Kelkkailu kuntoiluna

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 10/1/21.

 1. Tjp-

  Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

  Sykkeet pitää kyllä. Kaloreille aivan sama
  Edit. Ja tämäkin on taas niitä että ruka ympyrällä et pääse tommosiin sykkeisiin, pitää hakata oikeasti huonoa rataa missä ei levähdyspaikkoja ole. Tämähän ei sitten vastaa ihan kunnolla oikeaa endurokisaa, paljon enemmän levähdys mahdolisuutta on 60km ek:lla kun 60 kierrosta 1km radalla.
   
 2. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  Sykevyöllä ja sykevyöllä on myös eroa huomasin kun päivitin Polarin uudempaan H10:iin vanhan. Häiriö sykkeet (pomppi miten sattuu ja otti yhtä äkkiä 200 pulssin ;) loppui käytännössä ja nyt käyrä on ollut uskottava yleensä. pari kertaa katsoin että mitä helv kun max sylke oli ollut aika reipas :)
   
 3. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Tuo omakin mittaus on kyllä sykevyöllä mitattu ja pitää kutinsa, kyseessä siis kisa EK, niin kyllä sitä on kaikkensa koitettukin antaa ja lähtöpaikka kun oli jossain 100 kieppeillä, niin ei voi mihinkään laillisesti suoritettuun reittikelkkailuun verrata. :)

  Kyllähän se itellä esim. jääkiekossakin on keskisyke 160 hujakoilla tunnin vuorolla, vaikka puolet ajasta istuu vaihdossa. Toki sitä tahtia ei vaihdoitta jaksaiskaan. Joskus ilman vaihtoukkoja "höntsäilty" niin ollaan jo likempänä 170 keskisykettä.

  Sykehän on myös kovin vaihteleva yksilöiden välillä. Ittellä mittarissa 35 ja 192 yli ei tahdo enää kovin herkällä noustakaan.
   
 4. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  joo ,sykevyö on ainut mikä toimii edelleen... kisahommissa se syke nousee kyllä rajoittajaan asti. Kelkka ja pyörä enduro kisoissa keskisyke on kyllä 175 paikkeilla hyvinkin niin kauan kuin energiaa riittää ukossa :) . Mää oon jo 46 :) ja taitaa max olla joku 188 mihin se nousee jos on pakko pinnistää kaikki ulos :)
   
 5. Murre

  Murre Hardcore+6900+SnoSport125

  Kai se on uskottava. Tämä on vissiin liian mukavaa ettei uskoisi sen olevan myös yhtä raskasta.:D
   
  Tjp- tykkää tästä.
 6. rehto

  rehto Well-Known Member

  Muistakaa pojat että pätkällä ajaessa tulee jalkapäivä ja pitkällä ajaessa treenaantuu enemmän munuaisvyöstä ylöspäin.
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Kello vaihtui Polarista > Garmin Fenix 7. Tympäsi tuon Vantage M kanssa, kun ei tahtonut löytää GPS ja Harmini tarjoaa jo ok kartan, paremmat seurannat ja myös moottorikelkkailu on valittavissa treeniksi.

  Reittihommia tullut seurattua alkutalvesta täysin hoitamattomilla möykkyreitillä. Rento, mutta etenevä matka-ajo on kuluttanut noin 1000kaloria/100km. Keskisyke pyörii 115-120, joten rasvanpolttona hyvinkin toimivaa tälläinen kevyt matka-ajoharrastelu.
   
  Seiti, Altavastaaja ja pezq^ tykkäävät tästä.
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Nousee se näkyy sykkeet reittiajossakin. Lämpimän viikonlopun jäljiltä reiteillä muodostunut mukavaa pehmeää pattia. Kävin muutaman kympin hikilenkin vetämässä tällä kertaa rajoja vastaan. Keskinopeus 58,5 vaihtelevalla metsäreitillä ja maksimit antoi itselle mukavat 178. Mukavampaa kuntoilua saa hakea.
   
  Vesukka ja Mickelson tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua