ProCross XF 2012 ---> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 13/11/11.

 1. tommi

  tommi Lynx x-trim re 800 -17

  Se on jännä, miten mirrin alusta jakaa rajusti mielipiteitä...mulla on muka hipo rr, jota lehet ja foruumi pää osin ylistää, no sanonpahan vaan, että se alusta on aivan sysi paska! Nyt on arvostetun iskarin tekijän muutokset kepeissä ja jousi kans etupukkiin muutettu, mutta se on tällä hetkellä vaan sysi paska + , eikä reissua ilman remonttia sen alustan kans! Ajo on yhtä ryskäämistä sen alustan kans, mutta ihmeesti vauhti kuitenki kaveri piirissä piisaa...reissussa koitannu esim niitä pps alustaisia ja vanhempiakin (rcg), niin ne on mukavan pehmosia...se on niinku muovailuvaha pallo joka mätkähtää lattialle...tussahtelee vaan nätisti patilta patille, ja silti kestää vetää vasta palloon pohjaamatta, mutta jos jollakin opilla saa pohjaamaan, niin ei aiheuta minkäälaista ohjelmaa toisin ku tuo rr:n alusta joka kimpoilee mihin sattuu. Ja tuosta moottori/voimalinja puolesta...suzuki on herkempi satasen alla, mutta e-tec vie 100-0 sen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 8/3/17
  ruupanen tykkää tästä.
 2. Vesku_mxz

  Vesku_mxz AC XF8000

  Eikös RR ole eri alusta kuin XF.
  Kannattaa tehä alustasta omaan mieleen hyvä, silloin on mukavin. Ja jos ei tekemällä onnistu, niin silloin pittää kelkkaa vaihtaa.
  Itse en ole tykänny crossiukkojen alustoista.
  Ja reiteillä minun ajonopeudot on maltilliset, tarkoitus on nauttia matkasta ja tulla ehjänä kotiin.

  Kaverini el tigren alustaa on jätkät koittanu värkätä.. On öhläriä ja kullattua pultin kantaa, mutta ei toiminut yhtään. Ja on "ammattilaisen" tekemät simmit.
  Joten tekijöitä ja ajajia on monenlaisia.
   
  Kojontti ja tommi tykkäävät tästä.
 3. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Kyllä minä olisin halunnut kokea mukavan pehmeän RCGn joka ei pohjaa, oman kokemuksen mukaan se on kyllä hyvä alusta kun syöttää pattiin reilusti mutta heti jos joutuu hidastamaan jossain turistipatikossa niin aika karua oli kyyti kun kepit oli sellaisella simmillä ettei pohjaile. En sitten tiedä, saattaa olla kiinni reilusta elopainosta mutta minusta RR kissan alusta toimii ihan hyvin, ei PPSn veroinen toki herkkyydessä. Eikä ole sen kummempaa ohjelmaa tullut silloinkaan kun pohjaa. Suksen nostelu mutkassa on enemmän ollut kiusana kun on yritetty suksipaineet pitää järkevinä PP sivakoille.
   
 4. Pietjii

  Pietjii Ski-doo summit T3

  Startti lopetti toimintansa ja akun napa suli! Narusta lähtee kyllä käyntiin ja toimii muuten. Lataus toimii. Mistähän tuosta vikaa lähtis ettimään?
   
 5. Vesku_mxz

  Vesku_mxz AC XF8000

  varmaan ollut akun kenkä löysällä. kait sä uuden akun laitoit?
  Myöskin moottorin maadoitukset kannattaa tsekata ja vaikka lisätä maadoitus johtoja.
   
 6. Pietjii

  Pietjii Ski-doo summit T3

  Toista akkua käytin paikoillaan, solenoidi vain naksuu. Minnehän nuo maadotus johot on tuosta veetty?
   
 7. Kelkkajäppis

  Kelkkajäppis AC XF 8000 HC EXiä 600 Rave -10 F6 -07 &ZR600 -99

  Onko kellään katkennut 2 varin hihnan säätö pultti? Tänään huruuttelin reittiä pysähdyin ja painasin rontrosta kuulu joku epämääräinen kolahdus rupesin hidastamaan niin kelkka mennä törräsi hiljalleen eteenpäin ajelin sitte kotio rauhallisesti. Kannattaako joku vahvempi pultti laittaa vai?
   
 8. temej

  temej Member

  Mikä on tulppien vaihtoväli 800cc?
   
 9. _Metal_

  _Metal_ Well-Known Member

  Oli varmaan pyöriny auki omiaan ja sitten katkennut. Itellä pyöri aukipäin ja vääntyi, sitten huomasin. Vaihdoin tilalle uudenpultin ja laitoin lukitteella kiinni niin ei pitäis löystyä. Nyt pussukassa mukana varuiksi myös varapultti tohon.
   
 10. clown

  clown Well-Known Member

  1500 km tai 1 vuosi
   
 11. Kelkkajäppis

  Kelkkajäppis AC XF 8000 HC EXiä 600 Rave -10 F6 -07 &ZR600 -99

  Joo saattoi olla pyörinyt ensin auki ja sitten katkennut oli sen verran vähän kierrettä sisässä. Täytyypä itelläki nakata toinen pultti mukaan vaikka tuskin enää irtoaa.
   
 12. Kekku

  Kekku -14 ZR 6000RR

  Onkohan 129" 6000RR:ään jotai vahvempia liukurunkoja? Vai ostaako vaan uudet vakiot ja koittaa holkittaa reiät. Kasata sitte koko pyydys nord lock prikoilla? Takapukin pohjaanlyöntikumien kohalta poikki molemmat. Jos jollaa on jotaa tarjota ni pist yksityis viestiä...
   
 13. Harri.T

  Harri.T lynx

  Sinne vois tunkea samanlaisen vahvikkeen kuin rallimallissa on. Vaikka liukurunko sattuisikin ratkeamaan tuolta kohin niin vahvike pitää ne vielä nipussa.
  Olitkin jo YV:llä kysellyt alustaa, minäpä palaan huomenna asiaan.
   
 14. kuusto

  kuusto Well-Known Member

  Ei ole katkennut, mutta kierossa se on. Mitenhän sekin on tapahtunut... Uuden tilasin, orkkis 8408-801 ja hinta 5,30€. Lukitteet valmiina. :p
   
 15. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  hyllyssä olis tuommonen heti jakoon ;)
   
 16. Vesku_mxz

  Vesku_mxz AC XF8000

  8000 xf HC. Oletteko muutelleet välityksiä?
  Tuntuu melko lyhyiltä, kaasuauki jos vetäsee ni hyvästi remmille.
  Auttaisko välitykset?
   
 17. tokai

  tokai Active Member

  onko kukkaan lyhentäny näistä 141 nuita ylipitkiä tunneleita? jos laittas lyhyen jäähyttimen ni onnistuiskoha ottaa pätkää pois?
   
 18. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat Riotti

  Onnistuu hyvinki laittamalla pätkä jäähyttimen ja -16 tai uudemman mallin tunnelin takaosan.
   
 19. torviscas

  torviscas Well-Known Member

  Kuinka paksu seinämä tuossa jäähytimessä on? Jos rälläkällä silpasis pätkän pois ja hitsais päätyn takasin, niin ei tarvis lämpöjen kans tapella niin herkästi.
   
 20. Vesku_mxz

  Vesku_mxz AC XF8000

  Hitsaamallahan se on kasattukkin. joten voi tehdä noinkin. Ihan perus seppo tuota ei kyllä hitsaa, ammattilainen kylläkin.
   

Suosittele tätä sivua