Projekti DooDoon tallissa tapahtuu niin talvella kuin kesällä

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä DooDoo, 4/5/17.

 1. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Kävin tänään rymyämässä ekaa kertaa säädön jälkeen ja pakko sanoa että ei paljoa enempää tarte voimaa laitteeseen, tai pikkuisen jossakin välissä pystyi käyttämään kaasua pohjassa. Mutta kaivellaan se puuttuva sata hp vielä esille
   
  möykkä, Zombie, Hemikoo ja 6 muut tykkäävät tästä.
 2. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Tuota tuota, kuinkahan tämän nyt kertoisi. Tässä kun on tarponut talven pienestä ongelmasta toiseen ja ajot jäänyt siiski vähiin niin aloin katselemaan jonkinlaista reitin nieliää ja sattuipa Copartilla sopiva projekti eli 2020 sidewinder ltx-gt, no voitin huudon josta tuli ilmoitus. Sitten vartin päästä tuli viesti että "valitettavasti huutosi ei riittänyt tms" mikä vitun huutokauppa pulju tuokin paska on jos huutaa voittavan huudon ja siitä tulee oikeeen ilmoitus. Jos tämän lukee palstan hlö joka on siellä töissä niin olisin kiitollinen jos selvittäisit yv:nä asian.

  No se kun meni ohi suun niin kiikarissa oli 1000km ajettu -13 proto apex 240 remmikitillä, boksivikainen, kaverin kanssa oli tarkoitus ostaa kimppassa kun hintakin oli ihan jiirissä.

  Sitten kunn apexin unohdin niin alkoi Lynxi pyörimään mielessä pitkän takuun ilman kilometrirajaa toisin kuin toinen merkki. Kyttäsin re3700 boondockeria 20-21 tai viimeinen eli 20 xtrim. Tinkailin uutta, pari kerkesi mennä käsistä vaikka koitin olla nopea. Sitten tuli vastaan re3900 -21 ajettu 1107km hieman kovia kokenut mutta se ei minua huoleta kun ei se ainakaan kaunistu minun käytössä.

  Vaikka olikin pidempi malli kapealla keulalla niin launtaina kävin hakemassa ja ostaessa jo oli rapula mikä yleensä tulee jälkikäteen. Sunnuntaina heti aamusta koeajolle ja voi ristus, miksi valmistetaan muita alustoja kuin pps ja 36" ja 3900 matto ei hidastanut menoa milläin tapaa ja onhan tuon 850 rotax kaasunvasteeltaan aivan ylivoimainen muihin verrattuna.

  Tarkoitus oli lyhentää 3700 ja laittaa leveä tai välimallin keula mutta en tiedä vielä kun tuollakin pystyy ajamaan helposti pidemmätkin safarit, saa nähdä.

  Eilen sitten kävin talven viimeisen ajon ajamassa ja kaveri lähti dockerilla että voin vertailla niitä paremmin mutta leikki loppui1 äkkiä kun winderi halusi nielasta jotain epämääräistä kun ei ollu pellissä/tunnelissa/lampputelineessä mitään naarmua tms. Kertokaa mitä tapahtui? Kuvassa jo lamppu väännetty oikeaan asentoon tunnelin puolelta.

  20210510_194503.jpg
   

  Lisätyt liitteet:

 3. vetkulilm

  vetkulilm -20 Expert ja -14 Rave Re

  En nyt sanos 3900 pitkää reitin nielijäksi.. Eikä tuo pitkä kestä pattia niinkuin jotku Rave RE vehkeet. Aika jännä valinta, minusta nuo pitkät on ihan hirveitä reitillä. Mutta kaippa siitä jotain saa jos lyhentelee ja leventelee edes vähän
   
  Hemikoo ja Mika_R tykkäävät tästä.
 4. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Pollen Kaamoksella sai ainakin roikkua reitillä niin paljon sisämutkassa, että piti jo mäntyjä varoa ja samalla kaveri ajeli persepenkissä perässä 3900 DS Dockerilla. Omien ajojen perusteella rankkaisin DS PPS:n melko hyväksi reitilläkin, kun ottaa huomioon ummelle suuntauksen. Ummella näiden tilanne kääntyikin toisinpäin ja Lyne tuntui raskaalta vietävältä Kaamokseen verrattuna, jota kyllä nakkoo ilolla kantilleen. Mattonopeuksissa Rotax jäi aikalailla Patulle ja kaasuherkkyys tuntui myös aika rauhalliselta. Molemmat oli tuolloin ~2000km ajettuja, joten tuskin ainakaan kulumisesta johtui voimanpuute. Liekkö -18 voimalinja tai joku muu syynä, että jäi kokemukset vaisuksi?
   
 5. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Täkäläiset reitit on hieman eriä kun muualla ja paljon metsäautoteitä yms. -21 täysin eri voimalinja ja pelaa vakiona aivan järkyn hyvin, ei voi verratakkaan patriootin alarekisteriin, saati -18 mallin säätöihin. Vedinhän yhden vuoden 162" 270mcx viperillä reittiä 38" keulalla ja enemmän tuli perävaloja vastaan kuin ohi menijöitä.

  Yksi suurin syy oli että oli että reissuun on 2 kelkkaa joillanpääsee tunturissa ja ttuo 137"/3500 luen jo pätkäkelkaksi ja sen lyhempää en ottaisi mihinkään käyttöön. Harmi kun x-trimin lopettivat niin ei ole siihen luokkaan mitään mallia lynxillä.
   
 6. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  No näillä mennään nyt ainakin vielä tämä lopputalvi. Toi 3900 shorty on helppo tehdä 3700 kun tunneli on just samanmittainen.
   
 7. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Niin oliko se zr 900 Mountaincatti ai niin taitaa sen ajan mountaincatissakin olla alle 3500 matto:D:D:D:D:D.
   
 8. Driver

  Driver Freeride 850Turbo

  Lynxikin muuttuu ummella kevyesti vietäväksi kun laittaa sisarmerkin pilot ds-3 sukset. Vakio sukset on vanhemmissa (Blade DS) ja uudemmissa (Blade DS+) aika kantavaa ja ohjaavaa mallia. Jos haluaa näiden kahden kompromissin niin sitten Gripperit alle.

  Noiden umpismallien nopeusmittarit tuntuu näyttävän vähän mitä sattuu merkistä riippumatta, niiden perusteella en kauheasti lähtis vertailemaan. Mutta brp 850:t muuttuu kovasti kun laittaa päivitetyn -21 umpisen voimansiirron, maksaa 50€ se päivityspaketti.
   
 9. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Ajaa joka toisen reissun yamahalla niin eipä tunnu lynxi umpisella yhtään raskaalta.

  Btw, taidettiin olla Riksussa jutuilla eteläpuolella toissa viikonloppuna, hoksasin vasta jälkikäteen. Minä dockerilla, kaveri sks 155 ja toinen turbo prormk:lla.
   
 10. Driver

  Driver Freeride 850Turbo

  Jaa sekös oli teidän porukka, paljon oli suomalaisia kyllä liikkeellä muutenkin. Eipä sattunut kovin kaksiset kelit sillon mutta tuollahan se on aina vähän tuurissaan...
   
 11. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Sama sakki, hoksasin 10sek sen jälkeen kun lähdettiin liikenteeseen että sinä, Risto & co olitte siinä, Risto oli viime vuonna turbokurun päällä kun paikallaan ollessani särin polven. Näinhän se on mutta onneksi lauantaina oli jo siedettävä keli niin sai kausi arvoisensa lopetuksen.
   
  Driver tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua