850 omistajat

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä MiKo84, 16/3/18.

?

850 Lynxin omistaja, oletko tyytyväinen?

Poll closed 25/5/18.
 1. Olen tyytyväinen!

  27 vote(s)
  39.7%
 2. Olen tyytyväinen päivitysten jälkeen.

  12 vote(s)
  17.6%
 3. Ei toimi niin kuin pitäisi, huolto ei saa korjattua.

  16 vote(s)
  23.5%
 4. Ei toimi ei, laitettu toimimaan omalla rahalla.

  12 vote(s)
  17.6%
 5. Reklamaatio tehty myyjälle, ei saatu vastausta.

  4 vote(s)
  5.9%
 6. Reklamaatio tehty myyjälle, saatu tyydyttävä vastaus/korvaus.

  3 vote(s)
  4.4%
 7. Olen valmis ryhmäkanteeseen.

  18 vote(s)
  26.5%
Multiple votes are allowed.
 1. Spin

  Spin Well-Known Member

  Itsellä napsahti eilen 1800km mittariin, ja remmiä tarkistelin samalla kun aloin kelkkaa purkamaan adventure puskurin asennusta varten (ennakkotilauksissa ruksittu, viimeviikolla sain). Remmi ei ole mistään kohtaa kyllä lähtenyt vielä purkautumaan ja näyttää nyt niin hyvälle kun tuonverran ajettu remmi yleensäkkin. Runkoon on tosiaan joskus osunu sinne jalkakotelon puolelle, siihen raudan päälle olenkin itse varisuojaan nitonut muovipalasta suojan, ja siinä ei näy osumia. Helixi vaihdettu takuisiin, hammasratasta ei silloin ollut vaihtaa. Luultavasti sen vaihdatan sitten kauden jälkeen (kulkee liian lujaa muutenkin), ja samalla vois huollattaa. Toivottavasti tulee jotain päivitystä ennen sitä, niin ois vähän huolettomampi ajella. Kokoajan se takaraivossa jotenkin kuitenkin kummittelee, että koskahan paukahtaa.
   
 2. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  No miksi tuollaisia pitäis täyden hinnan laitteesta maksaneen asiakkaan miettiä? Kyllä se on ihan valmistajan murhe miten sutensa korjaavat!

  Miekin toimin rakennusalalla yrittäjänä ja kyllä se on turha laskunsa maksaneelle asiakkaalle selitellä jos on suden tehnyt että tässä on nyt niin paljon hommaa ettei millään ehi korjailemaan ku vasta ehkä ens vuonna eikä sitä välttämättä silloinkaan saada kuntoon! Eikä myöskään hyväksytä selitystä että tämä nyt oli ensimmäinen tällainen talomalli että ois kannattanu oottaa pari vuotta että saadaan lastentaudit poies..:rolleyes:

  Ja kerran yhen keskeneräisen brp:n tuotoksen (08 xp summit) ostaneena voin sanoa että jos meno ei ole muuttunut niin ikinä ei tehas näitä ensimmäisen vuoden malleja laita ilmaiseksi kuntoon vaikka se niille kuuluis! Sen sijaan maksullisia, päivityksiksi nimettyjä korjaussarjoja saakin sitten ostaa tuhansilla euroilla. Välitykset tuohon xp:nkin vaihdettiin takuuseen mutta kaikki mahdolliset runkomoduulit, kytkimen ja variaattorin paskat kulutusosat, moottorin petikumet, astinlaudat, alustan ym ym viat sai ite korjata ostamalla brp:ltä niihin päivitetyt palikat ja lopulta kun se toimi ja kesti niin hintaa oli tullut varmasti yli 25000€ kun muutaman vuoden oottaneena nuo kaikki ois saanu siinä kelkan matkassa!

  Eikä ole mitään merkkikohtaista vihaa tämä vaan ihmetyttää yleensäkin että miten tämä kelkka-ala voi vielä nykypäivänäkin toimia näin!o_O
   
  Hemikoo, _Wille ja FFoxi tykkäävät tästä.
 3. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Kokeilkaappa muutki tuo, että ajatte noin 7000rpm mittarissa, vaikka jäällä/jängällä missä pehmeää lunta reilummin, vaikka 5km:n pätkän. Veikkaan, että tämän jälkeen saa paljaaseen käteen palovamman..
   
 4. habahaba

  habahaba Well-Known Member

  OT siivottu
   
  Viimeksi muokattu: 20/3/18
 5. Nipademu

  Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

  @habahaba Vieläköhän lie Iisalmen konekympissä Tuunelan Jarkon rakentama kappale? Siinä olisi ainakin alusta valmiina radalle.
   
 6. habahaba

  habahaba Well-Known Member

  Ei ainakaan ko. kaupan listoilla ollut yhtään 850 laitetta. Onko kellään sisäpiiritietoa, vieläkö 2018 mallin 850 Skiidoota on maahantuojalla myymättä, Lynxihän lie oli myyty jo loppuun..
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Mielenkiintoinen kysely. Tulokset aika karua luettavaa.
   
 8. Nipademu

  Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

  Soita Jukalle ja kysy. Ei ole läheskään kaikki listoilla.
  Ski-Doot alkaa Lynxin tavoin olla jo kauppiailla, kuulema. Uskon kuitenkin, että niitä vielä ensi syksylle riittää jostakin. Vai montako X-RS:ää esimerkiksi on näkynyt reiteillä? Olisinkohan yhden nähnyt.
   
 9. Akela

  Akela Well-Known Member

  Juuri tällaisessa tilanteessa itsellä posahti ensimmäinen remmi. Reissun jälkeen lähdin seku kiertämään vielä järveä, surffailin menemään rantoja pitkin, sitten tasakaasulla n. 7000rpm kantaten kohti kotia, jonkun sataa metriä kerkesin mennä -> remmi atomeiksi ja pohjasta läpi. Tosin tehdasvakio kelkka kyseessä ja ensi/päivityshuolto oli tulossa.
   
 10. JereH

  JereH Active Member

  Suomessa ryhmäkanne on mahdollista vain kuluttaja-asiamiehen kautta. Kuluttaja-asiamiehen mukaan ryhmäkannelain ideana ei ole ollut ryhmäkanneoikeudenkäyntien virittäminen, vaan laki on keino, jolla taivutellaan yritykset kohtelemaan asiakkainaan olevia kuluttajia lain mukaisesti ensisijassa ilman oikeudenkäyntiä.
  Uskon tehtaan parhaillaan kovastikin pohtivan, miten se ongelmat ratkaisee. Mahdollinen ryhmäkanne tulisi tarpeeseen vasta, jos muuten ei asiassa ratkaisuun päästäisi. Hovelinksin ja Latezin aikataulupohdinnat aikaisemmin tässä ketjussa ovat relevantteja.
   
  vepa. tykkää tästä.
 11. vetkulilm

  vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

  Kyllä jälleenmyyjä ja tehas varmasti tekee kaikkesa että saa nämä kikottimet toimimaan. Itellä ei ainakaan huonoa sanottavaa ole niiden toiminnasta. Pitää muistaa että kaikilla ei ole ongelmia ja näitä on pirusti tehty. Pitää vaan löytää se juurisyy tai useampi jos niitä on, ja se ei varmasti helppoa ole kun jotkut vehkeet toimii ja jotkut vissiin ei
   
 12. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Antaisivat sitte toimivan kamppeen niille jotka ovat saaneet viallisen :rolleyes: Eihän se ole oikein että kaikki maksaa saman ja toiset joutuu ajaan valmiiksi rikkinäisellä.

  Kyllä mä luulen että kaikissa on samat viat. Osa vaan ajaa niin sievästi. Olihan osa tyytyväisiä vanhempiin malleihin vaikka nekin poltti remmit vakio voimalinjalla.
   
  T.F.K tykkää tästä.
 13. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Pitääpä pääsiäisenä laittaa vakiohilut kiinni ja räjäyttää koko oma remmivarasto (8kpl) paskaksi. Luulen, että nuo saa helposti tuhottua 200km:n aikana, normaaliako? :D
   
  Fudge, vepa. ja Jii.Pee tykkäävät tästä.
 14. -JPV-

  -JPV- Well-Known Member

  Rekeen tulossa päivitykset.......jälleenmyyjä oli saanut tiedon tehtaalta tiistaina.
   
 15. ljanne

  ljanne Well-Known Member

  Tarkoitatko että jotain uusia päivityksiä olisi tulossa?
   
 16. -JPV-

  -JPV- Well-Known Member

  Näin minulle kerrottiin. Että suurinpiirtein samat muutokset tehdään -18 malliin kuin mitä nyt on tulossa -19 malliin.
  Sovin että tehdään päivitykset keväällä tai sit ensi syksynä......kuinka ny jaksaa kelkkaa viedä enää huoltoon.
   
  Spin ja ljanne tykkäävät tästä.
 17. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Ihan rahallako oot valmistautunut tuon 8remmin verran?
   
  FFoxi ja Värjäri tykkäävät tästä.
 18. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Joo ei se auta ku kättä taskuun..
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  YÖK, just sen verran menny rahaa mitä mulla kaikkineen tälle vuodelle mitä ns. perus kuluja on kelkan siirtämisestä, ajosta ,huolloista, bensasta, syömistä jne.
  Niin se kaverikin joka brp-puolelta siirty kattileiriin osti remmejä varalle, 7tkm jälkeen kaikki turhaan :(.
  Jospa ne saa asiat kuntoon, en taida uskaltaa siirtyä siihen 600r peliinkään :mad:.
   
 20. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Ei kuitenkaan periaatteestakaan Suomesta..

  Eikä ne saa nuita kuntoon, pitää siirtyä p-mieheksi jos haluaa toimivan pelin. Onkohan kukaan kysyny välirahatarjousta niin tietäis vähän joko maine kiiriny?
   
  mikzar tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua