Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. Loki

  Loki Khaos 2.6

  Jaa että jossain sai oikeen ajaakkin. Kävin Sotkamossa kiertueen etapissa tiistaina ja siellä ei saanu kun katella niitä ku kysyin että kai ees jäällä saa käydä pyörähtään. Käskivät käydä häkällä ens kuussa että siellä saa ajaa. Justiinsa tuo 66 matolla oleva pro rmk siellä oli...

  Okei lukihäiriö eli sks ois vissiin sit saanu ajaa. Eivätpä sitä sanoneet.
   
 2. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  En kattonu kilsoja. Meinas aluksi se varikkotakki päällä oleva jäbä että katsoa saa mutta ei ajaa. Minä että mikäpä se siinä. Kävin sisällä mutkan Villen juttusilaj ja kävelin kelkalle ja lähdin ajamaan. Eikait nuita viitti ihan valokuvan perusteella ostaa. Ja samaa mieltä tuosta että vaikka se olis kuinka prototyyppi niin kyllä se pitäis toimia lähestulkoon samalla tavalla kuin tuotantokelkatkin että siitä sais enempi ostajat niitä poltteita. Ei tullu kyllä mitkään ahaa elämykset siitä vehkeestä mutta silti minä sen tilasin ja katotaan millainen se tulee olemaan;)
   
 3. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Niin no,

  Kannattaa muistaa että nämäki vehkeet on lähetetty maailmalle millonlie joulukussa. Eli eiköhä näihi ole aikas paljon päivityksiä tulossa sitä mukaa ku kokemuksia kertyypi. Uusia ohjelmia pukkaa koko ajan.
   
 4. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  Tämä oli vain ensikokemus vehkeestä ja luotto on, että tuotantomalli on sitten just eikä melkein ;) silläpä se menikin tilaukseen tuo 155" 850 pro rmk 3" lapulla.
   
 5. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Jännä homma vaan kun mainostavat että monta vuotta olis tuota myllyä testailtu. Koko sen ajanko ne on pooausohjelmilla ajanu! :eek:
   
  Driver, petes88, T-Cat ja 3 muut tykkäävät tästä.
 6. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Tulevat kuulemma jon ehkä marraskuussa! Kova lupaus myyjältä. Tilattu 850 174" Jokohan alkaa juna keuliin kaasulla???
   
 7. Notexan

  Notexan Lynx bd 850

  Päivää!
  Pollen uusi 850 houkuttelis kovasti
  Kumpi on parempi ketju vai hihnaveto?
  Ja mitä eroa on rmkla ja sks?
   
 8. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Hyvin pelaa sekä hihna että ketju.. mie tykkään hihnasta kun se tuntuu minusta vähän pirteämmältä kuin ketjuvetoiset ja 2,6" tuuman harjakorkeus on ihan riittävä mulle. Haittapuolena on että välitysten muokkausmahollisuuet on aika rajalliset tuossa hihnavedossa vs ketju jos haluaa niitä säädellä. Ja 3" maton saa vaan ketjuvedolla.

  Sks:n ja rmk:n erot on käyty monta kertaa läpi tuolla axys 800 topikissa mutta pähkinänkuoressa sks:ssä on tehokkaampi jäähdytys, vähän reittiystävällisemmät simmit iskareissa ja akku ja startti (en tiiä onko kaikissa) joita ei rmk:ssa ole. Tuosta jäähdytysasiasta olen kuitenkin huomannut että käytännössä sks ilman raapijoita jäähtyy huonommin kovalla kuin rmk raapijoilla. Raapijat siis vakiona rmk:ssa mutta ei sks:ssä..
   
 9. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Näytän keskisormea näin julkisesti maahantuojalle. Tänään oli kittilässä uuet pollet esille. No olihan nuo netistäkin nähny ei niitä ajaa saanu
   
 10. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  No kannattaako sitä sitten vielä semmosta haaveilla jos eivät anna edes koe ajaa?.? Ite pääsin kyllä ajamaan.. et sinä kuiten paljosta jäänyt paitsi vaikket päässytkään ajamaan. Eivät ollee häävissä säädöissä koeajo pulkat. Toivotaan että tulevat mallit toimis sitten niinku 850cc koneen kuuluukin. :eek:
   
 11. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Ilmeisesti tulevat taas tuolla matalalla tangolla...
   
 12. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti


  Vähän laiskalta tuo kuulostaa omaan korvaan :eek:
   
 13. julli

  julli rmk

  ko laittaa tämänvuotisen pro rmk:n kytkimenhilut niin ei kuulosta laiskalta
   
  Viable tykkää tästä.
 14. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Jooo... varmaan ihan susi paskoja vehkeitä.. pitiki tilata..
   
 15. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Perus amerikkalainen tehdasoptio välityksissä/voimansiirrossa, kulkee yhtä kovaa nuo umpismallit ku pätkä kotimaiset kilpurit, niin miksei se parhaan terävyyden syö.
   
 16. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  Meinaatko että 10-68 painot tuohon 850 mosaan niin kuulostaa tykiltä:D en tiedä mitä tuolla oikein tarkoitit, mutta kun katsoo tuota videota niin ei tuo kovin liukkaasti kulje:rolleyes:
  No ens talvena sen sitten näkee miten se vetää ja kulkee tuolla 3" lapulla.
   
  mikzar tykkää tästä.
 17. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Itelä ainaki vaikia tehä mittään analyysia nuista videoista. Kuhan 155 3" eioo mikkään keulintakone ja pellaa niinku on suuniteltu niin oon kyllä tyytyväinen. Rakennussarjoja nämä kaikki on. Toisile enemmän ja toisile vähemmän. :)

  Olishan se kiva päästä testaamaan itte että mitä sitä on ostanu ja vieläpä semmosta valmista tuotanto mallia. Ootellaan marraskuulle niin kaikki on viisaampia.

  Mitä videoita itte on kattellu tästä kelkasta niin näyttäs kai tuo menevän just sinne minne kyvyt riittää. :)
   
 18. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  En usko että tulee olemaan sellainen keulinta hirmu niinku nämä 850 sunamit ja puuntökkääjät on olleet.. sen mitä pääsin sitä 2.6 pro rmk 850 kokeilemaan niin ei ainakaan niillä ajoilla vaikuttanut miltään hullulta keulijalta. Tuo kapea Keulakin tuntui kyllä tosi hyvältä. Tokihan se 3" lappu repii enempi pitoja niin keulakin nousee varmaan herkemmin ylös, mutta en usko että se liikaa silti keulii ja häiritsis etenemistä..
   
  Viable ja Korvenmies tykkäävät tästä.
 19. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Tuossa videolla on 850 indy et vähän huono verrata pitkiin vehkeisiin
   
 20. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  Joo niin se taitaa ollakki. Katoin aluksi että ois ollut tuo 2.6 pro rmk. Mutta indy se taitaa olla eli pitkillä väleillä jne.. niin ei voi tosiaan verrata pitkiin vehkeisiin
   

Suosittele tätä sivua