Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

 1. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Modshop.se siellä lääke voimalinjaan
   
 2. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Tilaat kytkinkitin Henergy.fi ja ihan suomenkielellä. :)
  Kukahan tuon on asentanut, kun voimansiirron vakiokalikoilla on päästänyt liikenteeseen.
   
 3. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Vai oisko välistä myyty osat pois :eek:.
   
 4. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Katselin tuon kakkosvarin mutterin tarkastustussin viivaa, joka täsmää tuon varin rungon kanssa, ettei ole taidettu ikinä aukaista.
   
 5. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Sammaa kahtoin. Eli sama teho telalla mitä vakiona. Pääsee vaa nopeammin rajottajalle ku tehoja nostettu.:rolleyes:
   

 6. Joo soitin ja tein kaupat ja muutaman tunnin päästäkun soitin varmistaakseni että rahat tuli perille niin oli puhelimessa jo seuraava halukas ostaja..;)
   
 7. Okei elikkäs tuo kytkinkitti joka näkyy henergyn sivuilla tilaukseen, asennus ja ajoa?:cool: tarviiko sieltä muuta? Auttaako tuo underhood ilmanputsari? Mikä tämä bypass venttiili on?:oops:
   
 8. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2021 Stage 4 270hp

  Kysyppä vaikka Henergyltä mitä suosittelee tuohon pituteen. :cool:
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Hoksasin itekin saman kun ajan kanssa katselin.
   
 10. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Anna olla vakio ilmaotto, peset sen vakiosuodattimen vaikka bensassa. Vakio bybass toimii hyvin ja jostuntuu että vuotaa niin vaihda toiisinpäin niin kyllä pitää.

  Tuo umderhood freeair intake on huonompi kuin vakio
   
 11. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Jos jollain on kova tarve vaihtaa muutaman vuoden vanha kohtuullisesti ajettu 137 winderi uuteen niin voisin järkevällä rahalla ostaa sen vanhan pois. Ei ole sillai pakottava tarve mutta viperissa alkaa ikää ja metrejä jo olla niin voisi kohta katsella jo tuoreempaa
   
 12. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Tämä winderi Joensuussa ei vaikuta äkkiseltään pahalta.. Kysyppä tarjous!
  https://www.tori.fi/vi/91594532.htm
   
 13. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Muuten vois kysyä mutta omaan reittikäyttöön ihan liika pitkä. Näen jo silmissäni missäkunnossa nuo liukurungot on ensimmäisen reissun jälkeen. Eli vain pätkä tulee kysymykseen ja öhlins tai totaltek iskarikierroksesta saa lisäpisteitä mutta ne pystyy kyllä osittain siirtää nykyisestä uuteen että eivät ole pakolliset.
   
 14. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  No mullahan se ois vaan kuka miten sen nyt ikinä ottakaan kohtuudella ajetun :D ja oikeassa olet, ei ne nuo Mountain pohjalle tehdyt alustat ole mihinkään reitille tehtyjä kuten ei myöskään niissä käytetyt matot, kuitenkin se sinun nykyinen on periytynyt kilpakentiltä o_O
   
 15. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Juu, periaatteessa ei kympin ajettu yamaha ole poissuljettu on niitä minulla ennenkin ollut. Sille järkevän hinnan keksiminen vaan on kysymysmerkki kun sinne tuusaa vielä viis tonnia lisää niin ei saa kyllä enää oikein mitään myydessä. Viperissa oli ostohetkellä 3tkm mittarissa ja 2 vuotta ikää, on kyllä ollut hyvä ostos. Nyt 6 vuotta ikää ja mittarissa tais olla jotain 7-8 tonnin väliltä. Hyvin on kyllä pysynyt telasto nipussa ja koko kelkkakin, vaikka kyytiä on saanut. Minulla on pieni luulo että etusyyläri saattaa vuotaa kun laite seisoo minulla kuomu kärryssä tallissa aina koko kesän niin keula on alaspäin jolloin huomaa että kärryn pohjavanerin päälle on tullut pieni määrä glykolia. Koko aikana olen lisännyt desin joten en tiedä tuleeko se jostain yli vuodon tai moottorin alta montusta vain silloin kun keula on alaspäin vai vuotaisko se etusyyläri tipan päivässä. Noh huoltoukko saa katsoa kuntoon
   
 16. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Jos leikittäis että ostais winderin mis on sähköllä alustan säätö niin sekoaako se järjestelmä jos nyppii vakio kepit pois ja laittaa totalit tai öhlinssit?
   
 17. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  No vikakoodihan siitä tulee. Vaan kerää piuhat konehuoneeseen iskariservoineen, niin johan toimii. :)
   
 18. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Kyllä, noi vakio kepit lienee sitten vähän huonot laittaa mihinkään muuhun kelkkaan kun ei ole säätömahdollisuutta ilman servoja. Onkos se 2018 malli viimeinen mikä on ilman servoja? Toki varmaan ihan hyvä tuollainen 137 gt mallin keula on vakionakin sähkösäätöinen. Nykyinen viperi voi mennä totaltekkeineen eteenpäin sitten kun sen aika koittaa. Ei niille loppupeleissä jäänyt niin paljon hintaa kun myin vakiokepit pois ja telaston kepeissä on mittaeroja niin vain keula ilmeisesti olisi vaihtokelpoinen. Jotensakkin tuo 20 mallin punainen gt väritys ei kyllä iske omaan makuun ollenkaan. Se nyt mikään kynnyskysymys ole mutta kyllä tietty tuo viperin sini/valko väritys on satakertaa parempi kun tuo punainen
   
 19. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Etupukin keppi ois ainaki heleppo myydä Viperistä. Esim. mulle:D. Laitat ton mun lisäsäiliöllisen Fox 1,5 tilalle:rolleyes:
   
 20. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  No juu olis varmaankin. Toisaalta ihan järki hinta noille jäi kun käytettynä ostin kierroksen totaltekkeja ja vakioista on saanut nyt 750e ja vakio takapukin iskari on vielä myymättä. Eli jos senkin myy tässä talvella niin päivityksen hinnaksi jäis tonni. Katoin että onko niin että 2021 mallissa ei ainakaan keulassa enää ole sähkösäätöä iakareille?
   

Suosittele tätä sivua