yläsavon moottorikelkkailijat ry

Keskustelun 'Kerhotoiminta' on aloittanut käyttäjä lakape, 14/3/09.

 1. lakape

  lakape Well-Known Member

  ;D Pannaas pojat vaikka kokoontuen jonnekkin nskodalle tai keleperin paariin ja alotettaan uusiksi tämä kerhotoiminta ,luulisin että innokasta porukkaa löytyy,myös aikasemmin touhua vetäneet mukaan.Eihän sitä muutama ihminen jaksa eikä voi jos ei oo porukkaa takana.Iisakmessa kelkkailu tulee kokemaan inflaation jos ei pian toimita.Fiiberi vois alkaa alkuun vetojuhdaksi.Itse asun 500km päässä,mutta vietän kaikki vapaa aikani sielläpäin(iisalmi-vieremä) ja olen valmis mahdollisuuksien mukaan osallistumaan hommiin ja aluksi voitais alkaa pehmittään vieremän kuntaa ja maan omistajia uusien reittien saamiseksi,vieremähän on tulppa kehityksen tiellä.Hommataan sponsoreita vaikka "lama" onkin.Tietoa vaan heti
  tänne tai moottorikerhon vanhoille sivuille.Unohin yhen asian törkeetä minulta MYÖS NAISET MUKAAN(ei keitto hommiin
   
 2. v-max600

  v-max600 yamaha rsvector-05 ja phazer500-99

  millos se ensimmäinen kokous pidetään ja missä?
   
 3. lakape

  lakape Well-Known Member

  ;D äläpäs hättäile,kyllä sieltä vielä alkaa kuulumaan!
   
 4. atm

  atm lynx rs

  Iisalmen Sanomat 4.4:

  Ylä-Savon Moottorikelkkailijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous Ravintola Pikku Iitan alakerrassa ti 14.4.09
  klo 18.00. Hallitus
   
 5. lakape

  lakape Well-Known Member

  ;D kirottua,en pääse, tulen iisalmeen vasta 15.4.09 illalla,mutta laittakaapa tietoa tulemaan tänne palstalle,tästä se lähtee,ilmoitelkaa mahdolliset jäsen maksut,ym talkoot jne
   
 6. v-max600

  v-max600 yamaha rsvector-05 ja phazer500-99

  ketkäs tuonne on niinku tervetulleita?
   
 7. v-max600

  v-max600 yamaha rsvector-05 ja phazer500-99

  no mitäs siellä kokouksessa päätettiin????
   
 8. viperi

  viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

  siirräppäs tämä tonne kerhotoiminta osioon

  kerho lähtee jälleen toimimaan ja kesän aikana pyritään selvittämään noi poistetut reitit josko ne sais kerhon nimiin ja hoidettavas ainakin osan niistä .. uusia jäseniä toivotetaan tervetullees joten eikun joukolla liittymään niin saadaan toimiva kerho ja talkoita ois tarkoitus kanssa järjestää ja niistä tulee ilmoja sit lopummalla kesää ja sit nettisivut ois tarkoitus uudistaa ja jos on sen alan osaajia eli hallitsee nettisivujen teon niin kantsii olla kerhoon päin yhteydessä .. vanha hallitus jatkaa viel kesän yli ainaskii eli vanhoilta sivuilta löytyy nimet ja numerot jos haluaa tiedustella tarkemmin asiasta http://www.ylasavonmoottorikelkkailijat.net/

  nyt on kesä aikaa pistää puitteet kuntoon niin lajin harrastajat ja muut mukaan vaan ja omia ideoita esille :)

  syksymmällä on uusi kokous ja tarvittaessa voi pitää toki aikasemminkii palavereja
   
 9. lakape

  lakape Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Nyt on heinäkuu 09 onko tapahtunut mitään uutta ,paitsi vieremän kunta hannaa vastaan reittien suhteen,onko talkoita luvassa,kokousta,tai jotain muuta,tarttis kohta alkaa kehittelemään jotakin kesäloma terveisin
   
 10. lakape

  lakape Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  :( Nyt on lokakuu 2009,ei kuulu vieläkään mitään kerhon toiminnasta,kokouksista,talkoista ym.Erittäin valitettavaa.Yhteiskunnan satsaamat rahat reittihommiin valuvat pian tyhjiin,vai valuvatko?
   
 11. viperi

  viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  dodii eli nyt tuli hiukan selvyyttä asiaan kun sain puheenjohtajan kiinni niin kokous on tulossa lähiaikoina ja todennäköisesti paikallisessa lehdessä on sit ilmo ja hän kyllä lupasi ilmoittaa minulle kans ja mie sit lämäsen tänne sen päivämäärän :)
   
 12. viperi

  viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Tiistaina 3.11 Rosson kabinetissa kelkkakerhon kokous klo 18.00 ja paljon porukkaa paikalle
   
 13. AnttiB

  AnttiB Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Hyvä juttu, jospa lähtis taas homma pelaamaan...
   
 14. lakape

  lakape Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Pistäppä yv tietoa kokouksesta tai sähköpostina,olen vasta 12.11.2009 iisalmessa, valitettavasti leipäpuu pitää hoitaa
   
 15. irraH

  irraH Iron Dog 600R

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Harmi kun on iltavuoro. :(
   
 16. v-max600

  v-max600 yamaha rsvector-05 ja phazer500-99

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  toivottavasti saadaan toi homma nyt käyntiin ja iisalmen alueen reitit auki ja kuntoon... :)
   
 17. lakape

  lakape Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  :)olis se hyvä juttu jos homma alkas pelittää reittien suhteen,ainut huono puoli ettei itse pääse kuin sattumalta kokouksiin ja talkoisiin,
  työ pitää siitä huolen ettei liikoja vapaita ole
   
 18. duutsoni

  duutsoni Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Tervehdys kelkkailija.


  Tietoa sinulle kelkattomalta puheenjohtajalta. Kiitos kunniasta jotta jälleen saan jatkaa puheenjohtajana kerhossa. Vuosiin en ole enää kirmaillut villinä kelkkailemassa ympäri ylä-savoa joten en ole ollut perillä viimeisistä reittien tiedoista. Mutta seuraavassa kuulet viimeisimmät tiedot ympäristön reitti tilanteesta.


  Iisalmi - Lapinlahti Valitusajat ummessa ja Iisalmen puolelta ei ole tullut valituksia. Lainvoimainen ja jos pystyy niin vanhaa reittiä käyttäen tämä talvi.
  Uudella reitillä talven mittaan puun kaato käynnissä, ensi kesällä reitin rakentaminen ja käytössä vuoden päästä.

  Ensi talvena ei kunnossa pitoa vanhalla reitillä koska vesistöt estävät latukoneen käytön. Viitaa ja pitkäkoski seutu hoidetaan kuitenkin.


  Iisalmi - Sonkajärvi Uusi reitti valmistuu tänä talvena ja on käytettävissä jos on lunta. Sonkajärven puoli on kokonaan uusi reitti.
  kokonaan uusi reitti.
  Tähän asti ei ole voinut latukoneella hoitaa kuin Iisalmen puolen mutta jatkossa voi myös Sonkajärven puolen.
  Merkitseminen käynnissä ja Sonkajärven päähän ja nouvanlahteen tulee reitin kartat. Lisäksi reitille opasteet myös tänä talvena elikkä
  paljonko kilometrejä minnekkin.


  Iisalmi - Vieremä Hanhilammen kautta reitti on edelleen voimassa. Ongelma on koljonvirran seutu ja uusi asuntoalue sekä tietenkin radan ylitys. Reitillä ei ole
  tiedossa muita esteitä. Keräysöljyn tienoilla on kuulemma maastoautot ajelleet ja jättäneet jälkeensä todella syviä uria!!!! Reittien kunnostus
  on siirtymässä sinne ensi viikolla joten saamme sitten tarkempaa tietoa sieltä. Sopenjärvi reitti ei ole voimassa.


  Iisalmi - Kiuruvesi Tällä hetkellä ei voimassa olevaa reittiä. Mutta noin 2 vuoden päästä on suunnitteilla järjestää sinnekkin reitti.


  Nouvanlahti- Marjahaka Vanha reitti on tämän talven voimassa ja luvallinen käyttää.


  Marjahaka - Kyllikinranta Vanhaa reittiä saa edelleen käyttää. Maan omistaja ei ole kieltänyt. Mutta tulevaisuudessa kun uudet reitit tulevat käyttöön niin maan-
  omistaja ei enää anna käyttää sitä. Mutta edelleen sitä saa käyttää vaikkakin marjahaan uudet liikekiinteistöt ovat hankaluutena.
  Ensi vuonna kun uusi Iisalmi-Lapinlahti reitti on käytössä niin Marjahakaan tulee uusi reitti joka ei risteydy teiden ja hiihtourien kanssa.


  Jatkossa on suunnitteilla "hoitobooli" jolloin reitit voitaisiin latukoneella ajaa läpi toisen kunnan puolelle mikä olisi hienoa.

  Iisalmen Kaupunki on Ympäristökeskuksen reiteissä mukana huomattavalla summalla joten reittien hoitoon ei ole tälle talvelle rahaa tiedossa. Kauton Juha lupasi ajella reittejä mahdollisuuksien mukaan kuntoon.

  Viime talvena Juha ajoi Sonkajärven reitin 3 kertaa mutta viimeisellä kerralla poliisit pysäyttivät tiellä ja kielsivät latukoneella ajamisen tiellä kun pienempi kone ei ollut rekisteröity. Myös peltosalmella pysäyttivät toisen koneen ja kieltivä ajamasta kevyenliikenteen alueella. Poliisit eivät kuitenkaan löytäneet pykälistä miksi kyseinen laite olisi määritelty. Kuukausi meni ettei latukoneet ajelleet tiellä.

  Juha Kautolle täytyy kuitenkin hattua nostaa. Mies tuli juuri 2 viikon palkattomalta pakkolomalta. Hänellä on myös 9 viikkoa pitämättä lomia jotka liittyvät ylitöihin latujen yms. hoitamisien ylitöihin. Mies kuitenkin lupasi ajella reittejä minkä töiltään joutaa.

  Kuitenkin tämä talvi on vielä ylimenokausi reittien suhteen joten koittakaa kestää. Näyttäisi että ensi talvella olisi kelkkailijoille tarjolla paremmat palvelut reittien suhteen.

  Talkoita ei ole nyt tarvis järjestää reittien uudelleen järjestelyn vuoksi mutta Juha Kautto on yhteydessä minuun jos on tarvista apua järjestää jonnekkin niin silloin toki autamme.


  Karttoja ei ole nyt saatavissa kun reitit muuttuvat vuoden sisällä. Mutta osoitteesta www.infokartta.fi/psavo/ löytyy suunnilleen päivitetyt reitit.


  Näillä eväillä pj koitta luotsata kelkkailijoita tulevaan talveen. Alkuvuodesta järjestetään yhteinen saunailta hyvän ruuan merkeissä.

  T:Sihteeri ::)
   
 19. duutsoni

  duutsoni Well-Known Member

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  No nii,hyvinpä onnistu tuo viestistä kopiointi tänne mut koittakkee pysyä rivillä..
  Niille infoa jotka ei ollu palaverissa!

  T:Ylä-savon moottorikelkkailijoiden uusi sihteeri :p
   
 20. msl-83

  msl-83 Lynx enduro

  Vs: yläsavon moottorikelkkailijat ry

  Harmi kun en itsekään päässyt paikalle kokoukseen iltatöiden vuoksi. Minkä verran oli porukkaa muuten?
   

Suosittele tätä sivua