Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Ei minulla ainakaan kädet puudu tärinän takia noilla rs kumeilla. Rattiin ei tule yhtään enempää tärinää kuin vakio kumeilla. Astinlaudoissa tuntuu joillakin kierroksilla ajaessa hieman, mut en oo siihen kiinnittäny huomiota sen enempää. Ainaki noilla hilkkeillä kone on pysyny 3000km paikoillaan, eikä oo tarvinnu olla joka viikko uusia kumeja kyselemässä marmoritiskillä. Mag puolen kumin päivityksen jälkeen tärinä saattoi hieman lisääntyä, tästä sellainen mututuntuma ainoastaan koska päivitys tehtiin ajokausien välissä ja edellisen kauden tärinät oli jo ehtinyt kadota kantapäistä. :) Uusi mag puolen kumihan on rakenteeltaan samanlainen mitä kytkimen puolella on vakiona. Materiaalista en tiedä onko seos muuttunut. Pitää tuossa loman aikana kokeilla mikä sen nelarin muovipuslan vaikutus on tärinään ja vaihtaa vakio ns o-rengas paikoilleen.
   
  Viimeksi muokattu: 24/2/19
  vetkulilm tykkää tästä.
 2. Jakke_

  Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

  No ethän sinä nyt jumalauta voi sanoa että liikaa täristää, kun et ole edes itse kyseisillä laitteilla ajanut.
  Kyllä ne pelaruksen minusta näyttää täristävän ja rotkottavan tyhjäkäynnillä niin että minusta aika kamalalta näyttää ja kuulostaa. En minä kuitenkaan nyt voi mennä mihinkään kirjottelemaan että paskoja täristimiä on, kun en sellaisella yhtään täyttä päivää ole ajanut. (Aika samoilta rotkottimilta kuulostaa kun 90-luvulla kaikkien 2T koneet)
  En minä toki sitä kiellä etteikö näissä ”remmi ongelmaa” olisi. Kyllähän näissä tuntuu niitä ihan liikaa menevän. Enpä nyt omaa tarinaani tänne ala kirjoittamaan, kun tuolta X-trimin keskustelusta se jo löytyy.
  Mutta kuten maunusjoni aikaisemmin tuolla mainitsi, että kovimmat kärsijät ja diagnoosin tekijät tuntuu olevan niitä, kellä ei kyseistä laitetta edes ole.
   
  Viimeksi muokattu: 24/2/19
  mikzar, M.E.A, Rantalankila ja 2 muut tykkäävät tästä.
 3. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Älähän nyt, kaveri tuntuu tietävän patrioteistakin kaiken vaikka ei sillä semmostakaan ole ollut :D

  Päätin jo tovi sitten olla puuttumatta asiaan ja olemaan alkamasta offtopic riitelyyn mut tässä sitä ollaan. Aikoinaan tulin takaisin tänne ihan sen vuoksi kun muut ns foorumit alkoi muuttumaan mopopoikien besserwisseröinti paikoiksi ja arvostin suuresti täällä olevaa asiaa. Tätä nykyä tämä sama paska tuntuu tänne rantautuneen ja pointti on vain tulkuttaa asioista joista ei ole muuta kokemusta ku muilta kuultu. Toivonkin et ylläpito siivoaa kyseiset käyttäjät jäähylle ja saadaan aiheet pysymään asiassa ennen kuin loputkin käyttäjät on täältä pois.
   
  K.Pukarinen, Porokone, Korbimotors ja 11 muut tykkäävät tästä.
 4. teme-

  teme- Well-Known Member

  Tyhjäkäynnillä kyllä tärisee joo, vatkaakin oikeen kunnolla, mutta kierroksilla tasottuu tai en ainakaan itse mitään tärinää enää ajossa tangosta tunne, voi tietysti olla että kun niillä käsillä nyt sattuu olemaan muutakin tekemistä niin ei kerkee koneen tärinää enää tunnustella.
   
  Marne79 tykkää tästä.
 5. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Pitäähän sen tyhjäkäynnillä sen verran ravistaakkin, niin ei tartte lumia harjailla lähtiessä kelkan päältä pois :) Kaippa tuohon tärinään tottu jo kierojen kampiakseleiden aikakaudella ja siihen ei sen kummemmin kiinnitä enää huomiota.
   
 6. xÄmVee

  xÄmVee Shredder RE 3700

  Vonikka puhuu asiaa, alkaa tympäsee lukia kohta mitä tahansa ketjua.
  Ja takaisin aiheeseen..
   
  Porokone, Maunusjokke, Hemmo ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 7. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Nyt on menny tärinä niin pahaksi että pitää oikein henkilökohtaisesti alkaa räkyttämään.. Menisit vaikka ajamaan, niin itekkin aattelin mennä. Voit vaikka tauoilla sometäristellä ja jakaa meille kaikille mutu asiantuntijalausuntoja.
   
  Driver, Maunusjokke, Rantalankila ja 4 muut tykkäävät tästä.
 8. Akela

  Akela Well-Known Member

  Vaikka dokkerin omistankin, tuntuu silti hölmöltä, etten saisi diskuteerata vaikka Polariksista tai Ski-Dooista? Mitä väliä sillä merkin omistamisella on? Ihme hommaa. Tää kelkkailu kuitenki on meleko marginaalinen laji, ja jotenki tuntuu siltä, että ei täällä saa kehittävää keskustelua aikaseksi, kun joka toinen viesti on että suksi sie polaris-mies vittuun lynxifoorumilta. Miksi? Aikuset ihmiset kitisee siitä, kellä on paras vehe ja kellä ei. Kuitenki ajatte porukassa eri vehkeillä ja kelhän kinosta, mutta hiekkaa puhallethaan v*ttuun heti kun foorumilla aukasee suunsa väärässä langassa o_O Ite en ole fasepookissa enkä missään vitterissä, insta löytyy just ja just. Joten täältä on löytyny apua ja neuvoa tuon kikottimen kans.
   
  Kimurantti, FFoxi, Turskaa ja 3 muut tykkäävät tästä.
 9. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Tärinä ei haittaa ja remmit kestää vakiona. Se on hyvä että käyttäjät on tyytyväisiä.

  Sullekkin tiedoksi että se tss-04 vari on jo melko vanha keksintö. Eli jos siitä tiedän perus jutut niin ei tarkoita että tiedän 850 kaiken vaikka sama variaattori niissäkin on. Tuo sinunkin viesti oli muuten aivan turha. Ei mitään aiheeseen liityyvää.
   
 10. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  joko se tuo asia ois loppuunkäsitelty ja ois jollaki asiaa topikin kelkastakin.
   
  Kimurantti, Korbimotors, Kaitsu78 ja 8 muut tykkäävät tästä.
 11. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

  Mulla ainaski paras vehe on aina jalkhain välissä. Sama se muulle.
   
 12. Mihaline

  Mihaline 2 X YAMAHA

  Joo'o. Melko tasan puolet on niinkun kaiken kestoikä verrattuna entiseen. Hihnat kestää puolet, tulupat kestää puolet, pensa riittää puolet matkaa, öljyä menee puolet eelleen jne. Näille uusille tulokkaille ois oikeampi nimi Puolimatka, sloganina vois käyttää vaikka sitten sitä kulje puolet matkasta ja kävellen loput?

  Yhdellä pytyllä silti vetää paremmin kun 600ACE, lisäsuuttimet kun läpsäyttää auki niin on niinkun kalasnikovilla ampus pienet miehet pakarin sisällä. Vaan mitäpä siitä, tankissa työstöjätettä sisällä niinkun -10 modelissa aikanaan, imuputki tukossa niin senhän tietää mitenkä siinä käyp täyskaasuvedossa.

  Laatu on kyllä ihailtavan tasaista, 8 vuodessa ei oo muuttunu mikään. Viidennen vuoden kohdalla voip jo huoltomies vetää itkukännit joka kerta kun joku tämmösen kantaa takuu takuu takuu juttuihin.
   
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Ei varmaan kannattais kysyä mutta onko laadussa eroa jos vertaa freerideen? Vanhemmissa malleissa fr oli jotenkin kaikin puolin laadukkaamman oloinen ja paremmin kasattu kuin bd. Foorumin perusteella näyttäis että uusimmat fr ja summitit alkais jo oleen melko toimivia.
   
 14. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Ei ole eroa. Nykykopan Summitin ja Boondockerin omistaneena en kyllä keksi, että missä kohdin vois sanoa olevan laatupoikkeamaa. Kolmatta talvea uudella kopalla mennään eikä yhtään vikaa ole ittelle sattunut. Voimalinjaa jonkin verran hieronut ja kuten tiedämme niin siellä molemmilla merkeillä lienee ne akuuteimmat petrauksen paikat, muuten bensaa ja öljyä oikeisiin paikkoihin ja naama naurussa saanu kaasuttaa maisemaan...
   
  F3 tykkää tästä.
 15. Latez

  Latez Well-Known Member

  Paljonko ootte päässy kilometrejä reitillä tankillisella? Oli sitte 3700 tai 3900?
   
 16. Basso58

  Basso58 Boondocker ds 3900 -22

  Sisäänajossa viimeksi reittiä ajeli mutta silloin meni aikalailla 15 l/100 km. Nyt umpisella menee kyllä kaikki mitä tankkiin laittaa.
   
 17. Latez

  Latez Well-Known Member

  No pienellä on kyllä menny :eek:
   
 18. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  14.5l/100km meni viimeksi reitillä. Reitti lanattua, eikä paljoa irtolunta vastuksena.
   
 19. Latez

  Latez Well-Known Member

  130km ajettiin torstaina reittiä ja yhtä palkkia näytti mulla, kaverilla 19- freeride 154 vilkutteli bensavaloa ku pikkasen oli kaltevalla alustalla.:eek:

  Jäi tosiaan vähä mysteeriksi paljonko oli jälellä..
   
 20. Marne79

  Marne79 Lynx Rave 850 RE

  Minusta tuo bensamittari ei oikein oo luotettava, saattaa olla yli 10l jäljellä kun valo jo vilkkuu.
   

Suosittele tätä sivua