Polaris Indy 500

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä mstr, 24/1/07.

  1. bemari

    bemari Polaris indy 500 vm.98

    fusionin muovisukset meni heittämällä. Tarvii pidemmät pultit ja pohjakumit suksiin käyvät vaan.
     
  2. hifilux

    hifilux Well-Known Member

    Kyllä toki kun ovat olleet uudesta asti tuossa touringissa. Useimmissa malleissa ovat ohjekirjan mukaan olleet lisävaruste.

    Ohjekirjan saa tuolta jos haluaa katsoa -> http://www.polaris.fi/ohjekirjat.php
     
  3. make91

    make91 Well-Known Member

    joo selkis kummasti ku ois itellä tarkotus vaihtaa noi peltikasat muovisiin :-*
     
  4. matunen92

    matunen92 Member

    mikähän vialla kun kannentiivisteen vaihdon jälkeen moottori käy vaan täys ja puoli imulla ja tyhjäkäynti puuttuu kokonaan?
     
  5. vesse

    vesse Well-Known Member

    ite laitoin indyyn lynxin control sukset ja olkatappia piti kaventaa et mahtu sukseen. kyllä on aivan eri kelkka noilla suksilla ,ku vertaa niihin per..en pelti suksiin.
     
  6. foumula

    foumula AC M8000 , isolohkovesirevohka

    meillä on tommonen -89 indy viissatku.. kävin tänään ajelemassa reitillä vähän pitempää matkaa, niin onhan se aivan karmea ajaa! hyppii paukkuu ja natisee:S iskarit on aivan surkeat.
     
  7. skubbe

    skubbe pim.

    Mahtaa vaa hörpätä ilmaa jostain välistä, ei kannata kovin paljoa käynnissä käytellä, melko pikaseen löytyy reikä männänlaelta.

    Ne on kyl hirveät jos meinaan alkuperäiset on paikoillaa, muutako jostain kaasut alle ja kovaa ajoa, nykyään maksakkaan niin julmetusti.
     
  8. hifilux

    hifilux Well-Known Member

    Noo enpä tiedä saako tuollaisen -89 vuotisen alustaa kunnon iskareillakaan edes kohtalaiseksi. Jos lähtökohtana on reilu 10 sentin joustomatka, niin aika heikkoa on. Kun myy sen eteenpäin ja laittaa iskarirahat uudempaan kelkkaan niin säästyy selkäkin. Puolellatoista rahallakin saa jo ihan eri luokan kelkan.
     
  9. hifilux

    hifilux Well-Known Member

    Olisikos kellään hyviä vinkkejä miten Fujin 488 nestekoneessa saa ketjukotelon öljyt pysymään sisässä? Laitoin sen kopan kumitiivisteen molemmille puolille moottorin tiivistys silikonia, mutta ei tunnu vieläkään pitävän. Tiputtelee ATF:t pitkin hankia.
     
  10. M4tt1

    M4tt1 Polaris Axys Pro RMK 850 155" 19

    ettei oo pohjaroppu auki? ;)
     
  11. caticca

    caticca Polaris

    Jos siinä kannessa on vielä se kumitutti niin siitä se yleensä vuotaa.
     
  12. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Laitoitko sen tiivistenauhan kanteen kiinni vai ketjukotelon reunaan?? Kotelon reunaan silikooni, nauha siihen päälle niiin pitää varmasti jos kansi ei oo kiero. Ite laitoin öljyn joukkoon vassua jäykisteeksi ja ei tullu ulos kun ei vaan laittanu liikaa :)
     
  13. msl-83

    msl-83 Lynx enduro

    Mites on teidän polleissa nuo kaasuttimien jäätymiset. Veljellä on tuollainen Polaris indy 500 -95 ja se jäätää tosi useasti. Onko ollut samoja ongelmia ja mistä voisi johtua?
     
  14. make91

    make91 Well-Known Member

    ei oo kaasarit ainakaan meikäläisellä jäätynyt
     
  15. skubbe

    skubbe pim.

    se ehkä tyhjätä tankki ja hakia uutta höpöä täyteen, voi nimittäin olla et siellon ny pohjalla sellane muutama desi kondensoitunutta kuravelliä ja tottaha se jäätää ku se sitä sinne aikansa imee
     
  16. msl-83

    msl-83 Lynx enduro

    Minä ajattelin ihan samaa. Ja kelkka on vielä seisonut pitkiä aikoja, joten se on jopa todennäköistä.. Jos miettii vaikka paineilmakompressoreja, niin niihin saattaa kertyä ihan uskomattomia määriä vettä painesäiliöön.. Itseasiassa aloitinkin jo joutessani vedenpoistamisprojektin. Kaasuttimet katsoin, niin kohokammiossa lillui isoja vesipisaroita.. Huomenna sit tankki pois.
     
  17. bemari

    bemari Polaris indy 500 vm.98

    Mistähän löytäs sähkökaaviot indypolleen? pitää saada akku akuttomaan vehkeeseen eikä oikeen leikkaa miten nuo tasurit sun muut kytkeä.
     
  18. hifilux

    hifilux Well-Known Member

    Ketjukotelon reunaan laitoin tiivistenauhan ja siihen molemmin puolin silikonia. Annoin kuivua yön yli ennen öljyjen laittoa, mutta ei pidä vaan vuotaa alareunasta öljyt pakoputken reiän ympäristöön. Pitää vielä joku päivä ottaa auki ja laittaa oikein isän kädellä sitä silikonia.

    Tyhjennysproppua katselin, mutta en oikein nähnyt että minkälaisella avaimella se aukeaisi. Kiinni se jokatapauksessa on. :-[ Pitäisi vissiin päästä alta näkemään kunnolla vai tietäisikö joku esim. hylsykokoa tms. millä se aukeaa?
     
  19. MikkoT

    MikkoT Member

    Olisikos tästä linkistä nim. bemarille hyötyä:

    http://www.snowmobilefanatics.com/gallery/image/5068-original.jpg

    Eli 90-91 indy rxl sähkökaavio. Nämähän on varustettu tasasuuntaajalla.
     
  20. vesse

    vesse Well-Known Member

    tuo atf on sitten aika lurua öljyä, et jos ei pysy sisällä niin kokeile jotain muuta. tuo vaseliini vois olla kans aika jämäkkä ratkasu ;)
     

Suosittele tätä sivua