PPS telasto

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Mekatsu, 7/8/12.

 1. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Tänään just laitoin paikalleen. Jousihan oli noin 240 pitkä eikä 235. Kyllä tuohon tuli jotain 6-7mm esijännitystä. Päällä hyppiessä tuntuu kyllä reilusti pehmeämmältä kuin tuo 55nm jousi 3mm esarilla. Saa nähdä menikö paremmaksi vai huonommaksi.

  Miten se kelkka sulla muuttui? Menikö kankeaksi ajaa pehmeällä? Aiemmin tuo hieman ehkä keikkui etupukin varassa, mutta oli aika helppo pyöritellä. Reitillä melko pintakova.
   
  Viimeksi muokattu: 6/3/18
 2. _Wille

  _Wille Boondocker RE 2016

  Miulla on tuo vehje semmosissa asetuksissa muutenkii, että se on aika kankea pehmeässä joka tapauksessa, niin en osaa kommentoida. Jotenki tuntuma ois, että jos siulla on se entinen jousikin ollut vaan 3mm esijännityksellä, niin keikkuu entistä enempi nyt etupukin ympäri.
   
 3. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Eipä keiku. Pehmeämpi tuli. Selvästi pehmeämpi. En ole vielä paljon testannu miten pelaa pehmeässä. Ajattelin ettei enää saa keulaa ilmaan kun näyttää että tuli niin matala, vaan sehän meinaa nakata selälteen heti kun kaasun lyö pohjaan.
   
 4. tunppi

  tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

  Muistaako joku, mitä laakereita nuo Lynxin alustan rullat syö? Lynx Rave RE -09 kyseessä. Räjäytyskuvissa ei ollu eritelty jostakin syystä laakeria ollenkaan, alkaa olla osa vaihtokunnossa..
   
 5. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  6205 on ainaki osa
   
 6. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  Semmosta ihmettelen omassa lynessä jonka sain vaihokkina, sitä on siis jatkettu 345ksi, jostain syystä siinä kuitenki on rajotin remmi jätetty ihan löysäksi, että se lepattaa melkeen tuulessa, onkohan tästä jotain haittaa pitemmällä tähtäimellä telastoon?
   
 7. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Ai remmi on löysällä kun iskari on pitkänä vai kelkan ollessa tasaisella?
   
 8. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  Tasaisella
   
 9. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Ei kait se tasaisella voi kireänä olla. Eihän siinä silloin ole yhtään joustoa ulospäin.
   
 10. teme-

  teme- Well-Known Member

  Rajoin remmille on vakiona 4 eri pituus mahdollisuutta, ajotyylistä riippuen sen voi jättää joko löysälle tai sitten tiukemmalle. Normaalia se on jos löysänä siellä on kun telasto on maassa.
   
 11. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  Okei :D Ihmettelin vain kun entisessä kelkassa se oli suhteellisen tiukalla
   
 12. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Onko eri pps telastoissa eri mittaisia rajoitinremmejä? Viimeksi kun etuiskaria irroittelin niin jotenkin muistelen että melko paljon sai telastoa tunkata kasaan että sai remmin alimmaiseen reikään.

  Ei ilmeisesti ole.
   
  Viimeksi muokattu: 23/3/18
 13. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Kaverilla rx1:ssä 3650 pitkä pps ilmeisesti lähtöisin -09 x-timistä. Mistä käy lisäsäiliö etupukin iskari vai onko kaikki pps noilta vuosilta iskarin mitoiltaan samoja? Millainen jousi vakiona ja millaista laittaisitte tuollaisen malmikasan alla olevaan alustaan että kestäisi laskea reilummin, myös takapukin jousi hakusessa?
   
 14. james-x11

  james-x11 Well-Known Member

  Kaikissa Re Lynxin Pps:ssä on saman mittainen etupukin iskari ja vakiojousi on vaihdellut 55-60N välillä.
   
 15. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Kiitoksia tiedosta, sellainen ostetaan jos jollakin on tarjolla.
   
 16. JouTol

  JouTol RE 600 etec -09

  Lynx re etec 600 2009. Etupukin kiinnitykselle kolmella pultilla on kahdet reiät rungossa. Aikaisemmin jäljistä päätellen ollut aina ylemmissä reiissä. Mihin tällä on vaikutusta jos laittaa alempiin? Onko tässä joku säätö? Maton vaihdon jälkeen tässä alustaa takaisin kasailemassa.

  -Jouni-
   
 17. teme-

  teme- Well-Known Member

  Kyllä se etupukki pitäs olla ihan vaan 2 pultilla rungossa, Ja ei pitäs olla alkuperäisesti kun yhdet reijät rungossa etupukille. Liukurungoissa taitaa joissain vm olla pukkien kiinnityksille parit eri reijät mutta rungossa vaan yhet. Liekkö telastoo pudotettu korkeemman maton takia tai telaston kulmaa muutettu...?
   
 18. JouTol

  JouTol RE 600 etec -09

  Korjaan vielä edellistä viestiäni. Etupukista ei olekaan kysymys vaan, jonkinlainen poikkipalkki edessä sille rungossa kahdet kiinnistysreiät. Brp 503192100.

  -Jouni-
   
 19. teme-

  teme- Well-Known Member

  Taidat puhua nyt takapukin iskarin etupalkista, sillekkään ei pitäs olla kun yhdet reijät rungossa, vahvikkeet on alkuperäisten reikien kohdalla.
   
 20. JouTol

  JouTol RE 600 etec -09

  Kiitos nopeista vastauksista.

  -Jouni-
   

Suosittele tätä sivua