Ski-Doo 2020

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä peruna., 5/2/19.

 1. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Testi mahdollisuus oli jees nostattamaan vaihtokuumetta mutta kun kuulin välirahan niin voin sanoa että brp on hinnoitellut itsensä ulos normaali kansalaisilta. Ei sitten mitään järkeä.
   
  petes88, Vilbur, FFoxi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  Pelaruksista saa kyllä muihin merkeihin vaihtaessa huonon hyvityksen ja sittenpä välirahat venyy... kun brp:n keksistöä vaihtaa brp:n keksintöön niin väli raha on ainakin tähän asti olut sellainen, että kaupoille on päässyt.
  Eikä tämän vuotinen 850 patriot moottori varmaankaan tule olemaan mikään haluttu mosa käytettyjen markkinoilla...
   
  Viimeksi muokattu: 4/4/19
  vetkulilm ja Driver tykkäävät tästä.
 3. PeeKoo

  PeeKoo Well-Known Member

  Laatua ei saa ilmaiseksi :)
   
 4. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

  Vasta vaihdoin Brp keksinnön uuteen saman konsernin tuotteeseen ja väliraha oli vähintäänkin kohtuullinen.

  Etteivät vaan nyt ei polariskauppiaana karsasta patriottia oli siihen sitten aihetta tai ei. Mitenhän lie Raahen motocafe suhtautuu kun siellä myydään molempia..
   
 5. Driver

  Driver Freeride 850Turbo

  Eletään vuotta 2019 ja edelleen jollekulle on yllätys että vaihtohyvitys merkkiliikkeessä vieraalle merkille ei ole niin hyvä kuin kuvittelisi...

  Sehän johtunee yksinkertaisesti siitä että liike on aina enemmän tai vähemmän vastuussa myymästään kelkasta. Jos se tähtivaihdokki hajoaa vaikka viikon päästä kaupoista niin sen korjaaminen voi olla melkoisen kallista vrt. oman merkin laitteet, kaikki osat hommataan ovh. hinnoilla sieltä naapurin kaupasta. Eikä tietotaitoakaan ole välttämättä niin paljoa kuin omista laitteista, eli pahimmassa tapauksessa laite pitää viedä korjattavaksi merkin omalle merkkihuollolle. Eli kyseessä on yksinkertaisesti isompi riski kauppiaalle kuin sen oman merkin ottaminen vaihdossa. Takuunkaan taakse ei voi aina mennä, koska eri merkeillä takuukäytännöt on varsin erillaiset (oman kokemukseni mukaan ainakin), niin helposti se lasku voikin "yllättävästi" langeta sille kauppiaalle takuusta huolimatta.

  Omat kelkka- ja autokaupat on aina sujuneet parhaiten niin että itse myy kelkat ja autot suoraan eteenpäin, sitten käteisellä tinkaamaan uutta tilalle. Hiukan vaivaa ja työtähän se vaatii, mutta jokainen tavallaan.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 6. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Vuoden vanha 3900DS uuteen 4100DS kaikki pohjosen kauppiaat kysellen niin väliraha oli köyhälle todella kallis ja "muille" saman hintanen viime kauella:oops: Tilasin sitte polariksen ens kauelle kun väliraha oli puolet halvempi vaikka vaihokki on nyt jo 2v vanha malliltaan.
   
 7. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Sama tuolla pätkä puolella hinta ero pollen ja brp välillä nyt suoralla on 5200€ joten tuolla rahalla ostaa jo vaikka mitä hipo keppiä indyyn ja saa laskea sen jälkeen pattia paremmin plus ne siirtyy aina mahdollisesti seuraavaan sitten..:D
   
  Vilbur tykkää tästä.
 8. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  Jos minä olisin kauppian ja vaihdossa tarjottaisiin -19 vuoden 850 polarista, niin hyvitys hinta olisi todella alhainen, jos yleensäkkään ottaisin koko laitosta vaihdossa vastaan. Varmasti tämän talven kokemukset ko. moottorista vaikuttaa asiaan.
   
 9. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  Miksi näitä edullisia polariksia ei näy tuolla enska kisojen tuloslistoilla kovin montaao_O? Sillä vaan, että kuinka hyvän siitä pätkästä polariksesta saa tuonne reitille?
   
 10. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Täytyyhän noissa vaihtareissa seki kun yl ja yliyli vuotista ruvetaam työntään markkinoille polkuhintaan. Tuota ku on tapahtunut vuodesta toiseen ni jo vain näkyy Pållen/Catin hinnoissa
   
 11. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Eiköhän se osittain johdu siitä että tuo "jumalainen" pps tuli aikanaan markkinoille silloin pollen alustat oli mitä oli.. Tuosta uudesta cc alustasta jutellut ja keskustellut iskariseppien kanssa niin kehuvat että alkaa olemaan jo r-motionin tasoa kun vain säädöt kohdallaan. Mutta ostaako joku oikeasti kelkan sen mukaan, että mitä merkkejä enska kisojen tuloslistoilla roikkuu? Sitäkin vuoden kokeilleena voin sanoa, että enemmän se kuskista riippuu kuin merkistä siellä ajaminen :D
   
 12. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  ostan:D. Toisessakin harrastamassani lajissa (kilpaurheilua) kalusto on ollut sitä millä on menestystä yleensäkkin tullut. Ei ole sattumaa, että tietyllä kalustolla pärjätään/ menestytään ja toisella ei. Tietysti sekaan mahtuu myös poikkeuksiakin...
  Jos laitan kelkka hommiin reittiajoon enskapätkillä menestyneen kelkan, niin todennäköisesti se on hyvä myös normi reitti turraukseen. Ja taas, poikkeuksiakin on. Tuo minun Rave on ollut aika rakennussarja ja siinä haukkasin paskaa, kun laitoin mallisarjan ensimmäisiä pelejä. Mutta jousien vaihdoilla ja iskarin simmijumpalla siitä on nyt saanut sellaisen, että voin körötellä sillä omaan tahtiini reittiä.
   
 13. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Vielä yksi off topic, mutta tuota uutta indyä on vasta ollut yksi vuosikerta sitä ennen olleet pollet on mitä on sen allekirjoitan täysin niistäkin on kokemusta... Mutta molempia koe ajaneena nyt keväällä niin en kyllä voi tyrmätä täysin tuota pollea ja pistää kyseenalaistamaan lynx 850 vs 850 patriot pätkänä omaan käyttöön, kun varsinkin huomioi tuon hintaeron tarjouksissa...
   
  Viimeksi muokattu: 4/4/19
 14. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Kait nuissa vehkeissä on kaikissa vielä vähintään 1,5vuotta takuuta jäljellä. En kyllä ymmärrä miksi kauppiaan pitäis alkaa tuommosta asiaa jännittämään jos johonki malliin tuli paska erä moottoreita?
   
 15. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  jep ei niiden kanssa yksin jää ja äkkinäkemällä suurin osa lasahti 200km kahta puolen. Joku 1500km rullattu tuskin tuohon erään mahtuu.

  Mutta tossa kyllä näkee hyvin senkin tilanteen mitä paniikki saa aikaan yleisön mielipiteessä oli merkki ja malli mikä hyvänsä.
   
  lampe98 ja Fudge tykkäävät tästä.
 16. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Näinhän se on, että ensimmäiset uudesta mallista on aina riski, joka pitäisi tiedostaa ostaessa. Näin oli myös 850 Patriotin kanssa, vaikka aika pienillä murheilla uusi moottori pääsikin eka vuodesta. Myös 850 eteccejä meni alkuun paskaksi ja en sitäkään pidä huonona moottorina. Päinvastoin, varmaan paras isolohko kulutuksen/tehon ja ehkä kestonkin suhteen. Hintaa noilla on vain aivan uitusti liikaa. Siksi jäi Doo jälleen hommaamatta.
   
 17. perttuni

  perttuni AC Bearcat 3000 lt -17

  Kyllä tuo vain vaikuttaa. Jos uutena ostaa ja takuunalainen kampe niin eihän se siinä vaiheessa haittaa kovasti, mutta kuten itsekin jos ostan pari - kolme vuotta vanhan kelkan( jossa ei siis yleensä takuuta enää ole) niin kyllä sitä siinä tilanteessa karsastaa laitteita, joissa on ollut jotain isompia teknisiä ongelmia. Ihan samahan näkyy esim. autokaupassa. Tiedän esim. isoja autotaloja, jotka on sanonut, että volkkarin DSG automaatteja otetaan hyvin varovasti vaihdossa jos ollenkaan, koska niiden kanssa on tullut liikkeelle niin paljon kuluja. Tässäkin tapauksessa DSG on varmasti mainettaan parempi jos katsoo määrää mitä niitä on myyty, mutta sitten kun ne rikkinäiset kiikutetaan vaihtoriviin niin jopas meni maine pilalle koko vaihdelaatikolla.

  Mutta ei tuosta sen enempää. Itse kävin Oulussa uusia BRP:n 2020 kamppeita katsomassa ja mielestäni oli vähän sekava esittely kun ne 2019 ja 2020 mallit oli silleen sulavasti vierekkäin hallissa. No ainakin itselle tuli kuva, että eipä näissä mikään isommin ole muuttunut eli varmaan 2019 mallin omistajalla ei mitään pakottavaa tarvetta ole uutta vaihtaa alle. Tuo 2020 mallinen uudella kuomulla oleva työmalli oli ihan ok. oloinen kampe.
   
 18. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  No ei nyt mulla 5000e:tä ole hintaeroa ollut Jammusta ja Catista BRP puolelle mutta ei sitä satasissakaan ole laskettu, kokeilinpa myös jymäyttää kauppiaita ja tarjota samoilla kilsoilla olevaa lynxiä brp liikkeeseen ja hyvitys aikalailla sama kuin Arctic Catista eli se siitä jälleenmyyntiarvosta, tässä kuukauden päivät jappasin laitanko 900Turbo Renen 19 mallisena (oon suosinut ylivuotisia) mutta päädyin 18 Sidewinderiin koska väliraha erolla saan kauden bensat ja muutakin mukavaa sekä varusteet oli valmiina Jammuun, nyt on ainakin vuoden suhde tuohon peliin ja toivottavasti pidempikin. Köyhän duunarin on valittava uusissa pussin puolesta.

  Jos innostuisin enempi umpishommista ois tuo Backountry XRS Skippadoo aika upea laite.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 19. Make76

  Make76 Rave Re -21, 5900, SnoScoot 200 & Pro R 120

  Mitäpä luulet onko 18 vm. Brp:n 850 kysyttyä tavaraa vaihdokkina? On noilla 850 Polariksilla vissiin suurimmalla osalla ajettu ilman mitään ongelmia, eli turhaa sitä panikoi, varsinkaan jos ei sellaista omista.
   
 20. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  Sen aika näyttää.
   

Suosittele tätä sivua