Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

 1. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Ho pytyt on kyllä nicasil pinnotteella joten poraus ei ole vaihtoehto. Ss sylinterit voi porata mutta ne ei käy tuohon ho moottoriin.
   
 2. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  Aivan, kiitos selvennyksestä, mitähän lie hän meinasi sitten kun kysyin että onko porattavissa, myöntävää vastausta tuli kuitenki
   
 3. Tepi-73

  Tepi-73 Well-Known Member

  Olisiko sekoittanut 593 SS ja HO koneet. SS koneeseen löytyy ylikoon männät mutta HO ei. Myös vuosimalli voinut sekoittaa kun tehty useampi vuosi päällekkäin kyseisiä koneita ;)
   
  Meukowi tykkää tästä.
 4. Mik4--

  Mik4-- Freeride 146"

  http://teolehtimaki.fi/pdf/varaosaluettelot/Ohjehinnat2018.pdf
  http://teolehtimaki.fi/pdf/varaosaluettelot/Suomi2018.pdf

  Tuolta löytyy esimerkiksi osia ja hintoja. Mm tuo kampiakseli vaihto-osana 680€ eli vanha sinne ja uusi tulee tilalle.

  Muistaakseni ho ja sdi alakerrat eivät käy ristiin koska magneeton kiila eripaikassa. Ainakin eri osanumerolla ovat tuolla Lehtimäellä.
   
  Meukowi tykkää tästä.
 5. Sumu

  Sumu Well-Known Member

  Kannattaako Lynx rave re -13 toimivalle kytkimelle tehdä muuta kuin puhdistella? 6400km mittarissa.
   
 6. teme-

  teme- Well-Known Member

  Riippuu miten paljo kilkattaa kylmänä:D
  Jos oikein voimakkaasti ääntää niin kannattaa ruveta harkitsemaan korjaussarjaa.
   
 7. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  heip, toisiovariaattorin säätö pultti korkkas kesken ekan ajon -07 ravesta, kierteet meni, voiko tuolle tehä mitään? uudet kierteet tmv. hihnahan on nyt lautasten tasalla eikä sen 2mm yli kuten pitäisi olla.. kaiketi
   
 8. tmylsy

  tmylsy Well-Known Member

  Onko sulla jäähytetty remmi vai ei? Oikea kireyshän on kun perä ylhäällä tyhjäkäynnillä matto pyrkii liikkeelle, mutta ei kuitenkaan lähde.
  Tohon variin vois koittaa ensin pidempää pulttia, jos sellasen sinne saa. Sitten helicoil tai porata reikä varista ja säätölevystä isommaksi ja tehhä kierteet. Helicoilihan tuon saman tieten vaatii.
   
 9. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  kaippa se oli jäähytetty, nooh liikkeelle se meni silti kun käytti perää ylhäällä, voishan sitä kokkeella tänää tehä m8 kierteet siihe, tuskassa saa vääntää kun remmiä vaihtaa
   
 10. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  jepo, 8kierteet ja tuli opittua että kiristämällä se remmi tiukkenee, elikkä ilman pulttia se pitäs olla löysimmillään, mitäs nyt en ole huomannu? 2varin tasalla edelleen remmi ja käynnistäessä matto pyörii kevyesti. Oisko mahdollista että kierteet korkannu ed. omistajalla ja ois vaihdettu kireämpää remmiä korjausta välttämiseksi?
   
 11. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  En ole mikään lynxi spesialisti, mutta yleensä se pultti kyllä levittää lautaset kun sen vetää kiinni. Eli jos jenga korkkas niin remmi on nyt tiukimmillaan.

  Löytyykö remmin selästä mitään tekstejä tai sarjanumeroa? Google varmaan osaa kertoa onko se oikea hihna kelkkaasi.
   
 12. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  nii, mikähä pesialisti minäkin sitten olen :D hihna siinnä oli väärä, 417 300 377 vaikka pitäs olla 197 loppunen, miksi lie sitten laitettu tuo nykynen.. patentteja kelkka täynnä ni luulis tuohonki olevan syy o_O
   
 13. Kertturacer

  Kertturacer Well-Known Member

  Kellään tietoa 550 puhkurotaxin kiertokangen yläpään neulalaakerin neulan mitasta? Tarvihtis uudet laakerit 582UL-rotaxiin. Saattas käyvä nuo siihen. 583:ssa on neulakehällä tuo laakerit ja leveys jää pieneksi.
   
 14. Jormakullervo

  Jormakullervo Member

  Tarkotus ois lyhentää 800 polaris sb asaaultin välejä pykälällä niin pittääkö molempia ylä ja alaratasta pienentää vai riittääkö että vain toista?o_O
   
 15. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Yläratastako pienennät niin tihenee ;) Alaratastako pienennät niin harvenee...
  Varmaan riittää pelkkä ylärattaan pienennys.
   
 16. Jormakullervo

  Jormakullervo Member

  Tosiaan eihän sitä alaratasta tartte muuttaa..ja jos ostaa pykällä pienemmän ylärattaan nii ketju kans lenkin pienempi.?:)
   
 17. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Pollemiehet voi varmaan jeesata milloin pitää vaihella lyhempää ketjua...
  Ite tihentelin tuosta skippaduusta -> yläratas 2 hammasta pienempi. Laitoin samalla uuden ketjun, mutta on täällä porukka ajellu orkkis ketjullakin noilla välityksillä...

  Laittappa tuonne kyselyä:
  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?threads/voimansiirron-setupit.12471/page-31
   
 18. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Mites tuo 44mm harjalla oleva matto pelaa 600 pätkäsportissa? Olisi tarkoitus hankkia seuraavaksi kelkaksi Skidoo Rev 03-07 tai vastaavan ikäluokan Lynxi. Tuntuu vaan, että moneen myynnissä olevaan laitettu 44mm matto mikä kyllä tuntuu vähän erikoiselta, reittikelkkojahan nuo on. Viekö enemmän polttoainetta tuollaisella matolla, kärsiikö ajettavuus tai onko muita haittapuolia? Mitään hyötyä minulle ei tuollaisesta matosta ole, edellisessä kelkassa oli 28mm 10tkm ajettu matto ja täältä etelästä ei kyllä löytynyt paikkaa edes umpiselta etteikö kelkka olisi mennyt ongelmitta eteenpäin. Ja muutenkin 95% omasta ajosta reittipaukutusta.

  Saa myös esittää näkemyksen MXZ vs. Lynxin vastaava (RC,Rave ja mitä kaikkia niitä nyt on). Ja kuinka merkittävä ero on Lynxin rcg vs. pps.
   
  Viimeksi muokattu: 13/1/19
 19. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Itse en tykkää 44mm matosta reitillä pätkässä, menee vähän kulmikkaaksi ajaa mutkat. Mut se on vaan mun mielipide. Riippuu toki maton mallistakin. Kaipa se hiukan polttoaineen kulutukseen vaikuttaa mutta en osaa uskoa kovin suureen vaikutukseen pelkällä harjakorkeudella.

  RCG vs. PPS, ero on huomattava. Jos ei muuta niin kestossa, PPS vaikuttaisi olevan aikalailla lujempi.
   
 20. Sapa

  Sapa 49ranger 600etec -11

  Toissapäivänä kävin hieman kelkkailemassa iltasella. Pihassa annoin kelkan käydä hetken tyhjäkäyntiä jonka jälkeen sammutin normaalisti.
  Eilen illalla uudelle reissulle lähtiessä kone oli jumissa. Startti ei jaksanut pyöräyttää konetta ollenkaan. Käsikahvasta vetämällä oli aluksi täysin jumissa kunnes yhtäkkiä moottori alkoi pyörimään normaalisti. Kävi normaalisti ja kävin ajamassa muutamia kymmeniä kilometrejä.
  Mikähän moista jumittelua aiheuttaa?
  Voiko männät tarttua huonon jälkikäytön seurauksena sylintereihin?
  Moottorina noin 7000km ajettu Etec 600.
   

Suosittele tätä sivua