Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

 2. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Vissiin aika secret homma.. Vaan turhan kalliiksi käy nuo lisähevoset, jos commanderi pitää vielä investoida
   
 3. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Eiköhän nuo stingeriä muokkaa, ainaki luulisin.
   
 4. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

  Ite suunnittelin että olis tilannu tuon SSI putken ja commanderi sääettynä sille olis niillä pärjänny sitten useamman vuen muttako tuliki 850 nyt myyntiin niin empä tilaakkaan :D

  Kattoa ens keväänä mitä kivaa ne on keksiny 850:n ja tilata sitten kamat mitä vaihtelee sitten kelkasta kelkkaan. En usko että merkkiäkään olen vaihtelemassa kun summanen ei sovi huonlstikkaan hanskaan ja catti liike on aivan liian kaukana
   
 5. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Kestääki. 4003km nyt mittarissa ja ilosesti laulaa 8250-8300 17vm. Käyttäny vessiä aina ja säilytys lämpimässä tallissa. Muutenki huoltanu enemmän ko tarpeeksi. Ainoa vika mikä kelkassa ollut niin puolalta menevä johto poikki johtosarjasta. Lapin akkumaailma tinas kuntoon ja uusi johtosarja vaihdetaan takuuseen kun tulee. Tuskin ois monikaan liike alkanu korjaan. 3pv ja kelkka taas ajossa. Kiitokset huollolle. Hyvilä mielin tuun tähän uuteen teettään huollot siellä. Homma toimii!
   
  kaahari, Rautane ja jussi 77 tykkäävät tästä.
 6. Jmp2002

  Jmp2002 Khaos 2.6/155

  Joko joku on saanut vahvistetun hinnan? Pysykö esitteen 15990e (850 3" 155")
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Näkyyhän noita nettimotossa olevan tuolla rahalla

  Screenshot_20180315-124510.png
   
 8. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Olenko puusilimä vai enkö huomaa neljän vuoden takuusta mainintaa?
   
 9. mircoolio

  mircoolio Well-Known Member

  Taitaa olla ameriikan herkkua semmoset...
   
 10. Kimurantti

  Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

  eikö tullu suomeen tuo 4v takkuu? onko varmaa tietoa, ihan vaan huvikseen
   
 11. ttervola

  ttervola Active Member

  Monena vuonna jenkeissä mainostettu pitkää takuuta. Vuosi sitten kyselin maahantuojan edustajalta mutta ei saanu vastausta ja 2v takuulla tuli.
   
 12. rehto

  rehto Well-Known Member

  Se on ameriikassakin vakuutustuote eikä mikään valmistajan takuu. Polaris vaan myy sen sielä snowcheck ”etuna”. Ei siis vastaa brp:n 4 vuoden takuuta mikä on rehellisesti valmistajan takuu.
   
  Driver tykkää tästä.
 13. Rekoil

  Rekoil New Member

  Uutta myllyä mainostetaan englanniksi

  • Real-world performance and reliability based on 25 years of Liberty® engine experience
  • Guaranteed quality with standard 4-year warranty
  Ja suomeksi

  • Täysin uusi moottori on valmistettu Polaris 800 Liberty -moottorin kokemuksia hyväksikäyttäen
  • Kestävyys on testattu entistäkin enemmän sekä testipenkeissä että ajotesteissä

  o_O
   
  mircoolio tykkää tästä.
 14. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  4vuoden takuu olisi Pollelle huippu juttu ja antaa kyllä Brp:lle vahvan etulyönti aseman ilman sitä, vaikka Pollen laitteet varmasti hyviä onkin. Todella harmi jos jää takuu vain 2 vuoteen.
   
 15. A-J

  A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

  Niin, nyt kuluvan vuoden aikana vetovastuu siirtyy Brandtilta-->Polarikselle.
  Eli hommaa muuttu tehdas vetoiseksi niin tuntus, että takuukin vois jossakin vaiheessa pidentyä mikäli muuallakin maailmassa semmoisen saa...
   
 16. willik

  willik Well-Known Member

  Miten tuo osui silmään ja jäi hatara muistikuva vkl, kun katteli jenkkien kisoja, että sielä mainostivat: 4-vuoden takuu TAI 2-v ja 750e arvosta ajovarusteita.
   
 17. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-19 850X summitti 154",

  Tuli käytyä testaamassa tuo uus 850 polle. Ei ollut koeajossa ku SKS joka poltti pihalle jo tulpat. Ja olikohan sitten 850 xcr tai joku vastaava. Ja sit oli punainen 850 Pro rmk 66mm matolla ja remmivedolla. Oli kyllä omaan silmään melkoisen ruma laitos tuo punainen. No sit koeajosta:
  Kelkka oli jossain prototyyppi modissa ja pooas ku pumppaili kaasua. Kerran joutu sammuttamaanki kelkan että alkoi taas kiertämään kunnolla. Koeajo paikka oli vähän huono kun ei päässyt rinteisiin ajamaan mutta ihan hyvältä se noin niinku muuten vaikutti. Tehoja tuntu kyllä enämpi mitä 800 axyksessa mut en tiedä johtuko huonosta moottorin ohjelmasta kun jäi silti vähän laimeaksi tuo ajotesti. Ainaki tuota prototyyppi mallia jos vrt. 850 summitin kone tehoihin niin tuntui että ollaan vielä altavaastajana. Mutta luotto on että kun tuotanto malli tulee ja saa alle tuon kelkan 3" lapulla ja ketjuvetoisena ja toivon mukaan hyvillä voimalinjan palikoilla niin jovain tuolla ajelee menemään .Niinku nytkin huomaa, että itse en ole merkkiuskollisia miehiä vaikka nyt on 850 summitti niin ens talvi mennäänkin sitten 850 155" 3" pollella.
   
 18. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Noissa esittelyvideoissa buranttia myöten on pistäny itelläki silmään/korvaan että alakierroksilla mooaa/empii vähäsen ennen ku alkaa laulaan, Jospa ne sais sen pois ennen ens talvea.
   
 19. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-19 850X summitti 154",

  No toivottavasti saavat nimittäin tuo oli todella epämiellyttävä reagtio kelkan toiminnalle. Ihan niinku jotenki pätkäsis siinä alussa ennenku lähti laulamaan. Ja kaasun kun löysäs ja junttas uudestaan pohjaan niin ihan niinku kävis kelkka hetkellisesti täysin pois pelistä. Ja niinku mainitsin niin sitten se alkoikin pooaamaan ihan koko ajan ja ei kiertänyt ku muutaman tonnin. Sitten kun käytti sammuksissa niin alkoi pelaamaan taas niin hyvin kun se nyt toimikaan.
  No kelkka lähti tilaukseen jokatapauksessa vaikka tuo ei liiemmin kyllä herättänyt omistamisen kiihkoa,mut katotaan pooaillaanko porukalla ens talvena vai ajetaanko hymyssä suin :eek:
   
 20. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Hoksasikko kattoa ajokilometrejä ettei vaan ollu siinä ensimmäisessä sisäänajomoodissa?

  Vähän ihmetyttää miksi ne tuollaisia pooajia antaa koeajettavaksi! Eikös ainakin sen koeajokelkan pitäis toimia että ostaja saatas innostumaan :rolleyes:
   

Suosittele tätä sivua