X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

 1. MaikP

  MaikP Member

  Viimetalvena ei tarvinnu kiristää kertaakaan, eikä hyppiny yli. Tänä talvena 4 kertaa ua 3 niistä viimesen 1000km sisällä, elikkä rupes runko antamaan myöten.

  Ja puikot on poikki tuosta tietenkin ku koko palanen irtos tasasella 80km vauhissa. Kovemmassa vedossa ois katkennu koko matto, on sen verran sisäpuolella ratkeemia.
   
 2. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Xtrim Re

  Varmaan jo täällä joskus ollu puhettakin, mutta ei jaksa koko ketjua käymään läpi. Onko näihin -18 ja -19 rimmereihin tullut moottorintuentaan näitä päivityksiä jotka dokkereihin tuli? Mag kumi ja kytkimen puolelle ne prikat.
   
 3. lynx643

  lynx643 Well-Known Member

  On
   
  Marne79 tykkää tästä.
 4. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3700 -20, Lynx X-Trim RE -18

  X-trimi taitaa olla malli missä laajimmat päivitykset. Tässä mitä tehtiin -18

  • Magnetonpuolen tuki
  • Petikumi magneton puolelle
  • Moottorin linjaus muutettu
  • Alustaan lisäpyöräpari
  • Liukunokat
  • Kytkimeen puntit
  • Pienempi yläratas
  • Lumisuoja

  Mutta näillähään päivityksillä -531 hinan ei kestä sitten yhtään. Ps. Ummella kaksi hihnaa tunnissa silpuksi.. Toivotaan että kestäisi -571 remmillä ja parannetulla jäähdytyksellä..
   
  Viimeksi muokattu: 14/4/19
  Marne79 tykkää tästä.
 5. Kimurantti

  Kimurantti 2019 RE-Xtrim Putin remmi vol 2. antiambassadeuer

  19 vuotinen on nyt menny 550km, 571 hihnalla. Ajo on ollu räppäilyä, reittiä, pilkkiturrausta....kaikkia...seuranta jatkuu.
   
  Marne79 tykkää tästä.
 6. teme-

  teme- Well-Known Member

  1800km kerkesin ite ajaa 571 hihnalla ennenkun laskin vehkeen kesälaitumille.
   
  Kimurantti ja Marne79 tykkäävät tästä.
 7. Marne79

  Marne79 Lynx 850 Xtrim Re

  Jep, kiitoksia näistä tiedoista. Nuo brp:n purkukuvat ei siis ole ajantasalla, koska näyttää siellä vielä -19 mallikin olevan vanhalla mag kumilla. Hyvä kuitenkin, että nämä petikumi päivitykset tehty, hyvillä mielin siis voi alkaa ensi talvea odottamaan :)
   
  Viimeksi muokattu: 14/4/19
  jusse tykkää tästä.
 8. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3700 -20, Lynx X-Trim RE -18

  ~2600 km kesti 2018 X-trimin 59 lapulla oleva matto. Viimeisen ~800km joutui huolestuttavan paljon kiristelemään. Ennen pääsiäisen reisssua tarkistin maton, että ei näy alkavia ratkeamia, kun se lisääntynyt kiristyksen tarve alkoi huolestuttaa. Eilen sitten pamahti poikki reitillä laakista ilman mitään varoittelua. Keli oli erittäin pehmeä (reitti ei kantanut monin paikoin ollenkaan), joten jäähdytys matolle oli erittäin hyvä.

  Edit: 2777 km oli mittarissa.
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 22/4/19
  MaikP tykkää tästä.
 9. Kimurantti

  Kimurantti 2019 RE-Xtrim Putin remmi vol 2. antiambassadeuer

  Takuu anomusta vetämään vaan. Kyllä se vaikuttaa tuo 571 kestävemmältä kuiten ku 531. 1000km täynnä ja oli aika raskas keliki aika-ajoin tuossa pääsiäisenä.
   
 10. vetkulilm

  vetkulilm -20 Expert ja -14 Rave Re

  No niin.. Kaks talvea ja 2900km trimmillä ajettu. Eka talvena 1900 ja nyt tonni. Remmejä meni 4. Reittiajossa joita alkuun tuli n.1200km ei mennyt yhtään. Sit kun rupes umpeen tarjoamaan niin lämpesi ja hajos. Remmit meni takuuseen. Kaikki päivitykset tehtiin viime syksynä jolloin myös tuli drt ja high torque rullat. Ultimax remmiin siirryin myös samalla. Tälle talvea on yksi remmi mennyt. Ummen ajoa ollut 90%... Eli korjaukset hyviä ja toimivia koska ummella tuommonen kelekka on tosi tiukilla nuilla välityksillä. Etenemiskyky vaan loppuu jossain vaiheessa joten pitempi vehe tulee talliin ens talvena. Mitään muuta en saanut kelkasta rikki enkä tehny mitään remonttia vekoittimeen. Eli summa summarum. Helvetin hauska tasamaan keulija ilman remontteja. Jos joku reitille miettii tuollaista niin kapeahko keula hidastaa ehkä hiukan menoa, mutta remmejä ei pitäs enää mennä. Varsinkaan kun ei mene -531 laittamaan paikalleen. Ainakin itelle jäi hyvä fiilis tästä kelkasta
   
  zzracing, Rantalankila, Driver ja 6 muut tykkäävät tästä.
 11. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3700 -20, Lynx X-Trim RE -18

  Takuusta tulee uusi matto.
  Silti kuitenkin hieman huolestuttaa, mikse se matto niin paljon venyi ja lopulta katkesi
   
  Kimurantti ja juketsu tykkäävät tästä.
 12. Akimatic

  Akimatic Lynx Boondocker RE 850

  Joutuiko vängätä
   
 13. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3700 -20, Lynx X-Trim RE -18

  Ei tarvinnut.

  Alla vielä kuva miten matto meni poikki..
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 30/4/19
  MaikP ja Akimatic tykkäävät tästä.
 14. MaikP

  MaikP Member

  Eilettäin tuli sähköpostia, että matto menee takuuseen. Aika paljon noita on tainnu xtrimmeistä mennäkkin..
   
 15. teme-

  teme- Well-Known Member

  Onkos 44 mattoja näistä menny vai liekkö kaikki 59 lapulla olevia. Sama mattohan se on tuo 44 lapullaki oleva mutta matalempi.
   
 16. Bdh

  Bdh Xtrim 800 -16

  Olikos kellään tietoa mitä tuo Trail performance kit tuo mukanaan noin komponenttitasolla? Olis käytettyjen markkinoilla enemmän tarjontaa ilman tuota, jos sitä modailisi sitten itse mahdollisesti.

  - 44mm matto
  - Leveämpi keula, mitkä osat eri?
  - Onko iskarit saman pituset?
  - Välitykset?
  - Sukset?
  - Muuta?

  Tärkeinhän noista olisi tuo iskarihomma ja keulan leventämiseen tarvittavat osat, muut enemmän mielipideasioita.

  Kiitokset etukäteen.
   
 17. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3700 -20, Lynx X-Trim RE -18

  Tukivarret ja iskarit ainakin vaihtoon menee jos keulan haluaa leventää.

  Itelläkin tuo leventäminen kävi mielessä, mutta äkkia tuohon välimallin keulaankin tottui reitillä. Ummellakin kun tulee ajettua, niin tuo keula on ihan hyvä kompromissi. Toki jos reittiä pelkästään ajaa, kannattaa ehkä se leveämpi laittaa taikka ostaa vain sellainen missä se valmiiksi on..

  Ainiin! Ja astinlaudathan tuossa on melko kapeat, mutta ne on ihan samat siinä trail performanse kitillä olevassa. Taas sama homma, jos ummella ajaa, auttaa ehkä jopa merkittävästi etenemiseen, kun tela taas on melko lyhyt. Pelkkään reittiajoon kyllä hieman liian kapeat, ei saa oikein esim. mahtumaan jalan sivuttaistukea..

  Suksethan on Blade XC trailperformancessa, mikä taitaa olla kyllä parempi suksi reitille. Tuo DS puree hiukan liian miedosti reittiin, ainakin vakio ohjainraudoilla.
  Ja shot-käynnistin kuului myös trailperformance paketiin.
   
  Viimeksi muokattu: 8/12/19
 18. Bdh

  Bdh Xtrim 800 -16

  Kiitos kattavasta vastauksesta! Eipähän se taida olla järkevää lähteä tuota modaamaan, vaan yrittää etsiä valmis paketti.

  Nyt alkaa neljäs kausi tuolla -16 mallin 800cc X-trimmillä, joten tuo välimallin keula on tuttu. Noihin kausiin peilaten on se oma käyttö sellaisilla reiteillä niin vahvasti pääosin, että leveämpi keula olisi parempi. Muutenhan tuo on helkatin hyvä ja hauska ajella tuossa käytössä. Pohjoisessa ei tartteis miettiä edes mitään modeja mutta tuolla Itä-Suomessa on aika paljon tosin mutkaisia reittejä. Silti 3500 mitassa huvittaisi pysyä. Mietityttää tuo purevampi suksi myös tällä keulalla, tuleeko yllätyksiä enemmän..

  Nyt kun hieman tarkemmin tutustuin aiheeseen niin voi olla järkevin ajatella vaihtoa uuteen Raveen, jossa on myös tuo 3500 mitta. Tuo X-trim tolla reittipaketilla on ollut ovh:na niin törkysen kallis, että myös ylivuotisten sekä vaihdokkien hinnat on aika kovia. Samaan välirahaan taitaa saada jo uuden Raven tai ens vuonna vähän käytetyn.
   
 19. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3700 -20, Lynx X-Trim RE -18

  Kyllä juu jos reittiä pääsääntöisesti ajaa ja leveän keulan haluaa niin Rave RE 3500 mittaisena mielestäni järkevämpi vaihtoehto. Itekkin ajelen itäsuomessa reittiä paljon (mökki Kiteellä) niin mielestäni 3500 Rave olis sinne aika käypänen peli. Siellä kun on sitä nopeatempoista puunkiertoreittiä, niin välillä kaipaisi jaloille sivuttaistukia, mutta tuohon Radien X-trimiin ei ne Lynxin ainakaan suoraan passaa kun astinlaudat niin kapeat. Tai passaa mutta kenkä ei sitten mahdu väliin ainakaan itellä :D
  3700 dockeri olis itella seuraavaksi harkinnassa, mutta mietityttää juuri miten se soveltuu sinne itäsuomen kapeille reiteille. Ja vaikka Dockerin ottaa RE alustalla, ei se silti ole yhtä kestävästi tehty kuin Ravessa ja X-Trimissä..
   
 20. teme-

  teme- Well-Known Member

  Itellä on xtrimmissä rs jalkakoukut ja niillä omasta mielestä pärjää, ja ite tykkään kyllä noista asti laudoista kun ovat kaposet ja reikäset niin ei kerää lunta eikä jäätä jalan alle. Enpä itekkään muuta parannusta keksi kun leveä keula vaikka tuollakin on kerenny. Iskarit hyviin säätöihin ja ottavat sukset alle niin kääntyy vaikka yhdellä suksella. :D
   

Suosittele tätä sivua