XC vuosimallien erot? (+muuta jorinaa XC malleista)

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä k21, 10/1/06.

 1. Qukko

  Qukko Active Member

  Kellään tietoa mistä saa 500 vm -01 xc sp polleen käsisuojia? Tuohon on varmaan jotkut omat kiinnikkeet kun ainakaan polisportteja en saanut asennettua koska tuli jarruletku eteen :(
   
 2. Samusebaa

  Samusebaa Khaos slash 146"

  Miten porukka saanu röpöttämistä pienemmäksi pollesta, itellä siis 500 xc sp -99. Tahtoo lauhalla varsinki röpöttää palio ja saa kaasua antaa melekosesti että lähtee liikkeelle. Pitäs varmaa laihemmalle säätää mut miten ja kuinka paljo?
   
 3. Palalaikka

  Palalaikka Member

  Itellä 700 xc sp 00. Ilmaruuvia noin 2,2 kierrosta auki niin vähenee röpöttely. Jos on pidempi lauha jakso niin neula pykälää laihemmaksi. Kovemmilla pakkasilla pidän normisäädöissä niin välttää remonteilta.
   
 4. Samusebaa

  Samusebaa Khaos slash 146"

  Juu pittääpä kokeilla jos se sillä vähenis. Vielä ois semmonen ongelma kun kesän jälkeen joka syksy käy aluksi ihan hyvin, sitten muutaman päivän päästä käynnistää uudestaan niin käy yhellä pytyllä. Varin puoleinen pytty ei käy ja kelkka savuttaa ja paukkuu. Tehnyt tätä jo muutaman vuoden. Tulpat vaihdoin viimevuonna. Saako liikaa bensaa? Imukaulan käytin irti ja mäntä tuon näköinen, onko mäntien vaihto edessä? Ajettu 8500km nuilla männillä. IMG_9877.PNG
   
 5. Palalaikka

  Palalaikka Member

  Kannattaa putsaa ne vessit ja katsoa että kaasarit samoissa säädöissä. Myös jos tankissa vettä/roskaa voi aiheuttaa käyntihäiriöö.
   
 6. Samusebaa

  Samusebaa Khaos slash 146"

  Kärsiikö ajaa 10-15 asteen pakkasilla neulat yks asento alempana ja seosruuvi 1.5 kierrosta auki?
   
 7. Samusebaa

  Samusebaa Khaos slash 146"

  IMG_9944.JPG

  Vakiona 370 suutin ja kaks kierrosta auki ilmaruuvi.
   
 8. Jsalok

  Jsalok Active Member

  -01 600 XC SP jarruneste vuotaa ulos sen jarruvalojen painekytkimen kautta joka on kiinni suoraan vastapäätä siitä mihin jarruletku tulee kiinni jarrusatulaan.
  Uusi tai edes ehjä pitäisi löytää. Millä nimellä se kulkee jotta voisi etsiä jostain nettikaupoista?
  Toki jos jollain lojuu ylimääräisenä niin... :)

  - jsalok
   
 9. vemu

  vemu Well-Known Member

  Voisiko joku napata vaikka kuvan missä on seosruuvi ja tyhjäkäyntiruuvi. Kelkka siis 500 xc sp -01.
   
 10. Xcsp600

  Xcsp600 Member

  Vois olla männänvaihto paikallaan jos imupuoli näyttää tuolle, pakopuolella todennäköisesti paljon pahemmat skraidut ja käyntihäiriöt johtuu mahdollisesti jumittaneista männänrenkaista. Pääset aikapaljon halvemmalla, toisin kun leikkuutat kiinni ja losahtaa koko motti. Ite vaihoin just wisecot 4000mailia ajettuun ja orggiksissa ei imupuolella ollu juurikaan jälkiä mutta pakopuoli oliki erijuttu.
   
 11. Xcsp600

  Xcsp600 Member

  http://aijaa.com/V4XLo3

  Miten tuo puretaan? Kuvassa xcsp 600 vesipumpun aksila, päällä kirkas lukkorikka ja alla jonkinsortin kruunumutteri joka pyörii herkästi mutta ei aukea. Tämä kuva varaosakoneesta ja pihalla seisoo ajussa oleva peli josta mureni eilen juurikin tuo kruunumutteri palasiksi siipipyörän väliin ja vedenkierto loppui.
   

  Lisätyt liitteet:

 12. Xcsp600

  Xcsp600 Member

  Itse itselleni vastaten, selvinnee kun puran koko moottorin, tuo poikittais-akseli pyörii aivan hervottomana tuossa käyttöpelissä. Liekkö jumiutuessaan katkennu taikka sitten on boorit paskana kampiakselista, ihan kiva juttu.

   
 13. vemu

  vemu Well-Known Member

  Onko kenelläkään tietoa, onko 500 ja 600 xc kaasarin kurkut samanlaiset?
   
 14. julli

  julli rmk

  On
   
 15. Mora_

  Mora_ Member

  Onko näissä kaikissa Nicasil -pinnoitetut sylinterit? Olen vähän katsellut tarjontaa, ja minusta tuntuu että ilman VES:iä olevissa ei välttämättä olisi, koska kyseisiä sylintereitä ei oikein ole tarjolla. Itselläni on ilman VES:iä ja tuo tieto vaikuttaisi mm. siihen kannattaako männät vaihtaa "varmuuden vuoksi", kun ei ole tietoa huoltohistoriasta.
   

Suosittele tätä sivua