Yamaha - osat HALAVALLA!

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä JRT, 29/12/09.

 1. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Mitäs herkkua otit kelkkaan:)
   
 2. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019

  En mitään erikoista tällä kertaa, pääasia oli saada mönkkärin osat valmiiksi ensi kesää varten. Päätin tilata ne heti kun on mahdollista, jos vaikka uudestaan lopettavat osien toimituksen Suomeen. Ehkä ensi vuoden puolella jotain extraa.
   
 3. timppa811

  timppa811 Member

  Onko osat jo tullut?
  Harmi kun en näitä lulkenut ennen tilaamista Partzillasta. Tilaus tehty 2viikkoa sitten, pari osaa piti saapua varmastoon 14.12, mutta ei vieläkään tapahtumia. Ei taida tänävuonna enää ehtiä paketti suomeen.
   
 4. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019

  Ei ole tullut. Yhden osan kohdalle muuttui "Available Friday, January 15, 2021". Toisen osan joka puuttuu vielä tilauksesta on maininta "Backordered (no current ETA)" Onneksi tilauksellani ei ole niin kiire, kelkalla ja mönkkärillä pystyy ajamaan. Ajattelin ottaa alkuvuodesta yhteyttä, ja kysyä onko heillä kiinnostusta hyvittää odotusta jollain tavalla. Eli ainakin kaksi kuukautta menee tilauksesta osien saapumiseen...
   
 5. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Itselle tuli myös viime viikolla Vectorin liukurunkoon liittyen viesti Partzillalta, että valmistaja on ilmoittanut uuden toimitusajan - helmikuun 12. 2021. :( Voi olla, että tässä pitää kuitenkin käydä lakki kourassa mutka marmorilla...
  Toki, Rovaniemen korkeudella lunta on vain väriksi ja nekin vähät taitaa sulaa tulevan viikonlopun/alkuviikon vesisateiden myötä, niin eipä tässä ole kiirettäkään. :rolleyes:
   
 6. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019

  Jotain positiivista Partzillan tilauksesta. Enää yksi osa puuttuu, ja se on luvattu olevan heillä 30.1.2021. Ehkäpä saan tilauksen helmikuun aikana.
   
 7. Makestain

  Makestain SR Viper XTX & Nytro RTX

  No on kyllä hidasta - hyvä tietää. Yleensä tuolta tullut toimitukset 3-4 viikossa kotiin asti.
   
 8. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Nyt tuli Partzillalta päivitystä, että varastoon saapumisaika oli aikaistunut reilulla viikolla helmikuun alkuun... :p Sehän hyvällä tuurilla ehtii näille leveyksille vielä ajokeleille...
   
 9. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Mistähän kannattaisi katsella roll-over venttiiliä tai kokonaista sarjaa tether-kytkimineen...no mitään led merkkivaloja ei olisi pakko olla.) Ehkä se sopivan kokoinen normally closed-venttiili huohotusletkuun riittäisi?
   
  Viimeksi muokattu: 22/1/21 klo 13:10

Suosittele tätä sivua