LYNX vihdoin Pohjois-Amerikkaan

Keskustelun 'Uutisia - Kuvia - Videoita - Juttuja' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 17/2/21.

 1. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Näinhän se on, bisnestä. Eihän tästä kovin kauaa ole, kun tämä herra vielä ajeli ja teki juttua Polleista Burandtin siipien suojissa. Melko imelää oli ulosanti ja ei kyllä jaksanut kuunnella yhtään sen juttuja.


  Toivotaan Lynxille menestystä, että saavat lyötyä läpi Jenkeissä. Mielenkiinnolla seurataan miten käy.
   
 2. teme-

  teme- Well-Known Member

  Sitten ajetaan semmosilla. :D
   
 3. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Ai meinoot, että on niinkin velho tämä Ross, että pitäis osata antoo puolen päivän ajon perusteella viiltävä syväanalyysi :D Ja kehuahan ei saa, sehän on nykyään internetihmisillä se juttu. Jos kehuu, se on maksettu mainos. Kaikkea pitää haukkua ja esille pitää tuoda ne negatiiviset asiat. :D

  Mitä nyt vähän tulee somee seurattuu, niin tuo Ross on kyllä hyvä valinta Lynxin tiimiin. Ajaa vehkeit kovalla kädellä ja osaa vääntää ja kääntää. Saa irti parhaan hyödyn Lynxin ominaisuuksista. Vaan eiköhä se ota aikansa, että tottuu Lynxin erilaiseen luonteeseen.

  Mut on kyl kova juttu tää Lynxin meno Amerikkaan. Hienoa työtä on tehdas tehnyt. Minä kyl nostan hattuu kotimaiselle valmistajalle.
   
  Driver ja Golfster tykkäävät tästä.
 4. Maco81

  Maco81 Well-Known Member

  Johan se sanoi sen kuvauspäivän jälkeen, että joutuu opettelemaan ajotekniikkaa uusiksi, kun tuolla pystyy tekemään juttuja joita hänen edeltävillä kelkoilla ei ole pystynyt
   
  Golfster tykkää tästä.
 5. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Hiukan jotain rave:sta.

   
  Murre tykkää tästä.
 6. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Olipa siinä Amerikan serkku ihmeissään, kun pääsi maistamaan Suomalaista patikkohakkuria. Vielä, kun saatas tuolta testiporukka tänne Savo-Karjalan kapeille patikkoreiteille. :D Mutta, tuntuihan nuo kehuvan olevan patikkoa jossakin päin Ameriikkaakin.
   
  Temek85 tykkää tästä.
 7. Vilho

  Vilho freeride

  Tuo olis kova kun joku jenkki kelkkatoimittaja tulit tyyppään näitä Suomen rännejä :D
   
  Mika_R ja teme- tykkäävät tästä.
 8. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Ei voi kun kateellisena jäädä odottelemaan jos noita ainoastaan Lynxillä tehtäviä juttuja pystys tekemään joskus kilpailevillakin merkeillä.. :rolleyes:

  Mutta jokatap. onnea matkaan uuden mantereen valloitukseen!
   
 9. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  On ne melkosia....yksikin moittii jotta penkki on liian "tykky", jne. Dootalk:ssa parikin säiettä meneillään. Hiukan ihmetyttää jutut koska tokkopa ovat eres ajaneet, muut kuin valitut kuten edellä ole videon henkilö ja umpisen kairaaja jos sallinette ilmaisuni. Noita kun lienee vain muutama viety, lukumäärä kolme vai liekö useampi.
   
 10. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Lytätäänhän me Suomessakin kaikki muut merkit, paitsi omamme, ilman ajokokemuksia. :) Riippuu ihan siitä, minkä merkin lasit on silmillä.
   
  juoni, Mika_R, Mickelson ja 4 muut tykkäävät tästä.
 11. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  @Nipademu ; se on kieltämättä totta mitä sanoit. Näitä rohjoja voisi aina tarkastella ns avoimin mielin. Kaikki kuskit on erilaisia. Tarpeet on erilaiset jne.
  Vaikka ite ajelen yamcat:lla niin tunnustan ääneen lynxin tehneen mielenkiintoisen malliston.
   
  Viimeksi muokattu: 22/2/21
 12. Vilho

  Vilho freeride

  Hirveesti ne vissiinki kyselee mitä eroa ja väittävät että lol sama kelkka erimerkki. Vaikka porukka yrittää vääntää ettei oo samaa ku moottori periaatteessa.
   
 13. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

 14. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Minä oon kyl sitä mieltä, että tässä on nyt asian ydin. Olispa makia, jos saatais tääl foorumilla aikaan henki, et koitetaan ylikehumatta kertoo niitä hyviä puolii kelkasta kuin kelkasta. Olis paljon kivempaa lukee positiivista juttuu kuin negailua. Nimimerkillä Lynx pihas, mutta jostain syystä Sidewinderiä tekis mieli koittaa.
   
  Vesukka, petes88, Kamppi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 15. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Unohdetaan vastakkain asettelut merkkien välillä ja myös reitti- ja umpiskelkkailun välillä. Olen huomannut viime vuosina vastakkainasettelu sekä merkkien, että näiden alalajien osalta.
  Toki, voin nostaa käden ylös, että välillä arvostellut myös itse kärkevästi tuota umpishommaa.
   
  Vesukka ja Kamppi tykkäävät tästä.
 16. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Keskustelupalstan sisältö olisi melko erikoista, jos kaikki pelkästään kehuis kamppeita. Siinähän olisi vain puolet totuudesta. Pää pensaaseen meininkiä.

  Kehuja tulee, jos niihin on aihetta ja moitetta, kun ei onnistu. Ihan merkistä riippumatta, vain laite ratkaisee, eikä ole väliä onko se oma vai jonkun muun.

  Commanderin koeajo sovittu ja jos on hyvä, niin voi kohta tulla talliin täytettä. Mutta tallipaikka pitää ansaita ja voihan olla ettei vakuuta. Kestääkö kertoa kokemuksia? Ne voi olla kehuja tai ei, riippuu kamppeesta. Saanko kehua vain hyvät puolet ja jätän puutteet mainitsematta?
   
  TeHo tykkää tästä.
 17. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Saa ja pitääkin miun puolesta olla hyvät ja huonot asiat esillä kohan jätetään toisten merkkien haukkuminen pois.. Varsinkin, jos ei oo omaa kokemusta vaan kaverin kaverin tai esson baarin..
  Peukkuja Lynxin maailman valloitukselle!

  (ex Polle, ex Yamppu, nyt Lynski, tuleva?)
   
 18. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Kyl noita on lähetetty iso määrä. Kauppiailla on demoi jo ajossa tai ainakin menos ajoon. Sekä dokkerii että Ravee.
   
 19. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Ok,, en vain ole nähnyt lukumäärä tietoa. Jutuissa ollut toki mainintoja mutta sivuuttanu ne jotenkin.
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Joo siis on niitä menossa. Meille kerrottiin tuossa infotilaisuudessa, että isolle määrälle kauppiaita on pistetty vehkeitä ajoon. Ihan kaikille Ski-Doo diilereille ei kuitenkaan niitä mene. Painotus on kuulemma sellasilla markkina-alueilla, joissa oletetaan olevan eniten myyntiä.
   

Suosittele tätä sivua