Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä Solaris, 26/1/12.

Vs: Ruotsin SM skapat tänään netissä

Nyt on tehokkaan näköstä, kun muksut päästettiin radalle :)

2. theless

Pieti Puhakka Facebookissa:
    Kiitos kaikille onnen toivotuksista kisaan, tällä kertaa onni ei ollut myötä vaan kelkan jäähdytin hajosi jo ensimmäisessä erässä. -Pieti-

3. Solaris

Solaris Well-Known Member

siistit noi ledit jarruvaloissa junnulla ;-)

onko tuo vihreä-turtles HEKULI ? ;D

4. Laplander

Laplander Just A Member

Ja oli nauttinu pikkasen lämmikettä ko piti saatella ;)

;D

olipa mukava kyllä katsoa kisoja netistä, toivotaan että yleistyy lähetykset!

9. MoonLord

MoonLord Well-Known Member

Ruottis oikeen televiissio kuvaa ja lähettää netis, oikeen selostusten ja haastattelujen kans.

Me Time Hoiskalla kokeellaan nettilähetystä tulevana viikonloppuna Ukkohallassa.

Siä ei toki oo ketään käyttään/käänteleen kameraa. Yritetään asetella kamera siten että jotain meininkiäkin näkyis.
    Jos ei sitte ketään vapaaehtoista ilmaannu kameran käyttäjäksi.
    (crossikisois hieman helpompaa ku rata on niin pienellä alalla)

Mutta tuleepa ainakin testattua toimiiko live lähetys Suomenmaalla.

Jos tuo toimii, niin ohjeita oman live-palvelun tekemiseen
    löytyy sivuilla johon videon kautta pääsee.

Videostreamissa pyörii nyt tällähetkellä pätkiä muutamasta enskasta, sprintin mainos ja viimevuoden
    kelkkakunkun superfinaali, jotka on linkitetty youtuben kautta.

voi käydä tsekkaamassa systeemiä:

10. Vauhtiveikko

Vauhtiveikko Well-Known Member

Olipa hienot Stadioncross 2012 Ruotsin mestaruus Pro Open kisat!
    Nykyajan malliin oli upia kuva- ja ääni nettitv-lähetyksessä, lähetys ei pätkinyt yhtään ja laatu hyvä koko ajan!
    Koska Suomessa näytetään SM-snowcrossia netissä livelähetyksenä??

Finaalin tuloksia ja havaintoja:
    1. Finaalissa Nårsa oli lähdön jälkeen porukan keskivaiheilla, nousi jo 2.kierroksella kärkipaikalle, ajoi varmasti ja turhia reuhaamatta finaalin voittoon.
    2. Renheim ajaa hyvin, saanut ajoon vauhtia lisää ja sai finaalin lopussa Nårsan kiinni kierroksella ohittamishässäköissä, maalissa eroa 1,3 sekunttia.
    3. Ogeman-Hellgren nuori vetomies ajoi hyvin, voitti semifinaalieränsä. Finaalin lähdössä kärkeen ja ekalla kierroksella maalihyppyrillä teki tyylikkäät heal clicker-hypyn. Varma ajo, hävisi Nårsalle 19 sekunttia.
    4. Eriksson J otti finaalissa varaslähdön ja joutui lähteen lähdössä muiden perään, nousi hyvillä ajolinjoilla heti 1.kierroksella 5.sijalle. Kyttäsi Hongan ohitusta monta kierrosta ja 9.kierroksella mutkassa ohitti Jussin sisäkautta.
    5. Jussi Honka, Hyvä Suomi!!! Semifinaalissa varaslähdön jälkeen antoi muille etumatkaa, mutta ajoi hyvin itsensä suoraan finaaliin. Finaalin lähdössä heti 4.paikalle ja varmalla ja vahvalla ajolla maalissa 5.sijalla, onnittelut!! Taustajoukoissa näkyi hyvä tukimies ja uusi kelkka näytti toimivan hyvin. Tsemppiä tuleviin kisoihin!
    6. Engström, finaalin paras cattikuski, ajaa lujaa - finaalissa 3. nopein kierrosaika.
    7. Viktor Herten, Hyvä Suomi!! Kovemmassa semifinaalierässä vahvalla ajolla 3.maaliin ennen Honkaa. Finaalissa oli 1.kierroksen jälkeen 9.sijalla ja maalissa 7.sijalla.

Muita havaintoja:
    - Harmi kun Puhakan kisailta jäi lyhyeksi.
    - noin 4000 katsojaa paikan päällä, aikuisen lipun hinta vain 100 kruunua eli noin 12 euroa.
    - Viivästynyt aikataulu kirittiin loppuillasta hyvin kiinni.
    - Ameriikan cattivieras Logan Christian nousi last changessa 2.sijalle ja oli ajamassa finaaliin, mutta kaatui mutkassa 3. viimeisellä kierroksella.
    - Varaslähtöjä ei sallittu ja siksi ottivat useita lähtöjä uudestaan. 2.semifinaalin lähtö näytti varaslähdöltä, mutta sitä ei jostain syystä otettu uusiksi? Oispa Suomessakin kaikissa kisoissa yhtä tarkka varaslähtöjen poisotto…
    - Hyvät juontajat niin kisapaikalla kuin tv-lähetyksessä.
    - Rata oli hieno, oli leveyttä, paljon lunta, isoja patteja ja hyppyreitä ja erilaisia rytmityspaikkoja, finaalin nopein kierrosaika: Nårsa 24,958 sekunttia. Oli ehkä hyvä kelkan säätörata mm-kisoja ajatellen.
    - Ihmetyttää miksei kisassa ollut ajamassa enempää suomalaisia mm-kisoihin tähtääviä kisakuskeja hakemassa tuntumaa kovatasoisesta kisasta sekä säätämässä ajoa ja kelkkaa mm-kisavireeseen?

11. stm

stm Well-Known Member

Kyllä ne vaan näkyy ruåttalaiset menevän lujaa. Näyttäis ettei kukaan pysty "meän pojista" vastaan vauhtiin. Ihan eri sekunneilla menee kirkkain kärki...

Harmi ku ei kerenny eilen kattomaa tota lähetystä, oli varmasti makea skaba!