RAVE 600R E-TEC -19...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä rupsu, 13/8/18.

 1. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Mut se kytkin oli kyllä kivan tuntuinen, reagoi todella herkästi kaasuun.
   
 2. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Kyllä sie vakuutut heti kun ajat sellaisella missä on C&A pro:t suksina ja alusta laitettu edes sinnepäin. Ite ostin lauantaina tälläisen ja kieltämättä ajatukset oli samankaltaiset. Kun sen oman Rex 2 oli hieronut vimpan päälle mieleiseksi, niin masentavalta tuntui ekat metrit lukuunottamatta kytkimen ja koneen tuomaa herkkyyttä. Mutta pienellä säädöllä se alkoi tuntumaan jo heti paremalta ja ekan sadan kilsan jälkeen tuli jo ajatus, että miks ihmeessä en vaihtanut jo viime talvena :)
  Vakiosukset on kyllä paskat. Ei se käänny niillä mihinkään. Varmaan kovalla jälellä nuo on hyvät, mutta pehmeellä lumella ei käänny kyllä mihinkään ja haukkailee todella ärsyttävästi. Tehtaan sport säädöt on kyllä tehty niin pintakovaksi että perse on vieläkin kipiä :D Rampit kolmosella tuo ei kiertänyt kuin 7500, mutta neloselle kun sääti niin alkoi uupuvat kierrokset löytyä. Parasta on kyllä kun tosiaan herkkyys koneessa ja ajoasento (pl liian korkea koropala). Pääsee mutkissa todella mukavasti liikkumaan kelkan päällä. Bensa tuntuu sisäänajossa kelpaavan miehekkäästi! Tankillinen meni sadalle kilsalle! :D

  Mut hyvä aihio tämä on, eli ihan kuten on ollut Rex 1 ja Rex 2 Lynetkin. Pienellä säädöllä saa mieleisen kamppeen. Mitä ootte tehnyt vakio voimansiirrolle? Mitkä välitykset nuissa on? Kytkennät sais olla hieman ylempänä, joten kytkimen jousi vaihtoon. Suosituksia?
   
  Viimeksi muokattu: 10/12/19
  MikaNO5 tykkää tästä.
 3. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  Tässä topikissa sivulla 4, itse resitentti kirjoitti välityksien olevan 21/43. Onhan tuota vetolootaa tullut jo availtua mutta en ole hampaita laskenut?
  Ainakin minulle vakiovälit olleet OK.
  RS Rasing Serviseltä saa mojovat vetopuolen hilppeet, joilla käytös muuttuu totaalisesti racemmaksi.
   
  Musa tykkää tästä.
 4. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  ...mutta ei econo-taloudellisemnaksi
   
 5. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Suuttimet, boxi, johtosarjat näin alkuun
   
  Mika_R tykkää tästä.
 6. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  No ei taida nyt ihan yleisimpiin ongelmiin kuitenkaan nämä kuulua..?
   
 7. XOLARIS

  XOLARIS Well-Known Member

  Varmaan nuo yleisimmät korjausta vaativat paikat ollut: penkki,äänenvaimennin, etupukin ala linkku,pohjaanlyöntikumit,käynnistyslaite ja ylävesiletkun kiristin.
   
 8. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Jaa enpä hoksannu että kysyttiin yleisimpiä
   
 9. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Kuinkas moni on nyt päässyt ajamaan jo 20 vuotisella? Huomenna noudan kyseisen kamppeen, mitä pitäisi muokata vai onko valmis paketti suoraan kaupasta?:D
   
  Iletsu78 tykkää tästä.
 10. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Iskarit sportti säätöön ja menoksi vaan.
   
 11. Myöhäherännäinen

  Myöhäherännäinen Well-Known Member

  2020 malleille on oma keskustelu. Joo itellä on n. 90km ajettuna ja hyvälle tuntuu tehtaankin jäliltä, et eikun kovvaa ajjoo vain
   
  vinotintto tykkää tästä.
 12. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Täysin soivakampe reitille sellaisenaan. Onnea hankinnasta!
   
 13. Kelkkajaksu

  Kelkkajaksu 600r Rave -19. Winha 600 -82

  Nyt olen itsekin päässyt tätä koeponnistamaan..Kerron tässä omat mietteet. Heti alkuun 7techiltä 25nm jouset keulaan, nämä toimii hiton hyvin vakiosimmillä, eivätkä hankaa!. Vakiovalot hyvät, kunhan säätä kohilleen. Uusia bleidilöitä en menis kehumaan, rämpylät on. vanhassa vara parempi. Konttorissa hyvin tilaa liki 190cm kuskille, tangon korkeus myös passeli.
   
 14. rupsu

  rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

  Mitteepä tälle muovinsulattelijalle kuuluu? Saitko uuden pohjamuovin? Minulla kävi kelkka keväällä määräaikaishuollossa, jolloin huomautin että vaimennin on sulattanut pohjamuovia?... edelleen samassa jamassa?
   
 15. Aa-Vee

  Aa-Vee Active Member

  Onko kukaan löytänyt / askarrellut astinlautojen vahvikkeita näihin? Blingfactoryllä ei valmiita tuntunut olevan, mutta rex koppasen vahvikkeista onnistus varmaan modata.
   
  rupsu tykkää tästä.
 16. tontton

  tontton Well-Known Member

  Jotain osia siihen tuli ja jotain jäi puuttumaan. Takuukorjaus on vielä tekemättä kun en halunnut tätä korjattavan ennen kuin vaimentimen kiinnitys on ratkaistu, ettei tämä ongelma pääse toistumaan. No, tehdas on kykenemätön tai haluton korjaamaan tämän tavalla, jolla tulee toimiva. Laittavat siihen samat palikat samalla lailla kuin aikaisemminkin, niin luulen että omassa ajossa ongelma uusii. Foorumilla nimimerkillä Kitunen kanssa muutama ilta turisteltiin ja hän suunnitteli ja valmisti tähän sellaisen kiinnitysraudan, jolla ongelman pitäisi poistua. Olen ajanut testiä sillä ja vaikuttaa toimivalta. Siitä on edellisellä sivulla kuvia. Pitänee käyttää lynxi sopivassa välissä takuukorjauksessa että korjaavat muovit ym. loppuun.

  Omaan makuun saisi olla koropala ja penkki matalampi, jotta olisi mutkissa kevyempi ja ketterämpi. Pidemmälle kaverille on näin varmasti hyvä.
   
  rupsu tykkää tästä.
 17. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  Kannattaa laitaa keulaan 20 mallin simmit niin on huomattavasti parempi ja riittää vakio jouset
   
 18. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

   
 19. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  Joo enduro
   
 20. Pooka

  Pooka Well-Known Member

  Onko tietoa mitkä rampit ja jousi on Enduron kytkimessä? Eri kuin 2020re:n?
   

Suosittele tätä sivua