G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. Kortelaine

    Kortelaine Lynx BD 3700 Shorty -22

    Vs: G-typet

    Sitä kyselisin ku mulla on tuo 454 g-type niin onko kova homma alkaa laitteleen big pipen konetta siihen ? ;D
     
  2. rieban

    rieban sxr 700-01

    Vs: G-typet

    Vakiovälitys,25 ylä ja ala mikä lie,en ole vaihtanut.En ole kattonu gps:llä vielä.Rampit pistin 2 kohtaan,jos ei enää kiertäs yli.Loppuis lumen tulo vähäksi aikaa,sais kokeiltua huippuja kunnolla.24 ylähamppia olen haaveillut,vaan ei ole sattunu sopivasti kohalle.:)
     
  3. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: G-typet

    itellä on big pipessä 44/47 heliksi ja vakio välit, esijännitys pykälän tiukemmalla ku vakiona ja rampit muistaakseni kolmosella, kiertöö 8000-8100, joskus pakkasella menee 8200. muuten huilii vaan tuntuu et ei syötä isompaa pesään riittävän äkkiä, huutaa ku vetopasuuna ja ummessakaa ei puudu mutta ei oikeen tunnu kiihtyvän niinku 670 kuuluu. kakkonen huollettu ja ykköseen olis uus jousi pöydällä oottamassa.
     
  4. vesahalttu

    vesahalttu Well-Known Member

    Vs: G-typet

    JEE, eilen pääs ajaan vähän raskaampaan keliin niin alko löytyyn säädöt kaiketi, rampit oli ykkösellä niin piti jopa nostaa 3 jotta alko oleen kiekat kohillaan, muutenkin nyt tuntuu että kytkin pelais paremmin kun ajo vähän huollon jälkeen. toki ehkä jousi on liian jäykkä kerta klikkeri 3 on hyvä nolla keli aineilla.
     
  5. vexu

    vexu Lynx RAVE 740 Big Pipe X RCG edition

    Vs: G-typet

    Löysää kakkosen esijännitystä, mulla nyt 47 heliksillä B1 asennossa 16lbs taulukon mukaan ja pelaa paremmin. Vaaka näytti n.6,5-7 kg.Jos ei auta niin sitten punttia lisää ykköseen. Tarkkaile myös alkaako kakkonen luistamaan > palaa rantu lautasiin tai ainakin kuumenee.

    Tuntuu että paras veto on silloin kun kone kiertää 7800-7900 ja kovalla pinnallla hieman enempi kun vauhti kasvaa.
     
  6. -Teme-

    -Teme- Member

    Vs: G-typet

    Mistäs ihmiset ootte hommaillu kaasarinkurkkuja?

    Pulkka olis 454 rave bigpipe x vm-98

    Kiinnityspulttienväli tuosaa laipassa 75mm
    Sisähalk. moottorinpuolelta ~37mm
    sisähalk. kaasarinpuolelta 40mm

    pituus 35mm
     
  7. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: G-typet

    454 big pipe? eikai isopiippua ole ku 670?
     
  8. -Teme-

    -Teme- Member

    Vs: G-typet

    niin tuos ainaki lukee.. ;D

    en tiä olisko sitte heitetty vaan 670 kuomu päälle?

    kone on kummiski 454 ja ilman tuoreöljyvoitelua
     
  9. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: G-typet

    No eihän se sitten ole pig pipe.
     
  10. länkkäri

    länkkäri Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Nakkilan pyörä ja mopo puljusta ite ostin viime vuonna ja makso jotain 30e
     
  11. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Jäi ajelu tänään vähän lyhyeksi kun lensi takimmainen tukipyörä telastosta oikealta pois. Huomasin, kun tuli reitillä vastaan kun palasin samaa jälkeä takaisin. Nyt on kelkka sulamassa, että näkee minkälainen systeemi siinä on. Onkohan siellä laakeri? Saakohan sen karanneen pyörän vielä takaisin? No kohtapa sen näkee - en oo noita pyöriä vaihtanu koskaan. Niin ja siis Lynx Enduro 600 -97 kyseessä, tuo kuvan Yamaha on jo Savonmaalla pilkkikelkkana uudella omistajalla.
     
  12. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Vs: G-typet

    Siis kääntöpyörä? Kyllä siellä laakeri on. Sokka vissiin irronnut ja pyörä sen takia lähteny. Melkovarmasti saa vanhankin pyörän takas paikalleen. Vaiha alustasta samalla kaikki/väljät laakerit.
     
  13. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: G-typet

    tänään iski kumman ongelman, käytiin ajelemassa seka-ajoa n.80 km ja väliin melko reipasta kyytiä päästeltiin umpisia yms. kotia tulin ja ihmettelin taas että ei kelkki tunnu normaalilta ja kurkkasin voimalinjaan. heliksi oli taas paskan peitossa ja hihna+lautaset kuumana? pari päivää sitte puhistin koko varin ja löysäsin jousen asentoon b-1 ja kulut parani huomattavasti, mutta mikä nyt on aiheuttanu luistoa? ja tänään piti puottaa ramppeja takas asentoon kolme kun alkoi kiekat karata 8300 tuntumaan?
     
  14. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Kääntöpyörä vai mikä lie? Tukipyörä lukee räjäytyskuvassa. Siis ihan takimmainen pyörä mikä ohjaa mattoa. Nyt näytti siltä, että se laakeri ois hävinnyt jonnekin. Toisella puolella samanlainen pyörä jossa näyttäis olevan laakeri mutta oikealla puolen ei näy laakeria. No huomenna kattelen sitten tarkemmin.
     
  15. vexu

    vexu Lynx RAVE 740 Big Pipe X RCG edition

    Vs: G-typet

    Sepä siinä onkin hankalaa kun muuten saa pelaamaan niin alkaa remmi luistamaan...
    No, laita ensiksi punttia lisää ykköseen ja nosta esijännitystä kakkosessa tarvittaessa.
    Lueskelin joskus että olisi parempi jos rampit olis 1-3 kuin 4-6 asennossa.
    Kuten Hemmo tuossa kirjoitti niin kakkoseen lisää jännitystä jos alasvaihto "puuroutuu" ja/tai remmi luistaa.
    Samalla kannattaa ostaa tarvittavat työkalut kuten ulosvetopultti ja liukunappien klipsit, helpottaa hommaa huomattavasti.
     
  16. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Laakerihan sieltä oli palasina. Otin taka-akselin irti ja laitan kaikkiin pyöriin uudet laakerit. Nyt vois samalla säätää jousitusta ja vaihtaa liukumuovit. Millä ihmeellä niitä jousien säätökehiä pyöritellään ja kumpaan suuntaan ne muuttuu kantavammaksi? Nyt lyö 2-päällä ajettaessa tosi helposti pohjaan. Siinä on Öhlinsin lisäsäiliölliset iskarit.
     
  17. -Teme-

    -Teme- Member

    Vs: G-typet

    Kiitoksia. :)
    Täytyy kysästä sieltä huomenissa.
     
  18. timangi

    timangi Yamaha ET340

    Vs: G-typet

    Hyyty g-type lauantaina mehtäreitille :mad: :mad: Aikamme tutkittiin tilannetta ja katottiin että ei tule bensaa. Vaihoin bensasuotimen ennen lähtöä ja se oli jo nyt paskan peitossa ja tukossa. Purin metsässä bensapumpun ja kaikki oli kunnossa. Primeriä pumppaamalla saatiin käyntiin muttei pitkään käynyt. Todettiin että bensa tankki ja kaasarit niin paskasia että pitää puhdistaa. Ilonahan tässä kaikessa vielä tietenkin että kelkkaa vedettiin käyntiin hätäkäynnistys narulla kytkimestä, koska käynnistin laitteen kiila petti ennen reissua ja poltte reitille oli liian kova,että sitä ois kerenny korjaamaan ;D ;D ;D Eipä siinä sitten muuta kun kelkka hinaukseen tien varteen ja kelkka auto kyydillä kotiin. Siellä sitten kelkka atomeiksi ja todeta että kaasarit oli puhtaat mutta kuivat. Tankin bensakin oli ihan hyvää kamaa. Sitten taasen tankissa oleva letku ja suodatin oli tullu tiensä päähän. Suotimen sihti oli revennyt ja imi paskaa tankista. Letku oli murentunut aivan käyttökelvottomaksi ja oli murtunut suotimen liitos kohdasta niin että suodatin oli irti tankissa ja letku imi bensaa ilman suodatinta ja samalla murentunutta letkumurua suodattimelle. Ilmeisesti ollut letkunpää tankin pohjaa vasten ku pumppu ei jaksanut pumpata bensaa kaasareille. Osat tilaukseen ja nyt odottelaan loppuviikolle osia ;D ;D ;D ;D
     
  19. Omppu68

    Omppu68 Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Käynnistin palasina pöydällä, oli palautusjousi poikki. Mites toi kasataan kun ei ole tullut moista koskaan laitettua? -99 494 kyseessä.
     
  20. timangi

    timangi Yamaha ET340

    Vs: G-typet

    Jännitä jousi takaisin metalli kuoreen(voi vaatia pari yritystä ;D ;D), naru narukehään ja kehä paikoilleen. Kehää voi esijännittää pari kierrosta. Veto naruun solmu kuoren ulkopuolelle ettei karkaa sisään. Isompi käynnistys käpälä paikoilleen ja pienempi päälle, voi voidella silikoonispraylla. Isompi lukkosokka paikoilleen. pieni palautusjousi paikoilleen ja lukkorengas hahloon. Saa nyt nähä saitko tuosta mitään tolkkua ;D
     

Suosittele tätä sivua