Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

 1. KoFFi

  KoFFi Freeride 154"

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  mulla tuossa gt:ssä paikallaan nytron 25nm etupukin jousi, motormanilta sen ostin kun vakiolla oli pohjailu ongelmaa tämmösellä +85kg kuskilla, shimmit myös melko jäsyt.
   
 2. upi_268

  upi_268 Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

   
 3. 700polle

  700polle Dragon 600 -06

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Piti tulla vääntää tänne jammu osastolle kun perussetti eli kaverin kaveri kehu phazeri 500 että on kevyt kääntää ja päihittää patikossa isot 800cc kelekatkin ;D Ihmettelen vaan kun muutama postaus sitten lukee että jäykkä kääntää ja kallistelee hypyissä? Jos vertaa vaikka rautakanki pollen fusioniin...? Sitten myös kiinnostais moottorin elinikä? Esim. omassa pollessa 6100 mittarissa eikä konetta vielä aukastu ja hyvin pelittää..Vielä ;D
   
 4. upi_268

  upi_268 Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

   
 5. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Jaa. Kääntämisen jäykkyyteen vaikuttaa niin moni asia, että siitä saa köykäisen tai raskaan, ihan kuin haluaa. Itselläni on vielä hieman turhan raskas ohjaus, mutta kunhan hoidellaan murheet asia kerrallaan pois. Ja kallisteluista, huomatkaa, että mulla ei ole vakaajaa paikallaan. Se auttaisi, mutta yritän saada tuosta mieleisen, ja siihen ei vakaaja kuulu.

  Se, pärjääkä pasuunalle 800cc kelkalle patikossa, riippuu kuskista ja patikosta ja tietty siitä toisesta kelkasta. Joissain tapauksissa yksinkertaisesti loppuu teho kesken, eikä laite kulje kovempaa. 800 2-tahdille on vaikea löytää patikkoa, jossa uskaltaisi kaasu pohjassa ajaa. Pitkän päälle tehokas peli syö ukolta voimat ja tuhnulla jaksaa paukuttaa pidemmälle.

  Moottorin kestosta, mulla mittarissa 14512, ei tietoakaan tarpeesta avata moottoria. Tietääkseni phazerin hajonneet koneet on ollu turbotettuja, mutta kai niitä muitakin on. Kestävä se joka tapauksessa on.

  Miinuksena etupukin lyhyt jousto, joka vaikeuttaa kantavan herkän alustan aikaansaamista. Ja toki, nelari on moottorina korkea ja painopiste jää ylemmäs kuin vastaavassa 2-t kelkassa.
   
 6. 700polle

  700polle Dragon 600 -06

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Kuulostaa hyvälle tuo että sulla kestäny kone niin hyvin ;D Tuo fusionin ongelma on juurikin "raskas" ohjaus, esim. 180km p***a patikkoa on ihan riittävästi yhdelle päivälle :p fusionilla..alaselkä ja jalat jumissa, aaahh. Aina oon toitottana että pohjantähti on se kirkkain tähti ;D Ainaki bensan kulutuksessa. Mielenkiinto vaan heränny enemmän ja enemmän 4t jammuun, kulutus pienempi, kevyempi ajaa edes karvan verran? Mitenkäs noin yleisesti onko perus luotettava peli?
   
 7. 700polle

  700polle Dragon 600 -06

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Mites tuo hihnapolitiikka? Meneekö yhtä paljon ku kiidoossa vai yhtä vähä ku polleissa?
   
 8. antsu

  antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Patserista ei saa hihnaa loppumaan ajamalla ;D
   
 9. pazeri

  pazeri Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Tekeekö noilla vuotsolaisilla suksimuoveilla pazerissa mitään? alakaa tympästä nuo vakiosukset eikä viihti uusiakaan ostaa. Hyvin on muuten pelannu voitelukeskuksen 5W40 commonrail moottoriöljyllä ;)
   
 10. 700polle

  700polle Dragon 600 -06

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Koko ajan vaan taitaa kallistua kelkan vaihtoon :D
   
 11. upi_268

  upi_268 Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->


  eitee!!itellä oli paikollaan tuomonen yhistelmä kun laiton kelekan..kahtele tuolta myyntipalstalta slt pouterit niin rupejaa pelittämään!!!
   
 12. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Tarkoitatko SLP:n SLT vai Powder Pro mallia?

  Omalla kohdallani luulen, että vielä jossain vaiheessa yritän kokeilla PP:ta tai C&A XT/XTX keulalle, Slydog ei ehkä ole aivan sitä mitä toivoin, sais olla ohjaavampi. Mutta kunhan totuttelee ja haeskelee säätöjä mieleisiksi. Slydog tekee myös kovassa vauhdissa umpiseen ajaessa tosinaan sitä, että se hieman haukkailee puolelta toiselle. PP:t teki catissa samaa paljon miedommin, kun sukset oli aivan edessä. Slydogissa ei ole mahdollisuutta siirtää sivakkaa pituussuunnassa.
   
 13. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Nonnih.. Piti äsken touhuta iskarin kanssa niin meni toi jousijumppa siinä sivussa.

  Kolmea vieteriä tuli testailtua. Mainitsemasi phazerin jousi, Jonkin polariksen etupukin jousi, pari senttiä pidempi, lineaarinen, 8.5mm langalla, lisäsäiliöllisen ja clikkerillä varustetut Walker Evanssin ympärillä (nämä tiedot siksi, että ehken joku pollemies tunnistaa, mistä etupukista tuo on peräisin). Lisänä AC F6:n jousi, himpun lyhyempi, tynnyrimallinen ja n. 8,8-8,9mm langalla.

  Noista Pollen ja Catin jouset olivat prässiä ja keinulautaa apuna käyttäen kutakuinkin samanjäykkyiset, ja phazerin jonkin verta löysempi. Sikäli, nuo lienee voisivat käydä, jos vähän jäykempää haluaa. Halkaisijoiden suhteen molemmat käy.
   
 14. eiki

  eiki Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Säätövinkkii ois nytten vaille jos herrasmiehillä mielenkiinto riittää kirjotella! Eli mistä kannattas alottaa..

  Ongelmakohdaks on tullu keulan levottomuus, eli ampuu patissa keulaa kohti taivasta ja alla on vielä Powderit nii sai aika kieli keskellä suuta olla koko ajan, raskasta hommaa meinaa olla..

  Mistä lähetää liikenteeseen nii rajotinremmi on toiseksi löysimmällä, etupukin jousen esijännitys keskikohdilla, Keppien jousien esijännitys on 50mm ylälaidasta lukituskohtaa, (niin löysällä kuin mahdollista ettei jousi heilu) klikkerit on eessä löysimmillään kaikki ja takapukin klikkeri kiritty jonku verran. Iskarit huollettu 3 ajokertaa sitten (n.200km) Etupukki pohjannut uusimmillä säädöillä kerran joten ei vielä ongelmakohtana vaan tuo keula..

  Et mistäpä lähet säätöä jatkamaan jotta keula rauhottus..?

  Tämmöne romaani tällä kertaa! ;D
   
 15. znood

  znood Guest

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Mittaat suksien aurauksen (ohjausrautojen etu ja takapulteista) Sais olla noin 5mm aurauksellaharituksella tottakai ;). 10mm jos mitataan suksien päistä.

  Eikä ne etukeppien klikkerit saa auki olla .. Ellei iskareita oo simmattu siis. Comppia pitää olla sen verran että keula ei kallistele tai lyö pahemmin töyssyissä läpi, reboundia sitten sen verran että ei pomputa.
   
 16. antsu

  antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Tuosta aurauksesta ???, minä ainakin pidän aina lievällä harituksella. On paljon vähempi tekemistä nopeassa ajossa :)
   
 17. eiki

  eiki Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Joo siis suksenhan pitäs aina olla hieman harituksella, eikö?

  Ja reboundi säätöhän on sieltä kepin alalaidassa olevasta klikkeristä ja kun se on mahdollisiman "soft" asennossa niin senhän pitäisi palauttaa se hitaammin ylös ja vähentää tuota keulan pomppimista minne sattuu? ???
   
 18. TaistoTurrikka

  TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Haritusta siellä pitää olla eikä aurausta ::)
   
 19. znood

  znood Guest

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  siis harituksella tottakai ton verran mitä aiemmin sanoin, ei kannata kuunnella mun neuvoja :)
   
 20. HTL

  HTL Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Ois pari kysymystä 08 phazerista.

  kylmänä kun laittaa käyntiin joutuu pitään kaasua koko ajan vähän että pysyy käynnissä, muuten sammuilee 5sec käynnin jälkeen kun on lämmin kone ei mitään ongelmaa onko tälle tehtävissä jotain ?


  onko tuossa etupukin iskarin alapäässä oleva ristipäinen ruuvi meno/paluu säädin vai vain öljyntäyttö reikä? pitäisi saada jäykemmäksi kun pohjaa aika herkästi, itse vaimennin on kunnossa.
   

Suosittele tätä sivua