Ledipolttimot haogeenien tilalle

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä -P-, 7/12/17.

 1. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Onko kukaan kokeillut, että pelaako 14-vuosimallin vehje oikein, jos vaihtaa ledipolttimot halogeenien tilalle?
  Samahan se tietty on, että mikä Etecci on kyseessä tässä tapauksessa :D

  -P-
   
 2. zkys

  zkys Active Member

  Ainakin -17 lynxissä syttyi oikein, eikä muitakaan ongelmia esiintynyt. Valokuvio sitten olikin sen verran mitä sattuu että halogeenit meni takaisin paikoilleen. Ledit oli jotkut randomit kiinalaiset CAN-yhteensopivuudella.

  Nyt kun pihaan tuli xtrim 850, niin siinä on kyllä oikeasti aika paskat valot vakiona. H13 polttimoiden huonohko saatavuus aiheuttaa vielä sen verran ongelmaa pitäis keksiä joku lediviritys paikalleen. Saa vinkata jos jollain on tietoa oikeasti hyvistä H4/H13 ledeistä.
   
 3. -P-

  -P- Nytro XTX TTX

  Nii, ei varmaan ite valojen takia ehkä tarviis minun vaihtaa, mutta joskus himpun kovemmalla pakkasella tuntuu, ettei jaksa työntää naville tarpeeksi virtaskaa. Laittasin kyllä tilalle ihan laadukkaat valot, joissa polttopiste lähes kohillaan, tiiä sitten, että riittääkö se "lähes".

  Alkuperäiset polttimot on paikoillaan vieläkin...

  -P-
   
 4. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Kaveri laittoi omaansa 14 RE ötökkään. Valot ihan mukavan kirkkaat, mutta ongelmana että tahtoo jäätyä umpiot.
   
 5. vinotintto

  vinotintto Lynx 5900 GLX

  Mulla on omassa -15 re:ssä just kiina h4 ledit testissä. Kirkkaan näköiset mut en oo viel ihan pimeellä päässy ajelemaa
   
 6. Jack796

  Jack796 Kelkaton

 7. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

 8. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

  Itekki mietin et saisko tuota valotehoa paremmaksi -15 dockeriin kun pimeässä tulee lenkkiä heitettyä. Eihän nuo vakio valot ole mitkään kaksiset.
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Täytyy sanoa että aika surkeat nuo uuden lynksinkin valot kun hieman jäätyneet sidewinderin valot oli paremmat reilu puolikas tunti eteenpäin ja joutui jo alijäätynyttö kaapimaan lasin pinnalta, eli huomioikaa tuo ledien lämpeämättömyysongelma.
  Jos virran saanti on ongelma voihan siihen laittaa jonkin vaihtokytkimen jolla napsauttaa jonkin ledivalon normivalon tilalle, itsellä muutama vuosi sitten oli ledilamppu kuomuun teipattuna kun puu vei tuulilasi/mittaristo/lamppu yhdistelmän :confused:
  Joku Lazerin 1000 triple r e-boost sinne :D
   
 10. Spin

  Spin Well-Known Member

  Kauanko tuossa meni toimituksessa? Jos laittais itekki tuon tulemaan. Mitä tuo white-yellow-blue oikein tarkottaa? Kun ei tuolla mitää väriä erikseen valita pysty. Vai onko sarjassa jotain osia joilla voi vaihtaa tuota värisävyä?
   
 11. zkys

  zkys Active Member

  I
  Itsellä meni toista viikkoa. Mukana tuli kalvoja millä ilmeisesti voi muuttaa värisävyä. Voin myydä kyllä nuo omat, kerran käytetty tallissa paikallaan.
   
 12. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Olisko vähän toista viikkoa. Mukana oli kalvoja, joilla saa värin muutettua eli ihan tarpeettomia. Ohessa valokuviota pitkillä ja lyhyillä.
   

  Lisätyt liitteet:

 13. Spin

  Spin Well-Known Member

  No ei se ainakaan huonommaksi mene. Ja valosävy on miellyttävämpi. Tehtiinkin tuossa jo alustavat kaupat :).
   
 14. jokinen

  jokinen Jurtta Racing

  Onko mitään järkeä laittaa xsenon valoja?
   
 15. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Mulla toisessa kelkassa xenonit H4 tärisee lyhyillä kun se lamppu on sellainen, että lampun ydin siirtyy kun laittaa pitkät. Se hehkuosa on siis tukeva lampun sisällä pitkillä ja löysä lyhyillä. Yhdessä kelkassa on sellaiset erikoiset xenonit, joissa on kaksi hehkua lasikuvussa ja yhteensä 4 ballastia. Ne on kyllä hyvät, mutta ballastit vie paljon tilaa eikä sellaisia ole saanut enää moneen vuoteen. Nuo uudet ledit ovat niin helpot laittaa paikalleen, että en enää miettisi xenoneita. Päinvastoin harkitsen, että vaihtaisinko xenonit ledeihin. Varmasti vaihdan jos xenonit hajoaa. Mutta nuo ledit näköjään paranee ja kehittyy koko ajan niin ei tässä kiirettä ole.
   
 16. jokinen

  jokinen Jurtta Racing

 17. zkys

  zkys Active Member

  Pari
   
 18. jussi86

  jussi86 Member

  Kokeilin justiinsa yksiä ledejä joissa jäähdytys oli "punoksilla" toteutettu, ei ollu hyvä ja halogeenit meni takas paikalleen. Joten kannattasko kokeilla nuita ledejä jotka oli mainittu ylempänä vai tyytyä siihen mitä on. Onko kantama sama vai lisääkö ledit vain lähi alueelle valoa. Onko kyllä surkeat valot rex:in jälkeen..
   
  rupsu tykkää tästä.
 19. junnua

  junnua comatsu

 20. SnowKing

  SnowKing Well-Known Member

  Vuosi alkaa olla kulunut tämän viestiketjun aloituksesta ja nostetaampa asia taas esille, kun tätä valotonta aikaa taas riittää. Tosiaan radien runkoisen lynssin omat valot on melko onnettomat ja kovasti tässä pähkäillyt että mitä noiden halogeenien tilalle... mitään +150% halogeenipolttimoita ei oikein löydy, mutta ledipolttimoita alkaa olla tarjolla jo mukavasti. Onko kenelläkään kokemusta noista autolinen h13 polttimoista? Tai jostain muista malleista...
  Lisävalonki asennus mielessä käynyt, mutta lähdetään nyt liikkeelle ensin näistä kelkan omista tuikuista.
   

Suosittele tätä sivua