Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 19/2/13.

 1. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Ookko nää vaihrellu vai ajanu vaan?
   
 2. Hurulau

  Hurulau Well-Known Member

  Ajellu menemään. Eihän tässä muuten ehtis muuta tekkeen ko imeskeleen öljyjä ja kaatelee uusia sisäle. Hyvähän nuo olis toki saaha pysymään kunnossa. Kondensiota olen ajatellu kans tuon olevan ko aikamoiset nuo lämpötila vaihtelut tuossa paikassa.
   
 3. gontso

  gontso Rene 900t

  No eihän se oo normaalia. Edellisellä ajelin sen 5tkm ja tällä nykyisellä kohta 6tkm eikä ikinä ole vaahtoa tai muuta ongelmaa ollu.
  Tuolla näkyy se putki osa numero 10.
  ketjukotelo.PNG
   
 4. F.S.T

  F.S.T "Kelkan moottoreissa on neljä sylinteriä”

  Vetokotelon öljynvaihossa löyty osa ketjun lamelleista kotelon pohjalta. Uus ketju pitäs investoida ja kyselinkin jo eilen oulu-kuusamo alueen kaupoista vaan tilaustavaraa tuntuu olevan. Kysytään nyt täältäkin eihän kellään satu olemaan ajamatonta uutta viperiin passaavaa 13 lamelista 86 lenkkistä ketjua hyllyssä??
   
 5. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Kysyppä Tarvikekeskuksesta Rovaniemeltä. Ehkä voi olla hetikin saatavissa koska on cat:kin huolto. Siten menekkiä voi olla ja pitävät aina muutamia hyllys.
   
 6. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Miten sellanen juttu kun pitää kärryyn pidempään reissuun vinssata perä ylös, siis noin 45 asteen kulmaan koko laitos. Pysyyköhän bensat sisällä?
   
 7. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Elä nyt ainakaan kuljeta sitä takapää ylhäällä takapuskurista roikottaen, notkahtaa tunneli.
   
 8. antti100

  antti100 BD DS 4100

  Jepjep... mulla on se vahvistettu "takapuskuri" johon saa lisajakkaran, tuntuis tukevalta, notkahtaistko silti, täytyy kattoo.
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  En kyllä roikuttaisi yhtään, ei ole muutenkaan kestävin rakennelma, otahan jännitykset pois takarungosta sulana jos 5tkm ajettu, varmaan puolet niiteistä löysällä jos on reitillä ajettu
   
 10. jarimink

  jarimink yamaha viper xtx

  hei kertokaas mikä mättää telastossa itellä siis etupukki fox 50mm hibbert ja takapukissa qs3 kahella lisäsäiliöllä ja ajossa iha hyvä (ehkä) mutta häiritsee jotenkin kun tuo perä makaa siis paikallaan kun istuu ja nousee päältä pois ei perä palaudu läheskään samaan tasoon paineet nyt 55psi / 110psi paluun säätö nopeimmalla onko etupukin jousi liian löysä näyttää painuvan aika helposti kun takapuskurista painaa. takapaan painetta lisäämällä kyl pönöttää pystymmässä mut menee turhan kovaksi ajaa
   
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Minä en evolin paineista tiedä mutta kuulostaa pienille paineille, onko alusta alemmissa vai ylemmissä reiissä?
   
 12. jarimink

  jarimink yamaha viper xtx

  Siis rungossa alimmissa
   
 13. kj kelkkailija

  kj kelkkailija Arctic Cat 2018 XF 8000 137" Cross Country LDS ES

  Laita 130psi takaiskariin painetta,
   
 14. jarimink

  jarimink yamaha viper xtx

  eli siis kyseessä iskari jossa ilmaa laitetaan kahteen paikkaan alku ja loppujoustoon
   
 15. hiltunen

  hiltunen sr viper turbo

  Mistä löytyis jämympi etupukin iskarinjousi? onko kenelläkään tiedossa mitään foxin numeroita tms. millä lähtis etsimään? hakusessa 150-180 lbs jousi viperiin.
   
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Iskarihuoltajilta öhlinsiä-wp:tä..
   
 17. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Duell myy foxin jousia. Yleensä kelkkavalmistajilla on myös omaa valikoimaan jäykemmistä jousista, tosin myyjäliikkeet ei välttämättä tiedä niiden varaosanumeroita.
  Iskunvaimentimia huoltavat liikkeet myyvät myös eri valmistajien jousia.

  Jos kuljettaja on kevyt niin reittiajoon joku 170lbs-180lbs(30N/mm) jousi vois olla hyvä. Sitten jos painoa enempi niin noin 200lbs (35N/mm). Riippuu toki hieman esijännityksen tarvittavasta määrästä.
   
 18. möykkä

  möykkä Well-Known Member

  Soita KPM Techille ja kysäse sieltä öhlärin jousta. Osaavat neuvoa oikean.
   
  Zirbbi tykkää tästä.
 19. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Mites...löytyykö eibach:hin jousia muualta kuin itävallasta...vai missä niiden valmistaja onkaan. Niiden luettelon taannoin löysin ja tietysti hukkasin ...
   
 20. rikukoo

  rikukoo Well-Known Member

  Tuli vklpna eka kelkka ostettua itelle ja löyty tuommonen sr viper xtx 141". Joten ensimmäisen ajokerran jälkeen sain jo muutaman mietteen mihin kaipaisin kokeneempien mielipiteitä ja neuvoja.

  Elikkä siis mistä kannattais tilata kahvalämppärit/ lämmitin elementit?

  Mikähän on kun pakki ei mene heti päälle vaikka lämmöt on nousseet 70*c. Ajon jälkeen tai vasemmalle kallistelun jälkeen pakki menee päälle normaalisti. Ketjukotelossa oli ölyjä tarvittavasti. Voiko hihna vaikuttaa pakin menemiseen päälle? Oli +2,2mm yli kytkimen reunojen hihna. Ja lämpösänä vikisee jonkun verran?

  Paljon teillä kiertää ? Itse sain n 8600rpm luokkiin kiertämään, mikä vois vaikuttaa tuohon kiertämiseen?

  Mitä näihin kannattaa tehä ensihuoltona/tarkastaa, kun ei ollut huoltokirjaa eikä huoltohistoriaa tarkemmin tiedossa, ajo km löytyy +10tkm.

  Mitkä ois hyvät sukset vakioiden tilalle? Bladet?
   

Suosittele tätä sivua