Sama firma on hoitanut niin motocrossin kuin snowcrossin SM-karkeloiden tulospalvelun ainakin 5 vuotta samalla systeemillä :p

tuossa videopätkiä katellessa tuli mieleen lajiparlamentissa käyty keskustelu roiskeläpistä , kovin näyttivät notkeilta ja suorilta voisko lajiryhmä käske että niissä on samanlaiset remmit kuin cateissa . videossa en niitä nähnyt muilla kuin cateilla tai sitten silmät oli missä sattuu

Hekuli mennään tämä vuosi vielä vanhoilla säännöillä ja vuoden vaihteen jälkeen sitten jäykät läpät taakse 8)

7. Niko

Niko Well-Known Member

8. Stinky

Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

Melumittaukset. ::) Jos tärykalvot huusi sen erään laitteen kohdalla hoosiannaa jo pelkästään videon välityksellä, niin miten sitten lie paikanpäällä...

9. stm

Rys... eikö siis venäläisten vehkeet huusi ku pöljät, eipä muuten ollu mitään aivan järkkyjä ääniä suomalaisilla.

10. Vauhtiveikko

Vauhtiveikko Well-Known Member

Live-tulospalvelu = Saman firman tulospalvelulla motocross-kisoissa voi netin välityksellä seurata kisatapahtumia reaali/tosi/ihan samaan aikaan kun kisakuskit ajaa kisaerää. Kisaerän kuluessa näet jokaisen kisakuskin kierrosajat ja sijoitusvaihtelut jokaisella kierroksella. Kun erän voittaja saapuu maaliin, niin kisan voittajan näkee heti nettituloksista eikä vasta usean tunnin päästä tai seuraavana päivänä mylaps-tuloksista tai paikallislehteä lukiessa.

Missä siis on nettilinkki vastaavaan snowcrossin livetulos-palveluun?

11. Zeta

12. SV

SV Well-Known Member

TR-Tuotannon MyLaps-sivu

13. KJK

minusta se näytti hekuli tuola kisoissa että cateissa ne notkeimmaat läpät oli ;)

14. lynxenduro600

lynxenduro600 BC 800

Minusta nuo läpät on kaikilla merkeillä yhtä huonoja, lumi lentää ja siihen pitää tottua.

Kisat oli kyllä mukavat seurata, vaikka iso osa huipuista jätti Kemijärven väliin. Lähtöjen välissä ei ollut liian pitkiä taukoja ja tampparikin oli radalla mahdollisimman vähän aikaa. Ainoa miinus järjestäjille muuten hienosti järjestetyistä kisoista tulee radan mallista, joka oli hiukan huonompi kuin vuosi sitten. S -mallisen mutkan olisi voinut jättää pois tai tehdä loivemmaksi, koska nyt se kohta radasta meni kapeaksi ränniksi ja siinä ohittaminen oli lähes mahdotonta.