Möhkömaksi Vmax4 144"

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä jutila, 14/8/11.

  1. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Hyvä niin. Tahtoo vaan 98% vetarin katkeamisista johtua väärästä geometriasta näissä jatko-projekteissa. Tai itten se on vaan niin äkänen ;D
    Kylläpä se siitä vielä kannattaa korjailla, luntakin vaan tupruttaa lisää.
     
  2. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa ja sitte kun sitä voimaaki kuitenki on niin varmaan tuo jostaki voimien summasta johtuu. ???
    Kyllä sitä jonkunlaista kirimisonglemaa on varmasti ollu, ainaki jossain vaiheessa. Tuossa ex-omistajan kanssa viestiteltiin ja on vetari katkennu ennenki. Exexex? omistaja on taas joskus tuon alustan tuonne leiponu, niin siitäkään ei o varmuutta onko pukit ihan oikiassa mitassa toisistaan. Vmax4comista tais löytyä mitat niin pitää vertailla.
    Tietenki se takapukin taaksepäin siirtoki vois olla ihan kova sana. Olihan seki tosin suunitelmissa, että ottas alustaa takasi eteenpäin ja laittas 345 maton.
    Paljon on kyllä tekemistä ennenku tuosta mieluisen saa. Takarunko, eturunko ja alusta pitäs uusiksi laittaa, tekniikka nyt onneksi toistaiseksi pelaa. Tuli varsin katottua rekisteritiedotki tästä trafilta. Viitisentoista omistajaa ollu ja kerran tai kahdesti ollu lunastettuna. :-X
     
  3. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    On sulla kyllä huonoa tuuria näiden Jammujen kans!!!

    Mulla Exciter ei oo kertaakaa hajonnu (ku ei se oo kertaakaa pelannukkaa. ;D

    Ja Venturessa meni takapukki kerran, ja matto liukurungosta läpite 7000km aikana.. Ja se ajo ei ollu mittää tourinkiköröttelyä.. ::)
     
  4. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Tohtoria mukaillen, veikkaisin kirimis ongelmaa. Voima ei hajota tuota akselia koska onhan niitä tehokkaammissakin käytetty. Ite en edes ajattele alustan siirtoa koska sillon geometria menee yleensä enempi persiilleen kun pelkässä jatkamisessa. Voinhan olla väärässäkin, mutta näin maalaisjärjellä ajateltuna, en kauheasti.
     
  5. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Mulla on aina ollu vähän protoja tai muutenvaan loppuun ajettuja huoltamattomia paskoja nuo pyjamat. :) Aina on vioille selitys löytyny, joko käyttäjästä tai entisten omistajien "korjauksista". Eiköhän se suraavaki peli jamaha tuu olemaan.
    [​IMG]

    Tuossa päivällä nurkkasilimällä vähän alustaa ihmettelin, niin olihan nuo maton soljet vähän liukuihin rouhinu, että kirimistä on ollu.
    Alustaa taaksepäin ja mahollisesti pätkä tai 345 matto katteluun. 345 menis kaikista kivuttomimmin, enkä muutenkaan mielellään pätkään palais.
    Kuhan vähän keli lauhtus niin pääsis kunnolla tuhoja kartottamaan.
     
  6. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Jep, tuotaki Vmaxia tullu nettimotossa useasti katottua vuosien varrella eriomistajien sinne laittamana. Antanu vähän sellaisen kuvan et onko siinä vikkaa tai jtn ku aina myynnissä ;)

    Mut sä kyllä tämänki pistät iskuun niinkö exciterinki!
     
  7. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Tännään vähän rohkaistuin, kopistelin lumet pois maksin päältä ja räikkä taas pyörimään.
    Eipä sieltä loppupeleissä periaatteessa ois ku vetarin stefa pullahtanu ja laakerista sisäkooli räjähtäny. Ketju oli vielä yhtenä palana, rattaat tai ainaki alaratas oli vähän iskua ottanu varmaan tuosta hinauksesta johtuen, jarrulevyn kiilauran juuresta oli pikku pala lohjennu ja vetopyörät oli jo tosi finaalissa.
    Porasin kuitenki samalla kilvet irti jos palauttas ne konttorille. Saa nähä tarvinneeko enää tälle talvea ajella....tai enstalvellekkaan ;D. Ois niin paljo kaikkia "pientä" tekemistä tuossa.
     
  8. skidoohihhuli

    skidoohihhuli Nothing......

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    mites täällä menee? vapuksi laittelet kuntoon niin vappuna sitte rinteessä ajetaan kilpaa ja mietitään kummalla on parempi vmax4 ;D
     
  9. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: Möhkömaksi Vmax4 144"

    Sen verran on edenny taikka takapakkia tullu, että möin maton pois eikä o nyt mitään mattoakaan tähän. Muutenki oon jo kaiken rahan ja ajan syytäny kakspyöräsiin.
    Jos kesällä antas rahatilanne sen verran periksi, että tilais ainaki uuen ketjukotelon ja sinne rojut+vetari ja vetopyörät.
    Asettas seuraavaksi tavotteeksi keväthanget 20xx
     
  10. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    "Elämän realiteetit" on niin vahvasti ollu läsnä tässä viime vuosina, että tuli tehtyä se mitä on jo jonku aikaa tullu kypsyteltyä eli laitoin maxin osina myyntiin.
    Alko jo vähän pahaa tekkeen kun se tosiaan viime kerrasta asti on peitteen alla/kuusen alla aikansa viettäny. Toki konehuoneen ylimaalasin heti alkuun wd-40:llä ja konetta öljytty/pyöritelty säännöllisesti.
    Tuota runkoa kun kattoo purkamisen jälkeen, niin vähän semmosia tuntemuksia herättää, että ihan hyvä kun tuli purettua..
    Takarunko mm. vahvikkeiden alta astimien osalta poikki molemmin puolin ja ei tuo eturunkokaan paljo huonommaksi o jääny.

    Tekniikka tästä jäi itelle ja taisin joskus jopa uhkailla että leivon sen vielä Exciteriin.
    Sitä jo ohikulkiissan vähän hahmottelinki, mutta pitkässä kuusessa se tulee tuoki olemaan.
    20180208_141731.jpg

    Luin topikin tuossa läpi ja paljon tuli hyviä(ki) muistoja mieleen vaikkei uskos.:D
    [​IMG]
     
    wasted years sleds. ja Bärddu tykkäävät tästä.
  11. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Pikkasen vielä "iltapuhdetta" tiedossa ennen kuin ajokunnossa,mutta oishan se suomen ensimmäinen ja ainut 4 pyttyinen kiihoittaja:D
     

Suosittele tätä sivua