Yamaha SRX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä uijui, 23/12/05.

 1. uijui

  uijui Räksä

  Mitesmites? Eli onkos tuossa muutakun pulttaa pidemmät pumput kiinni ja löysää hihnoja? Ja etupäähän pumput kiinni ja kulmat kohdilleen, noin niinkun periaatteessa?
   
 2. ATH

  ATH SR Viper XTX MCX 270

  Vs: Yamaha SRX

  Noinhan se suurinpiirtein menee, mutta jos haluaa hyvän niin nämä lisäksi
  -eteen poikittais tukivarret sxr:stä , on 15mm pidemmät
  -pidemmät remmit
  -taka reaktiotankojen kiinnitys paikan muutus
   
 3. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Vs: Yamaha SRX

  Ei tarvi reaktiotankojen paikkaa muuttaa, siihen pitää vaihtaa pitempijoustoisen tangot ja thäts it. Plus tietty noi iskarit+rajotinremmit+poikittaistukivarret.
   
 4. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Vs: Yamaha SRX

  Jos siihen pitempää mattoa meinaa laittaa, niin laittaa kiskoihin kitteinä saatavat jatkopalat ja sitte vaan matto alle, ei tarvi sen kummosempia muutoksia... Ja jos venturen alustaa mietti alle, sillon on tehtävä myös uudet kiinnityspisteet takapukille ja tietty tehtävä runkoon jatkopätkä. Pitkäjoustoinen se alusta jo on.
   
 5. frosty

  frosty Well-Known Member

  Vs: Yamaha SRX

  Tehdäämpä tällanen topiicci...

  Laitelkaapa tietoa kyseisestä kelkasta, hyvät/huonot puolet ja tietysti kuvia vakioista sekä vähemmän vakioista SRX 700:ta.
  Kertokaapa myös vähän minkälaisia virityspalikoita siihen on olemassa niin koneeseen kuin alustaankin.

  (Muokkasin topikkia... -HemmoX)
   
 6. Ike

  Ike RossiMaksi

  Vs: Yamaha SRX

  Tässä topicci TY-foorumeilta. aika räväkkä SRX

  http://www.totallyamaha.net/forums/showthread.php?t=15667&highlight=pampered 19 sivua juttua. Kiillotusta ym modausta rahaa säästämättä

  Ike
   
 7. janppa

  janppa Guest

  Vs: Yamaha SRX

  Minä kun luulin että kaikki SRX:t on lyhytjoustoja, mutta niin sitä erehtyy.
  Samueljackson: Ostitko räksän uutena vai käytettynä mistäpäin? Öhlinsit ilmeisesti ihanan kallista jälkiasennusta?
   
 8. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Vs: Yamaha SRX

  Ei kaikki sitä tehny.
  Jatkettiin, paras loppunopeus 211m=152.8...................
   
 9. mopedi

  mopedi Well-Known Member

  Vs: Yamaha SRX

  tahtohan se painava keulanen olla,mutta saahan sitä vähä laihdutettua..ääni siinä on komia
   
 10. patsu

  patsu Yamaha RX-1 Mountain & Yamaha v-max 700sx

  Vs: Yamaha SRX

  Mukava vekotinhan toi on.Niitä pakoaukonsäätimiä kannattaa kyllä putsailla,ittellä oli aikoinaan kun ostin sen vaijeri poikki,poltteli sen johdosta tulppaa.uus vaijeri ja taas mentiin.Hullunahan toi kulkee vaikka satkun jälkeen mittari alkaa lievästi puhua omiaan.Matka-ajossa sais visiiri olla vähän korkeampi puhaltelee juuri pirullisesti kaulan korkeudelle mun kokoisella kaverilla(185).Ja jos valkkaamaan pääsee niin PITKÄJOUSTOALUSTALLA!!! ehdottomasti..
   
 11. mopedi

  mopedi Well-Known Member

  Vs: Yamaha SRX

  kyseisen kelekan omistajille tiedoksi että KANNATTAA laittaa astin lauta vahvikkeet. nitkuttaa ajan kans niihin jähyttimiin murtumat..
   
 12. patsu

  patsu Yamaha RX-1 Mountain & Yamaha v-max 700sx

  Vs: Yamaha SRX

  Moi.Ainakaan mulla ei ollu räksässä vaijereissa häävemmin väljyyttä,niillä vaijerin säädöillähän säädetään et niistä kaikki kolme lähtee avautumaan yhtä aikaa...paremmin tietävät jatkakoon.Mitä se sun vehje kiertää?Eli heittääkö ylikierroksille heti,sillon kannattas tarkistella et hihna on hyvä,kytkimen ja varin kunto,ja laittaa ne säätöihin.2:sen jousta säätää ja kokeilee et mikä ois omaan käyttöön sopiva...Niin ainakin minä tein...Sitä konetta ei sit kannata ylikierroksilla hajottaa(ihanan kallista)..Alustaan jostain kesän aikana öhläriä/wp:tä "pitkäjoustosena" ja säädöt kohdilleen,niin aivan mukavan pelin saa...
   
 13. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Vs: Yamaha SRX

  Helpoin ne pakoaukonsäätimet on käydä säädättämässä huollossa. Säätimet ajetaan 'lisä' boxilla oikeaan kohtaan ja säädetään vaijerit -> Ei todellakaan summassa samalle tasalle.
   
 14. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Vs: Yamaha SRX

  Eihän niitä ihan summassa samalle tasolle säädetä. Yksi luisti on uusittu ja yksi vaijeri ja muuten ovat vanhoissa säädöissä. Konetta käytin käynnissä ja tarkistin mihin kohti säätimet jää ku sammuttaa ja missä ne on kun tyhjäkäynnillä raksuttaa. Merkkasin säätäjän asennon ja sitten säädin luistit samalle tasalle millilleen ja tarkistin että kaikki istuu sylintereissä samassa tasossa. Oisko niin että ku se vähän löysää vaijereita tyhjäkäynnillä niin sillon ne on pohjassa ja siitä lähtee sitten nostamaan. En tiedä vain että pitääkö luistien "nojata" koloihinsa tyhjäkäynnillä vai kantaako vaijeri niitä hiukan etteivät pääse hiuttamaan kärkeä kolon pohjaan/mäntään. Tuo aukeamis ajankohta oli totally yamahan sivuilla esitelty ja siinä oli vaijerien välyksellä säädetty hieman aukeamis hetkeä itselleen mieleiseksi. Sitten tuli mieleen ku nuo vakio läpät oli aika pehmeät ja epäilen josko yksi tai useampiki vuotaisi kun kone käynnissä, että olisiko siinä syytä käynti"häiriöön"? Luulis kuitenki että löysäki läppä sulkeutuu kunnolla kun tiivistepinnat kuitenki on ehjät. No, saan öljybensat ajettua niin laitan uudet tulpat ja alan niitä lueskelemaan josko jotain selviäis.
   
 15. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Vs: Yamaha SRX

  Niin ja se voiman siirto ongelma tais löytyä, tahtoo variaattori jumia vähän auki että taianpa puhistaa kunnolla ja vähän säätää sitä leveyttä kun tuo uusi hihna on vähän tiukka siihen. Kytkin ei ole kytkeny loppuun asti, noin 3/4 on ollu jäljistä päätellen käytössä. Niin ja en tiedä sitten kierroksista kun ei mittarit pelaa. Onko tuossa jossain olemassa sulake vai mikä siinä ois kun johdot on päälliisin puolin ehjiä ja ainaki valo tulee kiekka mittariin. On muuten yllättävän kevyt ajaa tuo räksä, ihan ihmetyttää! (selkä nyt vähän jumittaa ja hartian seutu... ;D)
   
 16. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Vs: Yamaha SRX

  Nyt on vetoja, luistit laitoin just eikä melkein tasan, varin tarkistin ja löysäsin jousta pikkasen mut pitää varmaan vielä vähän löysätä ko tahtoo vieläki mennä "pienellä" pikkukaasulla mutta avatessa kyllä jotenki pelaa, ehkä vetää aavistuksen "isolla" mutta voi johtua neulojen korkeudesta ja lämpimästä ilmasta=voiman puutteesta, tai ei nyt kovin hyvää tuntumaa ole ku ei pitoja ole tällä soseella. Tulpat kyllä oli hyvän väriset. Pitäs tietää että mitä tuo kiertää mutta ne mittarit ei pelaa! Sais ne luistitki kohilleen ko tietää oikeat kierrokset avautumisen alulle ja kokonaan aukeamiselle. Onko kellään tietoa? Valot ainaki pelaa.
   
 17. patsu

  patsu Yamaha RX-1 Mountain & Yamaha v-max 700sx

  Vs: Yamaha SRX

  Moi.-98 vuoden srx 700 söi mun alla oikeen nätillä ajolla karvan alta 20 satkulla ja suurimmillaan vajaa 30.Keskikulutus oli vajaa 23-25l/100km.Et kohtuu vähäruokainen tehoihinsa nähden....
   
 18. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Vs: Yamaha SRX

  En tiä onko tämä hyvä paikka tähän mutta kysyn nyt tässä. Elikkä tässä selailin jenkkien sivuja ja suomen sivuja eikä taho löytyä kytkinsettiä tuohon 600 räksään. Eli mitä pitää muuttaa ja millä säädöillä saadaan voimansiirto pelaamaan koska en ainakaan variaattorin jousen eri asetuksilla saanu mieleiseksi tuota. Pitäs saaha kiihtymään kohtalaisesti ja samalla jos alasvaihtoa sais paremmaksi.
   
 19. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Vs: Yamaha SRX

  Sain jenkkisivuilta yhen setupin mutta pitäs helixi vaihtaa muuttuvakulmaseen ja kaikki hilppeet. Pitäs kait testata. Oisko kellään: I THROUGH A SET OF VMAX 4 8BU WEIGHTS IN IT, A GREEN-WHITE-GREEN YAMAHA PRIMARY SPRING WITH A SHIM. A 49-43 HELIX AT 1-6 OR 70 DEGREE WITH GREEN SECONDARY SPRING, SLED ROCKED. I DON,T REMEBER WHAT RIVETS I USED THOUGH. :p
   
 20. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Vs: Yamaha SRX

  Jokos olet saanut sen varvimittarin toimimaan, aloita siitä että voit seurata mitä sulla siellä konehuoneessa eri asetuksilla tapahtuu.
  Tokihan tietoa löytyy mutta tarkistathan ensin että perusasiat on kohillaan(pakoaukonsäätimet, sytytyspuoli,häikkärit, voimansiirron linjaukset) sen jälkeen on sitten helpompi kertoilla missä voisi olla korjailtavaa.
  Pane vaikka yv:tä jos kiinnostaa...... 8)
   

Suosittele tätä sivua