PPS telasto

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Mekatsu, 7/8/12.

 1. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  aivan. eli se poikittais palkki joka tulee sivuistaan kolmella pultilla kiinni, joka suht v-mäinen kiinnittää takasin, ainakin yksin. Sen ala puolella on 2reikää molemmin puolin joillekkin muovi 'korvakkeille', joka pitää mattoa irti siitä palkista. Olenko nyt ihan hakoteillä? ja ne puuttuu sinulta ilmeisesti?
   
 2. JouTol

  JouTol RE 600 etec -09

  Kävimpä tallissa tutkimassa. Muovihärpäkkeet löytyy, irroitin nuo maton vaihdon yhteydessä ja nyt takaisin. Poikkipalkki mistä kyselin liittyy takapukin iskariin.
   
 3. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  jeps, iskari kiinnittyy siihen palkkiin. mielenkiinnosta kyselen, oliko sillä siis jotain säötöreikiä tehty? jos haettu erilaista geometriaa jousitukselle?
   
 4. JouTol

  JouTol RE 600 etec -09

  Vielä kerran.. Pitäisikö noita muovihärpäkkeitä joiden päällä matto kulkee olla yhteensä 4kpl? Minulla ei ole kuin tuon ko. palkin etupuolella 2kpl. Liekkö mitään merkitystä? Nämä palkin alapuolella olevat reiät taitavat nyt tässä hämätä. Tässä nyt koittanut ko. rotiskoa vähän parsia..näyttää olevan kootut teokset ja ei mikään kedon kaunein kukkanen..:D

  -Jouni-
   
 5. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  2kpl niitä on, kahella pultilla kiinni per lätkä päistään. palkkihan tulee kolmella kiinni, eli viisi reikää pitää siinä kohin olla rungossa olla per puolisko. laita ne muovihärpäkkeet ensiksi ja mallaile sitten se palkki kiinni
   
 6. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Onko mitään nyrkkisääntöä, että kuinka tiukalla rajoitinremmin kuuluisi olla pps-alustassa ? Uudessa kulkineessa se on nyt löysimmässä asennossa ja yllätysyllätys remmi on myös löysä. Minun käsityksen mukaan siinä pitäisi edes joku jännitys olla? Suksipainetta on kuitenkin riittävästi.

  Ja vähän tyhmempi kysymys, onko jotain helpohkoa kikkaa jolla saisi herkistettyä tuota alustaa keulimisherkemmäksi. Keulan kevittäminen ojien ylityksissä yms. jää yleensä ajatuksen tasolle... :D Toisaalta pöpperöiset reitit+32mm ripsaw ei edesauta asiaa. Ja kelkkahan on RC Sdi -07.
   
 7. teme-

  teme- Well-Known Member

  Rajotinremmille on 3 tai 4 asentoa en nyt muista kumminko tuossa 07. Siitä voi ihan oman mieltymyksen mukaan valita itelleen sopivan asennon, remmi on löysällä kun telasto on painuneena se on normaalia. Pitempi remmi niin pitäs keventyä keula helpommin ja etupukin iskarin joustomatka kasvaa myös remmin mukana. Löysää vielä takapukin iskaria jos meinaa ettei keula kevene yhtään vaikka remmi on löysällä.
   
 8. olsberg

  olsberg Well-Known Member

  Mitenkä tämä on jaksellu? Onko porukka raakasti jatkanu näitä pätkiä ja puolipätkiä 3500:ksi jatkoilla vai onnistuuko ainoastaan liukurungot vaihtamalla ja kattomalla telasto oikeelle kohalle? Vai onko pukkien ja iskarien mitat erilaiset?
   
 9. Nova

  Nova Member

  Onko kukaan laittanut pps2 takapukkia jossa pyörät leveämmällä tuohon -14 malliseen PPS1:seen? Tuleeko sillä hiljaisempi? Telatunnelin kiinnitys pitää hiukka sovittaa mut muuten näyttäisi olevan bolt on kun vierekkäin vertailin ja mittaili.
   
 10. Pkh

  Pkh Rave RE 600 E-tec -13

  En suosittele pelkkää takapukin vaihtoa. Lähellä takapukin pohjaamista särkyy takapukin kääntöpyörät kun PPS1:sen etupukin alakiinnikkeet paljon leveämmällä. Muutenkin se telaston geometria ei ehkä ihan silmämääräisesti tutkimalla täysin selviä kun vuosien saatossa säätöjä eri osien kiinnityspisteissä on tehty sinne tänne.
   
 11. JalmariVari

  JalmariVari Well-Known Member

  Pikakysymys: sopiiko PPS 3300: liukurunkojen tilalle PPS 2:n vastaavat? Mitä eroa geometriassa? Kyselee risan kelkan omistaja. :(
   
 12. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  PPS2 3300:n vuosimallista 2014-2022(Rave, RE ja Enduro) liukurungot käy. Myös Rex2 koppaisen 3300:n RS:n liukurungot käyvät! Kuvassa Enduro -21, johon vaihdoin tänään Rex2:n RS:n liukurungot. IMG_20220326_180806.jpg
   
  M.E.A ja Nebwy tykkäävät tästä.
 13. JalmariVari

  JalmariVari Well-Known Member

  Kiitti Rupsu, homma hoidossa! Ajellaan vissiin samoilla kulmilla, mä ennemminki itä laidalla Kesälahden ja Ilomantsin välillä.
   
  rupsu tykkää tästä.
 14. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  Vaikka asustelen Jojensuussa niin ajothan minulla pääsääntöisesti ympäryskunnissa. Tänään ajettiin mm. Ylämylly-Rääkkylä-Tohmajärvi-Värtsilä-Ilomantsi-Uuro-Huhmari-Ylämylly;)
   
 15. Vesukka

  Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

  Kunnon lenkki! :)

  Oliko paljon sulia/aurattuja pätkiä matkalla? Jos sitä kävis itekkii vielä kotiseudulla ajelemassa..
   
 16. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  Urat ovat vielä hyvässä kunnossa ja uutta lunta tulee entisten päälle lisää!
   
  Vesukka tykkää tästä.
 17. JalmariVari

  JalmariVari Well-Known Member

  Kuuluis reitit palstalle, vaan toivottavasti kestäis lumet vielä pari viikkoa ni olis mahikset vielä tulla ajamaan. :)
   
  Vesukka tykkää tästä.
 18. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Mitäs käytännön eroa on pps2 vs pps3?
   
 19. Viikinki

  Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

  Ootteko laittaneet PPS2 etuiskaria säiliö alaspäin? ... kuten näyttää olevan PPS3:n mainoskuvassa? (PPS3 Räjäytyskuvassa iskari on kuitenkin säiliö ylöspäin)
  Eli mahtuuko ja toimiiko ilman ongelmia? o_O
  Nelivuotiaan XTerrain RE3700:n puolesta kyselen.
   
  Viimeksi muokattu: 26/1/23
 20. teme-

  teme- Well-Known Member

  pps 2 säiliö ylös ja vasemmalle ja pps 3 säiliö alas ja vasemmalle. Näin se pps3 ilmeisesti pitää olla.
   

Suosittele tätä sivua