Polaris Rush 600

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Kertturacer, 24/1/10.

  1. Rush2010

    Rush2010 Guest

    Vs: Polaris Rush 600

    Suksipainettahan saa säädettyä takapukin iskarilla.

    Mites, kuin paljon piättä näillä männän vaihto välinä? Noin 8000km-10000km, niinkö muissakin vai muistelenko oikein, että pollella pitäs kestää ajella vähän enemmänkin?
     
  2. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Polaris Rush 600

    Tänää hyyty kelkki matkalle. Pyörii tyhjäkäyntiä, mutta kun painaa kaasua niin booaa. Joku vika koodi tuli matkalle sammuessa, mutta en ehtinyt katsoa. Eikä mittari lähtenyt enää päälle kun kokeiltiin pihassa saada pyörimään että se koodi saataisiin. Kipinä tulee, tulpan väri normaali ja kuiva, eli ei taida saada bensaa. Huomenna katottava kurkut ja sen jälkeen bensa sihdit puhdistettava ja pumppu tarkistettava..
     
  3. Rush2010

    Rush2010 Guest

    Vs: Polaris Rush 600

    http://www.xenonkauppa.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Xenon/Products/%22Cobra%20H13H/L%20moving%22/SubProducts/%22Cobra%20H13H/L%20Bi-Xenon%206000K%22

    -10 ainakin H13 kannalla. En oo itelle laittanu, mutta oishan ne kyllä makiat :)
     
  4. kaaleppi

    kaaleppi Well-Known Member

    Vs: Polaris Rush 600

    mikäkhän kaverin rushista petti, telasto on vasemmassa laiassa takaapäin katsottuna niin paljon että matto hiertää telatunneliin? matton on suorassa taittopyöristä ja solista mitattuna..kelkka kuiten -12 ja ajettu alle 500km :eek:

    e:eikä näy päälle päin mitään vikaa missään?!
     
  5. mp71

    mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

    Vs: Polaris Rush 600

    Voisko telan kiristyksessä olla joku pettänyt? Ainakin IQssa on kääntöpyörien akseli tuettu liukurunkoihon muoviholkein ja mulla on ne pettäneet. Rakenne vcis olla edelleen sama, vaikka alusta on muuten erilainen.

    Näkee kun löysää telaa.
     
  6. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Polaris Rush 600

    Joo on edelleen niillä muovi nassikoilla.
     
  7. mahonen

    mahonen Well-Known Member

    Vs: Polaris Rush 600

    1400km tälle kautta.kelkka polaris rush 600 pro R.ilman minkäänlaisia ongelmia menny nämä kilometrit.ja kelkassa onjo mittarissa 6500km ja ei ole ikinä ollu mitään!
     
  8. Motobat

    Motobat New Member

    Vs: Polaris Rush 600

    Mites Rushin sisäsukset rajua nostoa saa maltillisemmaksi? Takajousen esijännitystä on jo lähes maksimi (105kg ajopainoa kamojen kanssa), muuten ei vielä ole kilsoja niin paljon takana että olis ehtinyt muuta säätää. Etujouset tuntuu tosin olevan nekin aika tiukalla jo. Kokemusta ei ole hirveesti näistä asioista, joten kaikki apu paikallaan.
     
  9. teukka1205

    teukka1205 New Member

    Vs: Polaris Rush 600

    Minä vaihdoin jäykemmät jouset etupäähän niin parantu jonkun verran.
     
  10. Fatfinn

    Fatfinn Polaris 800 Assault Switchback 2018

    Vs: Polaris Rush 600

    LÖYSÄÄ etujousia niin saat enemmän suksipainetta...
     
  11. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: Polaris Rush 600

    ..joka taas lisää etupään kallistelua. Etujousien löysentäminen VÄHENTÄÄ suksipainetta. Kannattaa kokeilla vähentää etupukin jousen esijännitystä.
     
  12. tehoputkimies

    tehoputkimies Member

    Vs: Polaris Rush 600

    http://www.duell.fi/Moottorikelkka_tarvikkeet/Ohjaustangot_ja_tupit/OHJAUSTANKO_RSI_22mm_Race

    itellä on toi ja sopii hyvin käteen ja saa hyvään asentoon. Pienen korotuspalan voi vaatia omista mieltymyksistä riippuen.
    Kaasukahvan puoli pitää leikata pääty ainakin -10 mallissa kun ei ole halkeeva malli.
    Sitte siihen päähän vaikka vakio tangosta se käyrä jos tykkää.
     
  13. julli

    julli rmk

    Vs: Polaris Rush 600

    laitettiin voimalla tuommoseen tankoon se pollen kiinteä kaasukahva, metrisellä halolla hakkasin ja meni ehjänä paikalleen vaikka asenne oli että paskaksi ja joku halkeava malli tilalle ;D
     
  14. ekk4m

    ekk4m Kelekaton

    Vs: Polaris Rush 600

    äkkiseltään näyttäs melkolailla samalta ku rr:än vakio tanko. tangon kulmasta en oo ihan varma onko sama, mut itellä uudessa indissä rr:än tanko paikallaan vähän korkeamman korokepalan kanssa. omasta mielestä käy hyvin näppiin.
     
  15. mahonen

    mahonen Well-Known Member

    Vs: Polaris Rush 600

    Apua tarvitaan!! onko kellään tietoa mikä on mittarissa tai jossain muualla vika? kelkka käy tyhjäkäyntiä ja silti näyttää nopeutta ja tulee kilometrejä kelkkaan? anturin käytin irti ja silti tulee kilometrejä ja nopeus näkyy vaikka kelkka ei liiku.. jos vaan joku tietäs missä vois olla vika niin voisi kertoa :)
     
  16. mp71

    mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

    Vs: Polaris Rush 600

    Mulloli IQssa tuommosia oireita, kun keppi rikkoi nopeusmittarin anturin. Samalla kuitenkin paljastui, että jännitteensäädin oli rikki kans ja poltti ECUn.

    Nopeusmittari hyppi 0 ja 190 välillä paikallaan tyhjäkäynnillläkin. Eli en ole varma johtuiko mittarin hyppiminen pelkästään rikkinäisestä anturista.

    EDIT: Velipojalla sekoili IQn mittari, kum johtosarjassa oli vikaa.
     
  17. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Polaris Rush 600

    Tämä talvi menyt rushilla ilman ropleemia, kilsoja kohta 6000km mittarissa.. Mitä muilla on mittariin kertynyt? Jos joku haluaa tämmösen uuemman(vähemmän ajetun) vaihtaa vähä vanhempaan nii ilmottelloo itestään! ;D ;D Onse vaa hyvä pulkka, iskareihin löyty makeet simmit paikallisen iskari velhon toimesta. Keulassa ja takapukissa jämymmät jouset, ei kallistele mulla ainakaan ja keulii tarpeen vaatiessa.. 8)
     
  18. Rush2010

    Rush2010 Guest

    Vs: Polaris Rush 600

    Onko muilla rusheissa (2010) takapukin iskarin takapään kiinnityksessä klappia? Itellä oli muutama milli. Käytin kiinnityksen auki, mutta holkit ei ollu kulunu soikeiksi ja olivat kunnossa. Sen isoimman holkin ja niitten kumipuslien välissä näytti olevan eniten välystä.
    Ihmettelemään pisti, kun aiemmin huomannu mittään ::)
     
  19. PekkaVirtanen

    PekkaVirtanen Well-Known Member

    Vs: Polaris Rush 600

    Motormanilta simmit, kuulemma on pehmyt ja hyvä. Itellä ei henk. Koht. Kokemuksia niistä simmeistä, mutta uskon vahvasti että toimii. :p
     
  20. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Polaris Rush 600

    Kuopiossa sokkamotorilla ite simmautin, kantaa nuo nyt ihan kohtuuella pattia ja hyvä ajaa (klikkerit tosin tapissa) :) Huomattavasti vakiota parempi.
     

Suosittele tätä sivua