Yamaha SRX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä uijui, 23/12/05.

  1. Agua

    Agua Member

    Vs: Yamaha SRX

    Kiitoksia vinkeistä. Ite muutaman vuoden ajellut kelkoilla joten kokemusta ei ole paljoa.
    Mikä muuten on yamaha sx 700r ja srx:n erona? Muukin kuin tarrat
     
  2. -TK-

    -TK- Well-Known Member

    Vs: Yamaha SRX

    Srx700 on kolmella putkella ja sx700r yhdellä putkella siinäpä maallikolle ehkä ne näkyvimmät erot..koneissa ei kuitenkaan juuri yhteen sopivia osia.
    Joustovarat myös pienemmät ensimmäisessa.
     
  3. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vs: Yamaha SRX

    Ensin vilkaistaan konepuoli, kaikki ok ja tehot tallessa?
    Sitten käyntinopeus 8200-8300 rpm, ei enempää.
    Kytkin vakioksi ja hieman lisää painoja käpäliin, isommat rullat ja muuttuvakulmainen helix.
    Jouset tarvii hakea melkein joka koneeseen erikseen, mitä enemmän painoja , sitä jäykempi jousi kuitenkin siten että kierrokset ei vaella.
    Variaattorin jousi helixin mukaan ja sillä säädetään sitten se hienosäätö kierroksille joilla halutaan ajaa......

    Siinäpä aluksi.
     
  4. lepuska

    lepuska RE600 -07, Winha 32

    Vs: Yamaha SRX

    Tuohon valojen hiipumisongelmaan vielä tietoa.

    Älkää hyvät miehet hukatko aikaa ja ottako konetta irti pelkästään valoille menevien piuhojen tarkastelua/korjaamista/teippaamista varten.

    Kuomun saranan vierestä vaan liittimet irti, pakosarjojen välistä vääntelet piuhanipun kiinnikkeet löysälle ja sitten vedät jarrusatulan takaa piuhaa(pakosarjojen alta syöttämällä) niin pitkälle, mitä johtoa kohtuudella tulee. Korjaa siltä osin ja sitten sama löysien poisveto pakosarjojen puolelta. Onnistuu aivan hyvin koko piuhan matkalta.
     
  5. SXV

    SXV Lynx Xterrain 850 - 19

    Vs: Yamaha SRX

    moron..

    Tuli sellainen vika 600 srx:ään vm 98, että kehittää aikamoisen paineen paisuntasäiliöön, nestettä ei kyllä ole hävinnyt. Aikas vaahdossa nesteet oli säiliössä.. Mikähän mahtais olla vikana jos joku osais neuvoa? Käyn kyllä konetta varmuuden vuoksi isommin läpi, mutta tietäis vaan mistä kannattais alkaa tutkiminen..
     
  6. Ike

    Ike RossiMaksi

    Vs: Yamaha SRX

    Olisiko kannen tiivisteet vaihdon partaalla? Paljonko kilometrejä takana? Kannattaisi ainakin tarkistaa.

    Ike
     
  7. SXV

    SXV Lynx Xterrain 850 - 19

    Vs: Yamaha SRX


    Kannen tiivisteen on vaihdettu n. 2000km. sitten, käytiin läpi kone sillon. Kilometrejä on nyt n. 14000. Pitää nyt tarkastaa ekaks tiivisteet. Mietin tossa, että voiskohan olla mitään yhteyttä, kun käynnistettiin kelkka viimeks kylmästä(ennen ku vika ilmeni), niin poltti tulpan kytkimen puoleisesta pytystä, ja suhautteli sen takia varmaankin putkeen. Tulpan vaihdon jälkeen kävi normaalisti, 100km lenkki tehtiin ja sit huomattiin tuo vaiva.
     
  8. asmike

    asmike 700 srx-01

    Vs: Yamaha SRX

    Hyvinhän srx kestää,reilu 8000km mittarissa ja kampe huollossa.Alle vaihdetaan alkuperäisen maton tilalle 32mm camoplast ice ripper matto,laakerit on kaikissa telapyörissä ehjät,kytkin kuin uusi,ja 2 myös,ei kulumia missään.Etu ja takapukki kuin uudet,ei ruostetta ja saumat ehjät,ei repeemiä.Vetarin laakerit vaihdetaan joka tapauksesta vaikka tarvetta ei olisi,ja liukukiskot.Pytyissä edelleen puristukset kaikissa 3 10,5kg.Kaasarit putsataan ja säädetään.Ainoat mitkä vaatii uusimista on takapukissa oleva iskarin pusla,joka oli kulunut ja iskarin pää hankas mattoon,jota en edes huomannut,ja rajoitin tankojen yläpuolella olevat lattamaiset tangot oli vääntynyt.Niitä kuulemma ei uutena löydy suomesta,eikä ala ja yläpäähän puslia,joten jaappanista tulee uudet.Saa nähdä paljon mokomat lattaraudan pätkät maksaa,no jammusta ku kyse niin ilmeisesti maltaita. :'(
     
  9. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: Yamaha SRX

    En tiiä mitä japaniassa maksaa, mutta mää oon ainaki parillakympillä nuita myyny. Vieläki ois yks pari ollu jouten. ;D jos ne siis samat on ku veemaksissa Tuossa oot kyllä oikiassa, että tahtoo jamin tiskihinnottelu olla suomessa kultaaki kalliimpaa. Hyviä hintavertauksia suomi vs. maailma löytyy tuolta "yamaha osat halvalla" -topitsasta.
     
  10. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha SRX

    En tiiä paljon minun räksällä on ajettu, ite oon rullannu sillä jotain 6500km eikä sinänsä kulumisesta johtuvaa ongelmaa ole ollu. Vehje näytti semmoselta yhen kymppitonnin ajetulta... ;D Telaston ja vetarien laakerit putsasin ja rasvasin eka keväänä eikä yksikään ole särkyny.

    Ne telaston lattatangot voi kyllä ihan oikastakki, ei tartte uusia ostella. Samalla hitsaa siihen pikkusen tangon vaikka harjateräksestä vahvikkeeksi. Samoten ne iskarin puslat löytyy ihan kyb osastolta, eli hpg on myös samaa perhettä. Ski-doo, lynx, yamaha käyttää monissa malleissa samoja iskareita, eli puslat varmasti löytyy brp:n hyllystä jos ei muualta.
     
  11. asmike

    asmike 700 srx-01

    Vs: Yamaha SRX

    Sitä minä ittekin sanoin niistä latoista että voihan ne oikaista,mutta kun ehtivät tilaamaan ne uudet jo ennen ku kysy multa mitään.No täytyy ne vanhat oikaista itte ja vahvistaa,saa varalle vastasuudessa.Denson tulpista,mitkä tonne kannattaa laittaa?Tavalliset densot vai iridiumit?
     
  12. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vs: Yamaha SRX

    Tavalliset
     
  13. asmike

    asmike 700 srx-01

    Vs: Yamaha SRX

    Jep kiitti hanski-58
     
  14. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha SRX

    Jos sulla ei oo tavallisten kanssa ollu ongelmia niin tavalliset menee. Iridiumit kestää paljon paremmin jos tuppaa tulppaa menemään.
     
  15. asmike

    asmike 700 srx-01

    Vs: Yamaha SRX

    Kyllä tavalliset on kestänyt,mutta kun kampe seisoo ajamatta pitkään niin tahtoo tuo kylmäkäynnistys olla välilllä huono.Lähtee kyllä käyntiin,mutta joskus saa nykiä enemmän kun tarpeeks.Ajattelin josko nuilla iridiumeilla lähtis paremmin tai densoilla ylipäätään.
     
  16. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha SRX

    Kyllä mulla ainaki skiido lähti helpommin käyntiin kylmänä ja yleensäkki, tyhjäkäyntiki parani iridiumeilla. Ite tulpan merkillä tuskin on väliä, kaikki varmaan toimii suht samanlailla.
     
  17. Ezki

    Ezki ex-postiauto SRX ja FZRTurbo

    Vs: Yamaha SRX

    Itellä ollu koko ajan SRX:ssä Denson W27ESZU, pelannu ihan mainiosti. Nyt poltti yhden tulpan toissailtana. Edellisestä tulpan poltosta olikin jo varmaan pian pari vuotta ja samat koko ajan paikoillaan. Tuokin tulpan poltto oli ihan oma moka kun pikkusen liikaa anto imua käyntiin lähön jälkeen. ::)
     
  18. Jukzz

    Jukzz XP

    Vs: Yamaha SRX

    mistä lähteä vikaa etsimään kunbensamittari ei toimi?
     
  19. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha SRX

    Katohan se piuhasarja koneen alta ekana, myös tankista lähtevä piuha voi olla hiutunu johonkin ennenkuin yhistyy siihen alapuolelta kulkevaan nippuun. Mulla oli anturi rikki kun vaihoin koko tankin niin mittarikin pelasi.
     
  20. summit

    summit ski-doo expedition LE 900 ace turbo

    Vs: Yamaha SRX

    mulla oli kans sama ongelma että ei mittari pelannut niin syy löytyi tankin sisältä,se tankin sisällä oleva imuputki oli mennyt kohon päälle niin aina näytti tyhjää.
    Tulppa asiasta vielä srx:ään mulla oli pari talvea ne orggis tulpat ja niitä meni aikapaljon talvessa,
    sitten vaihdoin ne championin racingeihin olikohan 8902 numeroiset niin sen jälkeen loppui tulpan syönti....
     

Suosittele tätä sivua