Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Extreme challengeri ois hyvä taikka sitte nuista kolmesta mainitsemastasi taitaa paras olla tuo naapurin m66. 6 tuo m67 paljon huonompi mitä nuita kaveri piirissä ollut
   
 2. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Kehuin jo aiemmin omassa Kaamoksessa ollutta Series 7 kestoa, kunnes sekin sitten yks kaks katkesi kokonaan poikki.

  Eli kaikki 4/4 porukassa olleista 2020 Series 7:koista särkyi käyttökelvottomaksi 1800-3000km aikana. Lappuja halki/poikki/irti paljon tai jopa repeämiä maton rungossa.

  Yhteen Kaamokseen laitettiin Challenger X3, kun välttämättä 3" lapulla halusi ja siitä kahden ajopäivän jälkeen jo paljon lappuja halki tai poikki, eli täyttä p##kaa sekin.

  Laittaisin kehujen perusteella 64mm Challenger Extremen tai jos sopivasti saa Catin Power Clawin. PC kesti ainakin aiemmissa tosi hyvin käyttöä, vaikka kaivamaan joutui pohjia myöten paljonpaljon enemmän kuin pystyvällä Kaamoksella.
   
 3. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Power Claw kyllä kestää vaan se ei sovi semmoisenaan suoraan polleen. Sen lisäksi että vetopyörät joutuu vaihtamaan niin on sen verran lyhempi että jää kyllä todella tiukalle sinkumaan.
   
 4. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  joo 155 se menee todella sinkille. 163 menee 162 powerclaw helpommin, mitä lueskellu ameriikanfoorumeita.
   
  vapex84 tykkää tästä.
 5. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Tietyllä varauksella kanattaa suhtautua nuihin composiitin haukkuihin, jos ne perustuu about 3 vuotta vanhoihin juttuihin. Luultavasti jako-ongelmat on tässä välissä korjattu ja liekkö kestävyydellekkin tehty jotain (?). Hankala sanoa, kun porukka ei näistä kokemuksia kerro.
  Ainakin m67:ssa on huonompi pito useammassa kelissä entä series 7:ssa, todennäköisesti m66 sama homma. M770:ssa taas on parempi pito entä series 7:ssa ainakin puuterissa. Muilla keleillä en ole ajanut niin en osaa sanoa . Se on sitte taas kuskista kiinni ja ajopaikoista, että haluaako huippupitoa vai jonkin verran luistoa sinne matolle. M770 matto aivan soiva peli mutta raskaampi (30%) ja jäykempi entä series 7 joka tekee siirtymistä hieman epämukavaa, kun tulee värinöitä ja tärinöitä. Toisaalta voisi olettaa maton rungon keston paremmaksi, kun on 2 ply matto.
  Conquer 280 mattoa en jenkkien nettikirjoitusten perusteella lähtisi suosittelemaan khaokseen alkuunkaan. Ei vissiin kesto päätä huimaa ja matto tykkää kaivaa kelkan pystyyn eikä nouse pinnalle. Toki jos jossaki jängällä vaan keulittelee niin sillonhan se on juuri sopiva matto, mutta jos haluaa viltota niin sillon kaivattajamaton yhdistäminen khaoksen keulimisherkkyyteen saattaa antaa vähän liikaa tasoitusta ajokavereille.
  Ilman minkäänlaista omaa tai luettua kokemusta lähtisin suosittelemaan camson epic 280 maton testausta. Paino samaa luokkaa kuin series 7:ssa. Laput on tosi pehmeät josta en tiedä onko hyvä vai huono asia keston kannalta mutta siirtymäajomukavuus varmaan parempi entä composiiteissä. Pidosta en osaa sanoa vrt series 7 mutta ainkaan lapun korkeus ei mahottomia muutu paperilla (71mm vs 76). Rungon kestävyydestä kans hankala sanoa mitään, kun niin vähän nuista kirjoiteltu. Ja vaikka runko antaisi periksi niin on se kuiten 500-800 euroa halvempi entä Pollen takuuton paska matto.
   
 6. Maukka550

  Maukka550 Member

  Tuota Epic 280 kanssa pohdin. Katsotaan mihinkä sitä kallistuu. Matala harjasempi composit matto oli joskus lynxin alla ja eipä sitä tuntunut haittaavan vaikka sillon Keski- Suomen kivikoissa ja kannokoissa rankasi, mutta oha se korkeammassa lapussa paljon rankempi rasitus.
   
 7. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Noin 500km ehdin uudella m770 ajaa tänä talvena ja välikerroksia/pohjia lumessa ei ollut ollenkaan. Varmasti useampia kivikosketuksia tuli mutta minkään näkösiä jälkiä niistä ei mattoon jäänyt.
   
 8. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  153" 280 Epic kesti catin kuminauhamaista vääntöä vain 300km:rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 6/4/21
  Rautane tykkää tästä.
 9. Basso58

  Basso58 Boondocker re 3900

  Mulla on kans dockerin alla ollut nyt noin 1000 km eikä vielä yksikään lappu ole haljennut. Todella kestävän oloinen matto.
   
 10. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Jätetäänkö tämä vaan tähän.
   
 11. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  No aivan miten haluat mutta löyhä oli tela
   
 12. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Meinaatko että catsoni niin älytön että reppii telatki huvikseen?:D
   
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  M67 on kyllä niin liukas ettei siinä ole pitoa millään kelillä. En laittaisi mihinkään. M66 näyttää kuvien perusteella paremmalta tai ainakin laput jäykemmiltä. En tiiä miten käytännössä.
   
 14. J.I.J.

  J.I.J. Polaris Khaos/Ski-Doo REV X-RS/Lynx 3900

  Laitoin omaan Khaokseen Peak 64mm maton ja Avidin 2.86 7P rattaat. Hyvä matto sekalaiseen ajoon. 1500km ajoin edellisellä kelkalla ja otin maton pois kun vaihdoin kelkkaa. Ja sama matto on pyörinyt nykyisessä kelkassa 700km. Kaikki laput vielä paikoillaan ja ehjät. Reittiä ja umpista ajettu 50/50.
   
 15. Maukka550

  Maukka550 Member

  Joutuko Avidin rattailla liukurunkoja leikkomaa?
   
 16. J.I.J.

  J.I.J. Polaris Khaos/Ski-Doo REV X-RS/Lynx 3900

  Kyllähän se piti lyhentää. Laitoin anti stabbi akselin mänttiremmin akselin tilalle.
   
 17. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  No semmosen käsityksen kyllä joskus saa kun ylivoimacattimiesten juttuja kuuntelee :D

  :) Avaa edes pikkusen, miten meni rikki ja toimiko takuu ja mitä tuli tilalle ja miten matto pelasi tuon 300km ja verrattuna mihin.
   
 18. Quil

  Quil Member

  Apuja tarvis polariksen rassaukseen. Kelkan saa käyntiin noin 5s, kun laittaa suoraan sylintereihin bensaa ja kuivaa tulpat.
  Hörähtelee tämän jälkeen, mutta käyntiin ei suostu lähtemään. Puristukset ja kipinä ok.
  Olisikohan bensan saannissa ongelmia ja mistä/miten kannattaisi tätä lähtä kokeilemaan?
  Tulpat ja bensa uusittu. Kelkka -19 850 Pro RMK.
   
 19. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Etupyramidin, ainakin 146" sks:ssä, juuressa olevasta ohjelmointipistokkeesta pystyy hyppyjohdolla käyttämään bensapumppua, etsi sähkökaavio netistä tai soita huoltoon ja kysy oikeat johdot. Tai sitten pura se tankin ylämuovi ja etsi pumpun liitin ja kokeile siihen antaa virtaa niin näet onko pumppu ehjänä.
   
 20. Quil

  Quil Member

  Pumpun toiminnasta löytyi vika ja toimii taas. Kiitos!
   

Suosittele tätä sivua