trail rmk 550 vm.06

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä polle550, 30/10/06.

  1. polle550

    polle550 Guest

    mikä on kelkassa kun vähän ajelee ja sitte sammuttaa ja parin minuutin päästä jos lähtee ajamaan niin ei lähe enää käyntiin?? kylmänä lähtee paremmin.. vasta tuli huollosta ja sen jälkeen alkanu temppuileen.. ja vielä huippunopeudesta ku minä sain nopeudeksi vaan 110km h.. missä vika?? pitäs kai sen lujempaa mennä ku 368cc lynx ranger menee lujempaa.. ja vielä semmosta että onkoha trippimittari maileina vai kilometreinä? ajoin 6 kilometrin pätkän ja mittari näytti joku 3.1.. :-\
     
  2. Speedfreak

    Speedfreak Polaris 600RR - Yamaha YFZ450SE

    Soita sinne huolto liikeeseen ja kysy, että onko siihen kelkkaan tehty "takuu muutokset". Kelkka tulee Suomeen Jenkki säädöissä syvälle lumelle.
    Kelkkaan pitää vaihtaa isommat suuttimet ja kytkimen painot.

    Trippi on maileina..
     
  3. Rammeri

    Rammeri ÄKSY H.O.r.o

    Isommat suuttimet? -04:ssa on vakionakin liian isot pääsuuttimet,tietääkseni se on sama mylly kuin tuo -06?
     
  4. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    koskeekohan samat muutokset 05 mallia ???
     
  5. stogo

    stogo Active Member

    Millaisia ovat kokemukset ko kelkasta? Itselläni oli moinen vempele koeajossa ja näin vähän lumen aikaan se vaikutti ihan siedettävältä. Miten teho riittää ummella? Entä onko tullu ikäviä ylläreitä tekniikan suhteen?
     
  6. VIPER

    VIPER Well-Known Member

    Kuulostaa että on ihan liian isot pääsuutimet. Vaihda ainakin pari pykälää pienemmät pääsuuttimet ja tarkista öljynsyöttö vieläkö on sisäänajosäädöissä.
     
  7. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Mullekkin tulossa joulukuussa vm. 06 trail rmk. Tietääksen vm. 06 trailin moottoria on hiukan muutettu verrattuna 04 malliin, tai näin sanoi mulle kauppias. Voi olla että on muutettu jo 05 mallissa. Jäähdytystä muutettu tehokkaammaksi (kiinni leikkaamisen vaara pienempi) näissä uudemmissa. Miten sitten liene että onko asia näin. Mut laittakaahan kokemuksia kyseisestä vempeleestä.
     
  8. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Olisko kellään kuvaa tuosta trail rmk:n vetokoukusta asennettuna? Alkoi kiinnostaa et miltä se näyttää tuossa perässä? Miten se on kiinni et kestääkö vetää painavampaakin lastia?
     
  9. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Juu, ei tarvi kuvia ennää kun kelkka on pihassa :) Eiköhän tässä vielä kokemustakin tuosta vempeleestä saa. Ensivaikutelma oli kyllä erittäin positiivinen ;D
     
  10. yamaha v-max 500

    yamaha v-max 500 mxz 550f

    olen harkitsemassa polaris trail rmk 550 -06 kelkkan ostoa. onko kokemuksia?
    tehoja siinä tuntuu olevan vähëmmän kuin nykyisessä 500 neste kelkassani.
    mitenköhän on kiihtyvyys verrattuna 500 nesteeseen?
     
  11. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Tehoja RMK:ssa on 60 heppaa että varmaan laiskempi on kiihtymään kuin 500:nen nestepeli. Eilen hain kelkan ja 5km ehdin ajamaan (nyt tulee vettä kaatamalla, eilen oli vielä 30-40cm puuterilunta.) Kiihtyvyys tuntui kyllä yllättävän hyvältä, (sisäänajossa joten en edes isommin kokeillut) paljon odotettua paremmalta, ja kevyt vietävä kans vaikuttaa olevan. Vaan eiköhän tässä talven aikana pääse sinuiksi kelkan kansa paremmin.
     
  12. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Jos kelkka ostetaan valtuutetulta polaris myyjältä niin nuo muutokset on tehty ilman ostajan erillistä käskyä. Kytkimen painot muutetaan mutta suuttimet taidetaan vaihtaa pienempiin. Pointti on kuitenkin että nuo pitäis olla vaihdettu automaattisesti.
     
  13. stogo

    stogo Active Member

    Ainakin tämä rmk vaikuttaa varmalta peliltä lähteen käyntiin   ;D    http://www.youtube.com/watch?v=yBZtIBheVJA
     
  14. Heimo Paila

    Heimo Paila Summit X -17

    mitäs ne pollen sisäänajohuollossa/ensihuollossa tekee? eli muutellaanko jotain säätöjä: suuttimia, öljypumppua ym. automaattisesti ku sisäänajokilsat on täynnä?  ???
     
  15. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Pitänee seurata/kysyä mitä tekevät ensihuollossa. Pitäis vielä vaan ajella reilu 200 kilsaa että olis huoltokilsat täynnä. Tänätalvena vaan kovin kitsaasti pääsee noita kilometrejä rullaamaan. Sisäänajo suositus on 160km ja ensihuolto 300kilometrissä.
     
  16. 550 RMK

    550 RMK New Member

    Itselläni olis tarkoitus värkätä -06 mallin RMK:hon vetokoukku-tavarateline yhdistelmä. Laittakaa ihmeessä foorumiin kuvia millaisia olette rakentaneet tai nähneet.
     
  17. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Itselläni on alkuperäinen vetokoukku. Laitoin tuon vetokoukunrungon vaan paremmin kiinni. Normaalistihan se on neljällä pultilla telatunnelissa, laitoin lisäksi vielä kahdella L:n muotoisella lattaraudalla puskuriin kiinni. Nyt on niin että pitäis pysyä. Aiemmin vetokoukunrunko pääsi elämään hieman sivu- sekä pystysuunnassa, enää ei pääse. Tässä muutama kuva jos selvää saa kun pimeä pääsi yllättämään. Ps. Jos porailette tuohon takapuskuriin reikiä niin olkaa varovaisia, sen sisällä menee takavalolle johdot. Keskeltä kesti porata mulla ainakin, taisi mennä ihan puskurin alaosassa johdot.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  18. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Missä vaiheessa telineen rakentelu on? Itse värkkäsin tänään vuotsolaiset suksiin kiinni. Tulee vähän kantavuutta keulalle eikä suksi tökkää vastapenkkaan ojia ylittäessä.
     
  19. Pollari

    Pollari Guest

    Minulla Switsussa on tällainen:
    [​IMG]
    Ilmeisesti Polariksen oma... Ei muissa SB:ssä ole moista näkyny vakiona ???
     
  20. -valopää-

    -valopää- 800x summit `14

    Mitähän tuolla sähköstartilla tuossa pelissä tekee.. ::)
     

Suosittele tätä sivua