Ski-doo expedition vs. Lynx commander (900 ace turbo)

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Mikk0k, 7/2/24.

 1. Mikk0k

  Mikk0k Member

  Morjes!

  Netistä kaivellut tietoa näistä kahdesta kelkasta ja nyt haluan kysyä vielä täältä mielipidettä näiden vastakkain asettelusta. Suurimmat erot taitaa löytyä alustasta ja jousituksesta?´Jos pitäisi näistä kahdesta valita toinen niin kumpi se olisi? Ajotyylinä 70% reitti ajoa kuorman kanssa ja 30% syvässä lumessa reitin puhkasua.

  Ja mites turbo?´Kanssa vai ilman?

  Kiitoksia vastauksista!
   
 2. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

  vaikka en ole brp;n turbo vehettä ajanu niin ehottomasti satsaisin turbo vehkeeseen.Räyhää tuo turbo varmasti ihan erillä lailla kun normi 900
   
 3. Sampza

  Sampza Summit 850 expert turbo

  Molemmilla paljonkin ajaneena ehdottomasti Expedition. SC-5U on parempi alustana kuin easyride. Ja Turbolla ehdottomasti. Jos uudempia, mietit turbovehkeissä, niin mielestäni nämä uudemmat 130hp turbot vastaavat sitä sähkökaasuista 150hp mosaa tehotuntumaltaan. Vaijerikaasuinen turbo on vain paljon paremmalla luonteella varustettu. Vastaa kaasuun välittömästi.
   
  Jeme tykkää tästä.
 4. Salvelinus

  Salvelinus 49 Ranger 900T -23

  Mikä/mitkä ominaisuudet tekevät tuosta SC-alustasta paremman? Omassa käytössä Easyride on ainakin parempi kuin ex-Rangerin (49 900 -19) PPS. Tuota Expeditionia en ole päässyt ajamaan. Turbosta olen samaa mieltä, on todella mukava kone varsinkin tuolla uudemmalla vaijerikaasulla (imukoteloon asti).
   

Suosittele tätä sivua