Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Edellisessa axyksessä oli myös huomattavasti kylmempi tuo rilli mitä proridessä oli, mutta kun oli lunta tarpeeksi ja piti vähän kaasauttaakki äänärin päältä kyllä sai lämpöä. Toivotaan että myös tässä sais sen verta lämpöä ettei tarvi jäisiä lihapiirakoita napostella :D
   
 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Näissähä käy koneet aiempaa kylmempinä. Eli ei muutaku surrilangalla Y-haaraan makkarat. Muute joutuu syömään paljolti mediumina kyrsät.
   
 3. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Minä en kyllä henkilökohtasesti ymmärrä koko grilli höpinää:rolleyes: varaa vähän aikaa enämpi ja tekee ne tulet ja paistelee makkarat siinä palio mukavampi:D omasta mielestä siis...

  Varmaan jos joku burandtti tai muu vastaava ratti mies istuis yhelläkhä videolla tulilla nii ois hotpotikki myyjillä myymättä:D:D sori kaikki oli ihan pakko:D
   
  Viimeksi muokattu: 14/11/18
  mikzar, Korbimotors, T-Cat ja 2 muut tykkäävät tästä.
 4. J.I.J.

  J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

  20170325_144146.jpg
  -16 Axys RMK laitoin tuohon boksin ja oli kuumaa ruokaa.
   
  Kommein tykkää tästä.
 5. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  No jos et ymmärrä, et ole kyseistä kapinetta käyttänyt. Kyllä mieki tykkään tulistella, mutta näillä tötteröillä ku tuola metässä puhaltaa, ei sielä kovin jaksa jäädä ohuissa kuorikamoissa makkaroita paisteleen. Varsinkin kun valoisa aika pitää käyttää ajamiseen, niin jääppä sinne yöksi tulia tekemään kun kamat on hiestä märät . Tuo pakoputkigrilli on yks kelkkailun kuningaskeksintöjä, aina lämmin safka mukana.
   
  A-J, Jmp2002, Rautane ja 4 muut tykkäävät tästä.
 6. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Molemmissa on puolensa. Ittellä joskus ei ole aikaa jäähä tulisteleen niin son näppärä vetassa hotpotista lämpimät lihikset naamaan..
  ja tammi-helemikuussa ko yli 20 pakkasta ja metri lunta niin on joskun työn takana löytää hyvä tulipaikka ja tervaskanto ko ei niitä näje. mutta kevväällä ko aurinko räköttää niin o makia istua tulilla.! :cool:
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Eihän siellä mitään tulia kerkiä tekemään, kun on niin pirun kiire kotia lämpimään somettamaan. Ollaan niin saakelin tehokkaita nykyään ajankäytössä.

  Kyllä se tosipuheessa jää olennainen pois reissusta, jos ei kerkiä istumaan alas makkaran paistoon ja kahvinjuontiin. Joskus käydään kodalla tulistelemassa, joita sattuu omissa maastoissa olemaan aika hyvin.

  En tiedä miten vanhempiin vaikuttaa, mutta osaako nuoret edes asennoitua tulien tekoon metsässä nykyään. Varmasti kuva asiasta muuttuisi jos kelkkafilmeillä istuisivat väliin makkaranpaistoon, eikä vain otettais hotpotista lihistä. Osaako kaikki nuoret edes tulia tehdä lumenaikaan?
   
 8. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Onko resepti topiccia hotpotille.perustakaa jos ei ole vielä.onko ne hemmon PP.t höylätty .miksi ei pollen omat kelpaa
   
 9. julli

  julli rmk

  mulla oli yhen viikon axyksessa kaksi pottia, toinen vaimentimella ja toinen y-haaralla. molemmat lämpesi juuri saman verran mutta vaimentimelta aika paljon helpompi napsia sisäfileitä naamariin
   
  Kommein ja Hemmo tykkäävät tästä.
 10. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  20181114_203531.jpg No nuo vielä tuohon. 25mm reikiä 4kpl ja frogskinzit päälle.
   
  Matira, Jonezu ja Fudge tykkäävät tästä.
 11. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

  Mie haluan nähä sen ko asiat on menny taas normaalisti ja olhaan jossaki risukossa kaukana laavuista ja kodista aurinko laskenu ja äijät piipussa. Sitten yks kaveri lähtee siitä ajamaan lähimpään klapi vajaan hakemaan tulipuita sillä aikaa ko muut parsii kelkkoja kasaan. Kyllä siinä vituttaa makkarat jäässä nälässä touhuta.

  Eihän nuihin hotpotteihin mahottomia mahu mutta kyllä on kelkkakaverit aina kiitelly ko on saanu lämpimän makkaran väkupalaksi ennenko on tulistelu paikalle päästy
   
  Rautane tykkää tästä.
 12. pexi

  pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

  Näyttää siltä että kaikki potin käyttäjät tykkää keksinnöstä...

  Itellä pari kommenttia aiheeseen;
  - Sisäfile on vaikea valmistaa avotulella ja ainaisella makkaran syönnillä muuttuu makkaraksi koko ukko.
  - Avotulilla tai ylipäätään tulilla istuskelu on kivaa, ihmislajin geeneihin se on koodattu jo hyvä tovi sitten. Mutta siinä tulistellessakin otan mieluummin valmiin ruuan hotpotista.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 13. pexi

  pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

  Ja lisää aiheeseen liittyen;

  Tänään soittivat tarvikekeskuksesta että 850 remmiveto ois haettavissa:)
   
  Hemmo ja petes88 tykkäävät tästä.
 14. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Niin miksi pollen sukset pitää vaihtaa PP. suksiin
   
 15. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Joo ihan perseestä koko tulistelu... Hotpotit kaikille ettei miehet kuole kairaan:D mettät ja tuulen kaavotki nykyste nii harvinaisia ja HooTee pullot on jääny kotia tai juotu, iliman sitähän ei nyky ihminen tulia saa....

  Ja en meinaa että tuo hotpotti ois mitenkään huono keksintö, varmasti hyvä keksintö ja enkä missään nimessä tuomitte sen käyttöä, ite en vain ole sitä tarvinu koska yleensä olen ollu se joka on mettässä ne tulet vääntäny ja muut kaverit kikkailee sillä aikaa mitä haluaa ja tulevat sitte hyvillä mielin tulille istumaan vähäksi aikaa.. Ja ite olen kelkkailu reissut selvinny ilman sisäfileitä:D makkarapaketti, pala kuivalihaa ja juotavaa niillä on selvitty tähän asti

  Mutta joo eikhän se siittä mennee jo pikkusen liikaa offtopiciksi, ja vattat varmaan jo kaikilla täynä nii voimma jatkaa tätä nettikelkkailua ku on synkkää ja lumetonta koko maassa..

  Miten se tämän patriotin takuu nyt sitte on? Onko se se perus 2v vai onko joku saanu SUOMEN päästä vahvistusta tuolle 4v huhu takuulle?
   
  Viimeksi muokattu: 15/11/18
 16. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Siksi että se tötterö kääntyy johonki
   
  Rautane ja pezq^ tykkäävät tästä.
 17. Mika Lokka

  Mika Lokka Well-Known Member

  Gripper ei ohjaa minun makuun riittävän tarkasti ja se kelluttaa keulaa enemmän mitä powderi. Ja mitä helepommin suksi painuu läpi lumessa ko haluaa kallistella, ni mulle parempi. Lisäksi pp ohjaa todella hyvin putskussa.


  Suomessa takuu 2 vuotta...
   
 18. Viable

  Viable 850 khaos -155 2022.

  Ite aloin tykkään krippereistä ko vaihto niihin kunnon kumityynyt. Loppu niiailut ja muut ilkeilyt. Turhan pystyyn nousee se suksi vakio kumeilla. Luulis että vaikuttaa kait se ohjattavuutenki kun kumi ei paina suksea maahan?

  Miukiltahan sää näihin parempia tyynyjä. Oliko jopa takkuukki pienen eliniän.
   
 19. Rautane

  Rautane Alpha -22, zr -16, summit -11

  Tuo on varmasti aivan kokeilemisen arvonen juttu. Ei se ripperi minunkaan mielestä huono suksi ole, mutta PP:hen verrattuna aliohjaa höttökelissä ja kelluttaa keulaa enemmän. PP taas toisaalta sitten vähän raskaampi käännellä, mutta menee just sinne mihin kuski haluaa.

  Ja nuo smoke pot -hommathan on aina omalla vastuulla: jo ensimmäinen kerta voi koukuttaa ja kukkahattutätit vastustaa!!
   
 20. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  joo en tiä onko niitä pakko vaihtaa mutta hötökelillä alko häirittemään kun ei käänny, siis niinku normi ajossa. Pouderirallissa varmaan ihan sama mikä suksi on alla.
   

Suosittele tätä sivua