Suuri Enduro-Topic

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä Sabe, 19/6/08.

 1. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Kesä voi tulla. :cool:
   

  Lisätyt liitteet:

  Vanahanaama ja Turskaa tykkäävät tästä.
 2. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Rokuan raketit.

  Nii oli kuivaa ja pölys, että rupes kurkkua kuivaan. Piti käydä huuhtelee yhdellä ne pölyt kurkusta alas. :cool:
   

  Lisätyt liitteet:

 3. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  Meleko hissuksi menny tämäkin topiitsi. Vai onko ne ajamassa niin kerkiä kirjottelemaan... :D Kait se Golfsteri ny ainakin on käyny roilottaan sixdeissillään?
   
 4. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, 2 x Iron Doggi, FIII CK3

  Pyörä seisonnassa ja ukko remontissa, että tänä kesänä ei maheta juuri ajella. Kauden vikassa sprinttikisassa Syötteellä selkä edellä puuhun n. 50-60km/h vauhtia ja tuloksena mm. 13 murtumaa selässä ja kyljissä, sisäistä verenvuotoa, keuhkoruhjetta, lukuisia lihasvammoja yms. että ei tässä kovin racemielellä vielä kuukausiin olla. ;( On tässä sentään pikkuhiljaa alkanut murehtimisen sijaan tajuta, että kuinka onnekas olen kun ylipäätään kävelen, sen verran kova tälli oli kyseessä ja vakavimmat murtumat selkäytimen välittömässä läheisyydessä. Harrastesarjan mestaruus sentään tuli, mutta hinta oli turhan kova. :(
   
 5. Könyäjä

  Könyäjä Well-Known Member

  No voi SAATANA! :eek:Kuulostaa meleko rankalta... No tsemppiä paranemiseen, kylläpä siinä varmaan miettii nuita elämän arvoja tommosen jytkyn jälkeen.

  Toivottavasti jossain vaiheessa päästään taas äijän hienoista ajokuvista nauttiin.
   
 6. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, 2 x Iron Doggi, FIII CK3

  Noh tässä on hyvää aikaa "valmentaa" jälkikasvua. :) Toivottavasti ens kesänä pääsee jo samoille poluille peräkanaa vetämään.

  IMG_20180625_193421_704~2.jpg
   

  Lisätyt liitteet:

  Vanahanaama, FFoxi, arzka- ja 2 muut tykkäävät tästä.
 7. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  Horistaampa nyt tännekkin... Huomenna lähetään porukassa ajelee Tohmajärvi enduron pätkät ja siirtymät läpitte, hienot safarit tulee ja mukava nähdä pätkät niin ei tarvitse välttämättä edes kävellä ennen kisaa.... Sysmässä kävi semmonen vahinko että antoivat ekan nousupojon kohti parasta A luokkaa Vielä pitää olla ns sopiva kisa itelle että vauhti riittää mutta Jospa ens vuonna yrittäis kerustella koko sarjan elikkä 5kpl kasaan, saas nähdä riittääkö Into reenata niin paljon...
   
  Könyäjä tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua