Ski-Doo 2020

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä peruna., 5/2/19.

 1. Korvenmies

  Korvenmies Well-Known Member

  Ja on sil makea hinta. Alkaen 18700
   
  Vilbur, A-J, Kimurantti ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  RE/DS vielä makiampi 18740 ja 12 senttiä :D
   
 3. Vilho

  Vilho freeride

  Plus toimituskulut eli 19000e :D
   
  Viimeksi muokattu: 11/3/19
  Fudge tykkää tästä.
 4. Janme

  Janme Well-Known Member

  Joo... kyllähän se siltä näyttää, että talli vaihtuu ens talvena. Ei oo enää persaukiselle mitään tolkkua näissä hinnoissa. Miten lie mahollista, että jenkeissä liki saman hintaisissa vehkeissä on täällä eroa ovh:ssa +4 k€.
   
 5. Kimurantti

  Kimurantti 2019 RE-Xtrim Putin remmi vol 2. antiambassadeuer

  Tuohon vielä remmit ja kytkin kitit ni jovain alkaa oleen pulkalla hinta kohillaa...
   
  Turskaa, Hemikoo ja Fudge tykkäävät tästä.
 6. Snowmare

  Snowmare Nordic 300 Viper Mtx 162"

  Jääpipähän ylivuoteisia enemmän, ku kovat lähtöhinnat. Ostaa sitte halvemmalla päivityksineen pois.
   
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Tuotanoin niin brp ylivuoteisia joskus kysellyt niin ainoat halvat olleet RE mallit ja nekin suorilla kaupoilla. Voihan se olla että itsellänikin pelit muuttuu tässä pikkuhiljaa vanhoiksi romuiksi ellei joku kauppias tee maton alta vetäisevää tarjousta.
   
 8. teme-

  teme- Well-Known Member

  Itse myös ihmettelin viime keväänä/kesänä kun pyytelin ylivuotisista suoralla kaupalla tarjouksia, niin eipä niistä paljon pudonnut uuden suoran kaupan hinnasta... Liekkö pitivät jonkun sortin keräilyharvinaisuutena...
   
  Kimurantti tykkää tästä.
 9. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Oma näkökulma... Onhan tuo 4 vuoden takuu hyvä juttu, ihan jälleenmyyntiarvonkin puolesta. Huoletta saa ajella pitkään, minulla on monta kaveria joille pitkä takuuaika on ollut ratkaiseva tekijä hankkia berppiläinen.

  Ja on liioittelua sanoa että jokaiseen tarvitsee drt kitin tmv.. Peruskäyttäjä tuskin tarvitsee, tuo uusi 571 remmi on toiminut hyvin. Itse käytän drt:tä kun sillä saa voimansiirrosta omaan ajoon mieleisen. Suurin osa omista kavereista ja tutuista ajelee ihan vakiolla ilman ongelmia. 2020 571 tulee olemaan ensiasennusremmi kaikissa 850:ssa.

  Varmaan kannattaa pyytää tarjouksia kauppiailta, ovh. hinnathan on vain ovh. hintoja.
   
  Nipademu ja Kimurantti tykkäävät tästä.
 10. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Joo tarjouksia kannattaa kysyä, mutta vahva epäilys on ettei hinnan puolesta saa kilpailukykyistä tarjousta vs esim polle suorallakaupalla. Keljo latasi meinaan semmoisen hinnan indylle että tuskin kalpenee reilu 6k€ hinta ero brp tuotteeseen...
   
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Tähän asti ne on ollut Ovh miinus vaihtari ja 500e:lla varusteita ja parhaillaan ihan alakanttiin vaihtarin arvo, o_O Yamahaa ei edes olisi kannattanut itse myydä jos samanmerkkiseen vaihtaa ja suoralla uuden hinnasta max 500e pois.
  4vuoden takuu on kova sana jos vaikkapa 3tkm/vuoteen reitillä ajelee kun jälleenmyyjällä helppo paikka hehkuttaa takuuta ja siten voi paremmin hyvittää.
   
 12. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Jos meinaat RE:eestä Indyyn siirtyä niin käy ihmeessä koeajolla ennen nimen kirjoitusta. On meinaan täysin erituntuiset laitteet kyseessä. Osa tykkää osa ei.
   
 13. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Dockeri oli tämän talven kulkineena sen myin poies ja meinasin takaisin pätkään siirtyä, kun ei aikaa ole ruotsin reissuille. Tarkoitus on kyllä käydä molemmat koeponnistaa ennen nimen kirjoitusta. Mutta pointti oli millä perustellä itselleen vajaan 18k€ laittoa kelkkaan vs reilua 11k€ mikäli nyt ei koeajolla tyrmää täysin toista
   
 14. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Ymmärrän pointin:)
   
 15. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Joo kyllähän nuo hinnat on lähteny lapasesta. Ei ole varaa enään muutako ambassadooreille "ostaa" ens vuotisia. Selvästikki tehas tehny pesäeron pariin edelliseen vuoteen, ettei näitä liikaa tule liikenteeseen. Pysyy arvo näissä paremmin sillä yllä. Omat havainnot kyllä puoltaa sitä, ettei ainakaan -18 eikä -19 malleissa pysy arvo yhtään sen paremmin verrattuna muihin merkkeihin, sillä näitä myytiin kaksi vuotta aivan järkyttävällä tahilla. Ainut + koko brp:n hommassa on 4 vuojen takuu, mutta tietääkö kukaan mihin asti se pellaa. Minulla on sellanen kutina, että son niinkö KIA:n takuu. Loppua kohen takuunpiiri kapenee.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 16. Latez

  Latez Well-Known Member

  Eikö freerideen saa enää sähköstarttia? :eek:

  Edittiä; siis 154, pelkkää shottia tarjolla?
   
 17. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Pakko kysyä, että mikä muu kuin se aamun eka käynnistys on startissa parempaa? Melko reippaasti raskaampi se starttipaketti.
   
  Driver, Korbimotors ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 18. Latez

  Latez Well-Known Member

  Pakko vastata, just se aamun ensimmäinen :D
   
  Hemikoo ja Vesukka tykkäävät tästä.
 19. juketsu

  juketsu Re850 Re800

  Jos kelkka vaihtuu en jää shottia ikävöimää perinteine sähköstartti se on oltava:)
   
  Latez, KEKU ja teme- tykkäävät tästä.
 20. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti, -20 khaos 850 QD

  Mikä siinä on ollut huonoa jos saa kysyä kokemuksia? Itse pidän lämpimässä tallissa kelkkaa säilössä ja kun ajan sen kärrylle aamulla Sillon sen yhden kerran joutuu vetasemaan ja sen jälkeen sitä ei kyl tartte nykiä. Kelkka käy sen mitä kärrylle ajaessa kestää eli n. Max. 2min kelkka käynnissä. Sitten seuraavan kerran kelkka pois kärryltä useamman tunnin kuljetuksen jälkeen ja shotilla käyntiin. Onkait tuo ainaki omasta mielestä vähintäänkin hyvin palvellut sitä käyttö tarkoitusta mille se on suunniteltukki?? :eek:
   
  Driver tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua