eroja niin voi löytyä nuinkin isoja lukemia. Omassa oli aikoinaan molemmissa pytyissä yhtäaikaa mittarit ja eroa oli 2bar. Ja kun mittareiden puolia vaihto niin paine ero oli sama, mut vaihtoi myös puolta. Tämä mittaus tapahtui paikallisessa huollossa ja todelliset paineet oli siis samat molemmissa pytyissä mut toisesta männästä oli alempi rengas poikki.
   
 19. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Oot varmaan sen vessi vaijerin mitannut että joko on venynyt liikaa?
   
 20. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  En oo kyllä mitannut kun puhdistelin vaan kauden alussa ja olipa melko jankissa säätimet. Paljonko pitäs olla ja onko tuohon joku selkeä ohje miten mitataan?
   

Suosittele tätä sivua