Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. veltsu91

  veltsu91 Summit 800 -03

  Terve! Täälähän onki väännetty ihan kunnolla jo tuosta voimalinjasta. Ite kyllä totesin 800pron jäläkhen että tämä remmi khaoksen voimalinja kyllä pellaa. Tuntuu hyvin ihan vakiopainoillaki välittyvän kaikki voima telalle eikä kuumu remmi eikä lautaset. Ainua nii tehasasetuksista vois kiriä iskareita tiukemmalle ku joissaki kovemmissa hyppyytyksissä meinaa tela hyppiä yli täyskaasulla ja vähän pohjailee paikotellen... Muttaku umpista ajaa 95% nii oon keskittyny enempi ajamiseen ku säätämiseen, on nimittäin ensimäinen kerta ku tuntuu että on oikiasti valmis kampe suoraan liikkeestä ulos ajaissa. Tuli nyt vain tilatuksi tuommonen skinssin puskuri vanhan kurvikkaammaksi muotoutuneen tilalle sillä tiiolla että nakkaa paikalleen. Tuliki pelekkä puskuri ja sovituspalat tarttis. Nyt kättä pystyyn joka tietää mistä tuommoset sovituspalat saa. Uutena tai käytettynäki kelepaa jos joltakulta sattuu löytymään. Muuten pitää alkaa palautusta sumplimaan, ite en ainakaan löyä mistään erillisenä nuita :/
  Screenshot_20200225-210544_Samsung Internet.jpg
  Edittinä vielä se että tilasin siis vain pelkän puskurin kun ei miltään suomen sivustoilta ilmenny että tarvii tuommoset sovitteet vielä kyseiseen käyrään, tai vaihtoehtosesti pitäs tilata koko "sarja".
   
  Viimeksi muokattu: 25/2/20
  Eero28 ja Kommein tykkäävät tästä.
 2. Rautane

  Rautane 162HC

  Powderprot oli omaan makuun hyvät 800sks:ssä, vähän ottavammat kuin gripperit. Gripperit tahtoi puskea jos ajoi vanhaa uraa missä hötöä päällä.
   
 3. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Käytä se suksi raha johonkin muuhun ne vakiot on ihan passelit
   
 4. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Ite oon ajellu powder proolla kun aivo sulaa siihen puskemiseen vakio suksilla
   
  Alvii, Rautane ja kuuskolme tykkäävät tästä.
 5. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Myö testattiin tota kaverin kaaosta Powdereil ku niitä moni kehui. Voi kaamee millanen siit kelkasta tuli. Sehän oli kuin jyrä sen jälkeen. Oli todella raskas ajaa. No me tosin ollaan amatöörei ja vissiin ripuliranteita. Totesimme että vakiosukset on aivan hyvät. Niihin vaan durapro kumet ja vähä sikamäskiä kovikkeeksi. Laskimme että powderit oli kahdessa tilaneessa kymmenestä hyvät, mut muut kahdeksan tilannetta ment Grippereiden voitoksi.
   
  Kommein tykkää tästä.
 6. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Oletteko Bladeja laittanut näihin ja jos olette, niin millä petikumella homma onnistuu?

  Voisi kokeilla miten toimivat Pollessa.
   
 7. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Myö kokeltiin viime talvena. Ainakin PRO RMK:ssa ne teki saman kuin Powderit, eli aika raskas tuli kääntää. En muista millä kumella me sitä kokeiltiin, mut taidetiin käyttää rälläkkää että saatiin paikalleen.
  Lynxin DS+ voisi toimii myös Polariksessa hienosti. Toki se on melko kantava suksi, toisin kuin esimerkiksi toi Powderi.
   
 8. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Grippereissä mitään vikaa ole, mutta rautasatula Bladet olis hyllyssä ja uteliaisuutta voisi kokeilla, kun tietäisi mikä kumi noihin käy.

  Khaoksessa sen verran kevyt ohjaustuntuma, että voisivat toimiakin.

  Yhtään ei kyllä kaipaa kantavuutta keulalle. Sen puolesta Gripper on just hyvä ja toimii ilman yllätyksiä.
   
 9. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Laitoin duraprot itele vain grippereihin. En ole kyllä umpisessa löytäny moittimista grippereistä. M sarjalaisessa kokeilin powdereita ja oli aivan kamalat sitten seku mohawkkeja kokkeilin niin oli aika pirun hyvät siihen
   
 10. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Siinä kelkassahan on niitä vietereitä iskareitten ympärillä 4kpl, kun niitä vähän ruuvailee niin heittääpä olemasta raskas.
   
  Mikko`, Viable ja Rautane tykkäävät tästä.
 11. Hentte

  Hentte 800 162" RMK -17, AC 600 Snowcross

  En minäkään kyllä noista grippereistä suuremmin välitä. Ihan ok vakiosuksiksi jos ei tiedä paremmasta. Yritin usiamman reissun niillä ajella vaan ku eihä se kelkka käänny pehmeällä yhtään mihinkään. Laitoin sitten nuo pp:t jotka on uskollisesti seurannu joka kelkan mukana. Nuista kun höylää sivukölit pois ja lyhentää raudan niin ettei tule kuin kahesta takimmaisesta kiinni niin jo vain on hyvät ja alkaa kelkka kääntymään. Jossain hitaassa puunkierrossa jossa joutuu vanhaa jälkeä ajamaan kilometritolkulla niin nuo alkaa väsyttämään käsiä. Brpllä oli muistaakseni bladeen tarkoitettua päivitettyä suksenkumia joka on korkeampi toiselta puolen. Sen kun laittaa väärinpäin eli korkeampi osa taakse niin pysyy suksi kokoajan vaaterissa eikä nouse pystyyn ja nyt kaks talvea nuilla ajanu niin näkyy edelleen olevan ehjät. Niitä vanhemman mallisia sai aina olla varuilta reissussa mukana kun tahto pari kertaa talvessa tuhoutua.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 12. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Reittisuksi. Turha huonontaa ainakaan pro rmk:n ominaisuuksia. Kun vaihtoi aikoinaan blade ds:t bladejen tilalle niin huomasi hyvin että ds:t on paremmat rinteessä.

  Minun mielestä vakiot pelaa ihan riittävän hyvin. Ei ehkä ohjaa parhaiten vaan eipä juuri vaikuta omaan ajoon. Ohjausta ei ainakaan tarvi tehdä yhtään raskaammaksi.
   
 13. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Ite ruukaan kallistaa kelkkaa ko käännän ummela :D:D:D
   
  Viable ja Jii.Pee tykkäävät tästä.
 14. julli

  julli rmk

  ja alkaa keulimaan liikaa jos jousilla suksipainetta vähentää
   
 15. Hentte

  Hentte 800 162" RMK -17, AC 600 Snowcross

  Sehä se vasta kevyttä oliskin siinä vitulikossa yrittää kanttailemalla kävelyvauhtia pujotella niitä keppejä.
   
 16. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Aika vähän nuo keulan saikarat vaikuttaa keulimiseen
   
 17. osku1619

  osku1619 Polaris Pro Rmk 850 -155 3" 2019

  Oon huomannut tosiaan että välillä kun joutuu toisten uria ajamaan niin meinaa rajusti puskea, riippumatta vauhdista, mitä hitaampi sen pahempi, paljon pitää painoa siirtää välillä vaikka kova latu. Eli jotai muutoksia tarttis tehä suksille. Joko vaihto tai sitten yllämainittuja modauksia.
   
 18. osku1619

  osku1619 Polaris Pro Rmk 850 -155 3" 2019

  Nyt toimii mittaristo. Kuulemma tehtaalta asti tekivät ohjelmamuutoksen etänä. Oli niin syvällä bitit poikittain!!
   
 19. acm800

  acm800 Member

  Tottapa kyselevät korjuulle tuon minunki sitte joskus..
   
 20. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Laita mänttiremmi tiukemmalle niin saat suksipainetta lisää
   
  Kommein tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua