Ski-doo Backcountry XRS 154”

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä jaffa, 19/3/19.

 1. HMK

  HMK Well-Known Member

  Saa alkuperäisenä lisävarusteena niitä samanlaisia mustia vahvikkeita kuin freeridessä. Paketissa kumet ja pultit mukana. Maksaa muutaman kympin. Freeridessä vakiona, mutta jostain syystä näistä jätetty pois vaikka enempi reitti kampe. Laitoin itelle nuo 146".
   
  Insinöörimajuri tykkää tästä.
 2. Salvelinus

  Salvelinus Well-Known Member

  Ilmeisesti DS+ on pidempi kuin DS, mutta onko plussassa nostettu suksen perää ja/tai kärkeä ylemmäs? Todella ärsyttävä ominaisuus, kun peruuttaessa suksi sukeltaa maan sisään...kelkkana 49 Ranger ja suksi DS.
   
 3. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Kyllä blingillä löytyy tohon oikeat vahvikkeet, kavereiden BC 154" oli blingin vahvikkeet ja allekirjoittaneena ne sieltä silloin aikanaan tilasin itelle ja kavereille.
   
 4. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  DS+ sukset oli omassa sekä ajoin myös ns. vanhan mallin Bladella... Vanha Blade on parempi reitillä ja toi DS+ on ihan hyvä yleissuksi, ei ole kuitenkaan niin tarkka reitillä kuin toi vanha Blade. DS+ on kuitenkin valovuoden verran parempi kuin nuo alkuperäiset:D Kannattaa myös miettiä C&A:n valikoimaa:)
  Reittiajoon tosiaan kannattaa vaihtaa etupukkiin yksiosainen jousi, eteen jäykemmät jouset ja simmittää alusta -> muuttuu huomattavasti paremmaksi.
   
 5. Ok, mahdatko tietää mikä malli kyseessä? Blingiltä nimittäin kyselin, mutta heidän mukaansa ei ole sopivaa. Tai sitten ei kaupanteko innostanut...
   
 6. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Mun mielestä ne on 154" malliin ski-doo summit / backcountry SC5M mallin vahvikkeet.
  Nimimerkki @edge 340 kyllä tietää mitkä käy, häneltä ne sillon aikanaan tilasin.
  Blingin 146" BC:n vahvike ei käy 154":seen... testattu on:D
   
  Insinöörimajuri tykkää tästä.
 7. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

 8. ///AJS tykkää tästä.
 9. Zakarias

  Zakarias Member

  Onkos tämä backcountry vastaavanlainen laitos kuin lynx xterrain? Vai mitä mallia vastaava laitos, muutenkin olisi mukava kuulla eroavaisuuksia lynxin vastaaviin. Ei siis minkäänlaista kokemusta näistä ski-doo laitteista. Kiitos.
   
 10. Peki_

  Peki_ Ski-Doo Backcountry 600r -19

  Lynx xterrainia vastaa. Crossover n. metrin raidevälillä. 146 ski-doo ollut ainakin ihan mukava reittiajoon, ja syvän lumen ominaisuudetkin riittää satunnaiseen umpisen ajoon hyvin. Lynxissä paremmat sukset. Ski-doon vakiosukset pysyy hangen päällä hyvin, mutta vetelee helposti reittiajossa. Iskarit uusissa malleissa vain xrs:ssä huollettavia.
   
  Zakarias tykkää tästä.
 11. Latez

  Latez Well-Known Member

  Onkos muilla ollut näissä ongelmia remmien keston kanssa? 2020- eka 571 remmi kesti 400km.

  Seuraavat 2500km mentiin ilman ongelmia 21- voimalinjan kanssa.

  Viime reissulla pähkäilin että nyt alkaa olla remmillä metrejä että vaihdan uuden 571 koteloon varmuuden vuoksi.

  90km pääsin uudella remmillä, remeli katkesi täydellä kaasulla hajottaen katteet ja peltikotelo aivan tuhannen mutkalla.. :(

  Onko noissa 571 hihnoissa ollu valmistusvikoja vai mitä ihmettä!?

  Mitään järjenvastaista sikaa laite ei todellakaan saanut ja porukassa ajeli useita laitteita samaa kyytiä..
   
 12. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Voihan se toki olla että sattunut huono yksilö, kannattaa reklamoida kauppiaan kautta. Mutta kyllä moottorin tuennat kannattaa ottaa syyniin huollossa ja uusia tarvittaessa.
   
  Latez tykkää tästä.
 13. HMK

  HMK Well-Known Member

  -21 voimalinja palikat ja yli 5000km jo ollu sama ultimax paikallaan. Hyvin kyllä pelaa.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 14. JMO

  JMO X-ekspertti - 21

  Tässä on taas välissä suunnitellu kelkan vaihtoa, mielessä pyöritelty kaikkea brutalista expeditioni extremeen ja sitten se tuli tämä bäkkäriki mieleen, että mimmonenhan se tämä olis sekalaiseen käyttöön summitin tilalle..? o_O
  Tuosta "jäykästä" alustasta esim ei mitään kokemusta skiidon alla.. Iskarit olis ainaki vähän paremmat..
  Kelkan tarve kun itellä olis kaikenlaiseen käyttöön, umpiselta reitille, niin olisko tämä se? :D
   
 15. HMK

  HMK Well-Known Member

  Tämä on just se. Tuo c motion takapukki rauhoittaa vaan kelkkaa. Monet vaihtaa freerideen tuon cmotion takapukin sen lenuavan tmotionin tilalle. Pari talvea nyt ajanu 146 ja on kyllä mieleinen kelkka, hyvin rullaava ja kevyt ajettava. Mielestäni paras 50/50 crosover tällä hetkellä(ollu 3 vastaavaa muita). Välimallin keula vs. muiden merkkien reittikeulaan on seka käyttöön parempi, umpisella paljon notkeampi ja reitille ei vielä kuiten liian kapea. 146 jos pääpaino reitille. Jos summitin tilalle suoraan niin sillon ottasin 154 kun on 64mm matolla, muuten speksit samat. On kyllä onnistunut kelkkamalli skidoolta, suosittelen. Uusia kävin kattomassa niin minun mielestä jotenki tuo skidoon viimeistely ja ulkonäkö on parempi kuin sisarmerkillä, toki makuasiota.
   
  andyman, teikka ja Vesukka tykkäävät tästä.
 16. Nenone

  Nenone BC X-RS 146"

  Komppaan täysin!

  -14 ja -16 mallisilla 137" freerideillä tuli ajettua. Sit niiden jälkeen -18 146" freeride t-motionilla. Sillä kolme talvea ja nyt alla kolmatta talvea -21 146" bäkkäri.

  Sekalaiseen ajoon en keksi mitään parempaa tällä hetkellä.

  51mm matto ja c-motion tekee reittiajosta aika paljon vaivattomampaa. Eihän se nyt toki mikään pattihakkuri ole mutta hyvää kyytiä sillä saa reitillä laskea. Isoimmat vastaojat kun ottaa rauhallisemmin niin ei mitään hätää.

  Reitin sivussakin pärjää hienosti. Eihän se nyt toki freeriden veroinen menijä ole kun harjasta puuttuu se 13mm korkeutta, mutta ummessa olevia reittejä puhkoo loistavasti.
  Metrin keula hyvä kompromissi. Ajelen jopa sukset kapeimmassa asennossa. Välistä kallistelun kannalta leveämpi asentokin vois olla paree, mutta en oo kuitenkaan levittänyt.

  Oon niin totaalisen ihastunut tähän, että -24 146" bäkkäri on tulossa ens talveksi.
   
  andyman, Mika_R ja Vesukka tykkäävät tästä.
 17. JMO

  JMO X-ekspertti - 21

  Joo, itelleni se olis tieten tämä otsikon mukanen 154" se vaihtoehto.. Alkanu jäämään vähemmälle nuo kairan kulkemiset, niin sillä tämmöstä naksun verran enempi reittikäyttöön kelvollista pyöritelly mielessä. Ja tuskin metrinen keulakaan ongelma, kun nuilla 36" pysyny pystyssä ihan hyvin :D
   
  Nenone tykkää tästä.
 18. Markus90

  Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 146” -20

  Tänään tuli tilattua -20 146” bäckärin tilalle, 154” mintunvärisenä ja isolla näytöllä. Saapa nähdä kuinka on eroa tullut vanhempi koriseen.
   
  Latez, Driver ja andyman tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua